Franchi Team

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ..well done.
Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που έριξα την Affinity Sporting μπήκε κατευθείαν στο μυαλό μου και δεν λέει να βγει.:D
Ρε φίλε εσύ είσαι 2 μέτρα, δεν σ φάνηκε μικρό το κοντάκι;

Bill εδώ είναι το ωραίο της υπόθεσης...
Έριξα δύο πούλες με ένα κοντάκι όπως είπες αρκετά μικρό και ξένο για τον σωματότυπο μου,και είχα στην μεν πρώτη σκορ πάνω από 20 και στην δεύτερη κοντά στα 20!
Με βοήθησε θαρρώ και η 76άρα κάννη αλλά και η υπερυψωμένη ρίγα.
Όπως και να έχει όταν και εφόσον κάνω την κίνηση να την αποκτήσω,κατευθείαν θα πάει για κοντάκι.;)

Affinity καινούρια του κουτιού, ανέβηκε να πρωτοτουφεκιστεί στον Έβρο πρόπερσι από φίλο της παρέας. Ρίχνει μερικές τουφεκιές και μας ενημερώνει ότι....παπαλα....το όπλο τέλος....δεν ρίχνει δεύτερη. Πήγαμε στην καλύβα, λύθηκε το όπλο, φύλλο και φτερό και μπήκε πλάι σε μια Benelli, για να συγκριθούν οι μηχανισμοί.
Επειδή έχουν περάσει και δύο χρόνια, δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν, αλλά θυμάμαι ότι κάποιο εξάρτημα στην Benelli κουνιόταν ελεύθερα, στην Affinity είχε σφίξει. Βγήκαν οι λιμες και οι εκπαιδευμενοι Μπενελακηδες άρχισαν να τρίβουν, μέχρι που έγινε όπως πρέπει και ξαναδουλεψε το όπλο. Σου έδινε την εντύπωση ότι κάποιο πλαστικό είχε φουσκώσει στην σκανδαλοθηκη...:cool:
Υ.Γ. Τώρα που το ξανασκεφτομαι νομίζω ότι ούτε πρώτη δεν έριχνε.

Last edited:
Και μετά πήγα με την βάρκα μια βόλτα με κουπι η με μηχανή δεν θυμάμαι πέρασαν χρόνια, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω με πανί... .evil.

Καλο κ ευστοχο...:)
Εγω που εχω λιγο καλυτερο μνημονικο μιας κ απο οτι βλεπω σε αγγιξε το θεμα, σου λεω οτι για καποιο λογο ειχε φουσκωσει το πλαστικο στο μηχανισμο της σκανδαλης που περικλυει τον κοκορα κ αυτος δεν κινειτο ελευθερα με αποτελεσμα να μην φτανει οποτε σηκωνοταν να χτυπησει τη βελονα με την απαιτουμενη δυναμη... Το προβλημα λυθηκε εκει με λιμαρισμα του πλαστικου κ κυνηγησε το παιδι μιας κ επαφη με οπλουργο η τον εξω κοσμο δεν υπηρχε...

Δεν εχω ξανακουσει βεβαια για τετοιο προβλημα σε Afiinity, οποτε ισως ηταν τυχαιο περιστατικο που δεν ξερω που ωφειλοταν, σε κακη χρηση δηλαδη η σε αστοχια υλικου...

Καλο κ ευστοχο...:)
Εγω που εχω λιγο καλυτερο μνημονικο μιας κ απο οτι βλεπω σε αγγιξε το θεμα, σου λεω οτι για καποιο λογο ειχε φουσκωσει το πλαστικο στο μηχανισμο της σκανδαλης που περικλυει τον κοκορα κ αυτος δεν κινειτο ελευθερα με αποτελεσμα να μην φτανει οποτε σηκωνοταν να χτυπησει τη βελονα με την απαιτουμενη δυναμη... Το προβλημα λυθηκε εκει με λιμαρισμα του πλαστικου κ κυνηγησε το παιδι μιας κ επαφη με οπλουργο η τον εξω κοσμο δεν υπηρχε...

Δεν εχω ξανακουσει βεβαια για τετοιο προβλημα σε Afiinity, οποτε ισως ηταν τυχαιο περιστατικο που δεν ξερω που ωφειλοταν, σε κακη χρηση δηλαδη η σε αστοχια υλικου..
Κακή χρήση δεν νομίζω Άρη, επειδή το όπλο πρωτοτουφεκισε τότε. Αστοχία υλικού, μπορεί. Τώρα που το έκανες πιο λιανά βγαίνει άκρη.. Δεν μπορούμε να καταδικασουμε ένα όπλο απο ένα τέτοιο περιστατικό(Altair Lusso) .. Έχω κ εγώ μια affinity όπως και άλλα franchi και δεν έχω προδοθεί ποτέ στα 120 κυνήγια που κάνω ετησίως κατά μέσο όρο.

