Franchi Team

Για να καταλάβω..αν εχω μία και μοναδική εμπειρία με ενα μοντέλο αυτογεμούς..ήτοι πχ φρανκι ταδε η οποια δεν ηταν καλή κ ευχαριστη αλλα προβληματική ως ανωτέρω..αυτο σημαίνει ότι δημιουργώ αμφιβολία;
Αποψη μου είναι να δινεται η δυνατότητα να μοιραζόμαστε απόψεις εμπειρίες σχετικά με ό,τι αφορά το κυνήγι.
Τώρα αν καποιος τρολάρει ή ειρωνεύεται ειναι σχετκά εύκολο να γίνει αντιληπτό.
Όπως αντιληπτό γίνεται και ποιός γράφει άμεσα κ ντόμπρα χωρις κάποια σκοπιμότητα αλλα με με στόχο ν α ενημερώσει ισως γ ενα ,μοναδικό ατυχές περιστατικό ωστόσο πραγματικό.
και με την 930 ως μεμονωμενα περιστατικα ξεκινησαν και τωρα μονο προβληματα και ολοι κοιτανε να τις ξεφορτωθουν και δεν μπορουν οποτε το οτιδηποτε πρεπει να γραφεται και να λεγεται διοτι μονο ετσι μαθαινουμε και αποφασιζουμε.η ειρωνεια δεν βγαζει καπου

Για να καταλάβω..αν εχω μία και μοναδική εμπειρία με ενα μοντέλο αυτογεμούς..ήτοι πχ φρανκι ταδε η οποια δεν ηταν καλή κ ευχαριστη αλλα προβληματική ως ανωτέρω..αυτο σημαίνει ότι δημιουργώ αμφιβολία;
Αποψη μου είναι να δινεται η δυνατότητα να μοιραζόμαστε απόψεις εμπειρίες σχετικά με ό,τι αφορά το κυνήγι.
Όπως αντιληπτό γίνεται και ποιός γράφει άμεσα κ ντόμπρα χωρις κάποια σκοπιμότητα αλλα με με στόχο ν α ενημερώσει ισως γ ενα ,μοναδικό ατυχές περιστατικό ωστόσο πραγματικό.

Ν
Φίλε στις μέρες μας ντόμπρος είναι ο διπλωματης......... Αυτός που λέει αλήθειες είναι ο ειρωνας!!!

Στο 300αρι!
πολύ καλή τιμή,καλό όπλο με ωραίες τουφεκιές
ανταλλακτικά έχει θέμα ειδικά ο σιδηρόδρομος αν σπάσει δύσκολα έως καθόλου να βρείς
ποιό μοντέλο είναι τι κάννη έχει με τι τσοκ,franchok η mobile;;;;;

Last edited:
πολύ καλή τιμή,καλό όπλο με ωραίες τουφεκιές
ανταλλακτικά έχει θέμα ειδικά ο σιδηρόδρομος αν σπάσει δύσκολα έως καθόλου να βρείς
ποιό μοντέλο είναι τι κάννη έχει με τι τσοκ,franchok η mobile;;;;;
Franchok νομιζω μακη

Παιδια γραψτε λαθος,το παιδι που την δινει δεν ειναι κυνηγος και μπερδευτηκε με τα μοντελα..Σημερα π την ειδα εγω διαπιστωσα οτι ειναι η luigi franchi 48-AL ελατηριου,αξιζει λετε?
Δεν ειναι και σε πολυ καλη κατασταση εχει τα χτυπηματακια εσωτερικα ομως η καννη δεν εχει ζημιες

Παιδια γραψτε λαθος,το παιδι που την δινει δεν ειναι κυνηγος και μπερδευτηκε με τα μοντελα..Σημερα π την ειδα εγω διαπιστωσα οτι ειναι η luigi franchi 48-AL ελατηριου,αξιζει λετε?
Δεν ειναι και σε πολυ καλη κατασταση εχει τα χτυπηματακια εσωτερικα ομως η καννη δεν εχει ζημιες
Απο κανη παντος δεν πεζεται για τα αλλα δεν γνωριζω

κανονι ειναι αλλα παρε και ντεπον μαζι σου.....χαχαχαχααχχα

κανονι ειναι αλλα παρε και ντεπον μαζι σου.....χαχαχαχααχχα
Είχε ο παππούς μου μια τέτοια κι έκανε κάτι απίστευτες μακρινές τουφεκιές. Βέβαια το όπλο είναι ελαφρύ και το σύστημα οπισθοδρόμησης της καννης σου δίνει και καταλαβαίνεις στον ώμο!

Κατά τη γνώμη μου δύο όπλα έβγαλε αυτή η εταιρεία που θα μείνουν στην ιστορία των λειοκανων. Την Al 48 και την Asso. Η πρώτη κυκλοφόρησε πολύ στη χώρα μας, φοβερό όπλο, απίστευτες τουφεκιες τι να λέμε τώρα... Η δεύτερη δεν πούλησε πολύ στη χώρα μας, δικό της σύστημα αδράνειας και τουφεκιες φαρμάκι. Τώρα για τα υπόλοιπα αυτογεμη της; Αντέ να θυμηθείς και την Black magic, από κει και πέρα... Προβλήματα πολλά
Κάνες απίστευτες όμως, τουλάχιστον οι παλιές, δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα. Θυμάμαι κάνη φρανκιε με τσοκ Μπρέντα.

o γιος πηρε μια φετος 300 ευρω αλλα ηταν σε κατασταση βιτρινας.το οπλο ειναι απαιχτο

H εμπειριες πρεπει να γραφονται ωστε η κατοχοι να βρισκουν τα προβληματα,ο δογματισμος στις μαρκες δεν βοηθαει,αν επερνα Φρανκι καμμια αδρανειας τυπου Μπενελλι, χωρις σιδηροδρομους.Στη καννη της δεν πιστευω, απο τη δικια εμπειρια ειναι αδυνατο να εχει απιστευτη τουφεκια,γιατι απλα δεν υπαρχη,υπαρχη η σωστη και η λαθος,100% μπλεκονται οι αλλοι παραμετροι οπως συμβαινει παντα.

Back