Franchi Team

Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας και καλώς σας βρήκα. Νέος στο forum ,νέος κάτοχος όπλου και γενικότερα νέος και στο κυνήγι! Έχω στην κατοχή μου ένα franchi 612 vsgl (με χρυσές ζωγραφιές στη βάση , σκύλους/μπεκάτσες/πέρδικες κ.λ.π. και χρυσή σκανδάλη) σχεδόν ολοκαίνουργιο! θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή μου ως το πρώτο μου όπλο, τί να προσέξω γενικότερα, πού πονάει , και ότι συμβουλές έχετε είναι ευπρόσδεκτες.
Βλητικα πολύ καλό,απ' τις καλύτερες κάννες...
Σιδηρόδρομος ευαίσθητος,βάζε ελαφριές γομώσεις,μέχρι 32gr.
Καλότυχος στο κυνήγι και καλορίζικο το franchi...

Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας και καλώς σας βρήκα. Νέος στο forum ,νέος κάτοχος όπλου και γενικότερα νέος και στο κυνήγι! Έχω στην κατοχή μου ένα franchi 612 vsgl (με χρυσές ζωγραφιές στη βάση , σκύλους/μπεκάτσες/πέρδικες κ.λ.π. και χρυσή σκανδάλη) σχεδόν ολοκαίνουργιο! θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή μου ως το πρώτο μου όπλο, τί να προσέξω γενικότερα, πού πονάει , και ότι συμβουλές έχετε είναι ευπρόσδεκτες.
μια χαρα οπλο,αν δεν βαρας σμπαρα σαν να γινεται γαμος δεν θαχεις θεμα

Το έχει ο πατέρας μου από τότε που βγήκε καινούργιο! Μόνο λίγο καθάρισμα το πιστονακι του! Κατά τα άλλα πολύ καλό όπλο λίγο εμπροστοβαρο λόγω μηχανισμού!
Μην σε αγχώνει τίποτα ρίξε ότι θες από φυσίγγια από αυτό το μοντέλο και μετά δεν υπάρχει θέμα με τους σιδηροδρόμου!
Δεν μιλάω για ιδιογωματικους πυραύλους όμως εκεί όλα τα κληστρα θα έχουν θέμα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Πραγματικά ήταν μεγάλη ευκαιρία η αγορά του συγκεκριμένου όπλου, και δεν αντιστάθηκα. Μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω. Όταν ανοίγω το κλείστρο για να βάλω το φυσίγγι στην θαλάμη, και κουνήσω το όπλο πάνω κάτω , τότε ακούγετε σαν να μετακινείται και υποθέτω πως αυτό είναι, το πιστόνι αερίων. είναι κάτι φυσιολογικό αυτό;

Back