Από την αρχική σου ειρωνία δείχνεις να είσαι....ψιλιασμένος. Φαντάζεσαι....καταδίκες, κάτι που αυθαίρετα προκύπτει από την μετάφραση που έκανες στο μνμ μου.
Περίεργα πράγματα....!
Καμία ειρωνεία, καμία φαντασία, καμία μετάφραση.. Όμως όταν κάποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα όπλο κ ξαφνικά του κοτσαρεις ένα περιστατικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα (καλή ή κακή) κ μάλιστα κάτι αόριστο χωρίς λεπτομέρειες...... Το μνμ μου το έστειλε για να σου δείξω τι έστειλες..

ξαφνικά του κοτσαρεις ένα περιστατικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα
Η πραγματική εικόνα από την affinity είναι αυτή που έζησα εγώ από κοντά, η πραγματική εικόνα η δική σου είναι κάποια άλλη.
Αυτό έλειπε βρε άνθρωπε, να σου ζητήσουμε την άδεια για να γράψουμε τις εμπειρίες μας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένα αρνητικό περιστατικό αποτελεί "κοτσάρισμα" και μιά κολακεία αποτελεί παράθεση.
Τρως ψωμί από την franchi;

Εγω ειχα την fast pro με 66 εκ..κανη και 18,3 αυλο εξερετικηεσ ντουφεκεσ.. απαραδεχτα ξυλα με βροχι σου εφευγαν απο τα χερια ηταν με λινελεο που σου εμενε στα χερια:(...τελικά την εδωσα γιατι σαν αριστεροσ που είμαι παταγα μετα την ντουφεκια την ασφάλεια...κανενα αλλο πρόβλημα ενα χρονο που την ειχα

Η πραγματική εικόνα από την affinity είναι αυτή που έζησα εγώ από κοντά, η πραγματική εικόνα η δική σου είναι κάποια άλλη.
Αυτό έλειπε βρε άνθρωπε, να σου ζητήσουμε την άδεια για να γράψουμε τις εμπειρίες μας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένα αρνητικό περιστατικό αποτελεί "κοτσάρισμα" και μιά κολακεία αποτελεί παράθεση.
Τρως ψωμί από την franchi;
Να ζητήσεις άδεια για να γράψεις εμπειρίες?? Ακόμα δεν κατάλαβες οτι δεν έγραψες κάτι... Φάνηκε οτι θες να δημιουργήσεις μονάχα αμφιβολίες...
Οσο για το αν τρώω ψωμί απτην Franchi, ναι τρώω...... .asking.

Για να καταλάβω..αν εχω μία και μοναδική εμπειρία με ενα μοντέλο αυτογεμούς..ήτοι πχ φρανκι ταδε η οποια δεν ηταν καλή κ ευχαριστη αλλα προβληματική ως ανωτέρω..αυτο σημαίνει ότι δημιουργώ αμφιβολία;
Αποψη μου είναι να δινεται η δυνατότητα να μοιραζόμαστε απόψεις εμπειρίες σχετικά με ό,τι αφορά το κυνήγι.
Τώρα αν καποιος τρολάρει ή ειρωνεύεται ειναι σχετκά εύκολο να γίνει αντιληπτό.
Όπως αντιληπτό γίνεται και ποιός γράφει άμεσα κ ντόμπρα χωρις κάποια σκοπιμότητα αλλα με με στόχο ν α ενημερώσει ισως γ ενα ,μοναδικό ατυχές περιστατικό ωστόσο πραγματικό.

Να πω και εγω την γνωμη μου.... Ολα τα παλαιά φρανκι έπασχαν στον σιδηροδρομο μιας και τον έσπαγαν.... Επειδή έτυχε να συγκρινω το συστημα μιας 712 με την δικιά μου αφινιτυ εχω να πω τα εξης.... Αυτοι οι ανθρωποι που έβγαλαν τον συστημα του σιδηροδρόμου στην 712 πρεπει να ηταν χαζοι και μεθυσμένοι... Πιο άθλια κατασκευή χωρίς στιβαρότητα δεν εχω δει..... Ευτυχως το λαθος διορθώθηκε στα μοντελα της αφινιτυ..... Τωρα όσον αφορα μεμονωμένα περιστατικά αυτα γινονται σε ολες τις εταιρείες.... Και σε benelli με αστοχία υλικού και σε browning και φυσικα και στην sx2 την δικιά μου όπως θα ειχατε διαβασει σε σχετικό μου ποστ......

Back