D
DrV
Ρε φίλε εσύ είσαι 2 μέτρα, δεν σ φάνηκε μικρό το κοντάκι;Κώστα σε ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που έριξα την Affinity Sporting μπήκε κατευθείαν στο μυαλό μου και δεν λέει να βγει.
Ρε φίλε εσύ είσαι 2 μέτρα, δεν σ φάνηκε μικρό το κοντάκι;Κώστα σε ευχαριστώ πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που έριξα την Affinity Sporting μπήκε κατευθείαν στο μυαλό μου και δεν λέει να βγει.
Για κάνε το πιο λιανά ... .xm.Και μετά πήγα με την βάρκα μια βόλτα με κουπι η με μηχανή δεν θυμάμαι πέρασαν χρόνια, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω με πανί...
Και μετά πήγα με την βάρκα μια βόλτα με κουπι η με μηχανή δεν θυμάμαι πέρασαν χρόνια, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω με πανί...
Καλο κ ευστοχο...
Εγω που εχω λιγο καλυτερο μνημονικο μιας κ απο οτι βλεπω σε αγγιξε το θεμα, σου λεω οτι για καποιο λογο ειχε φουσκωσει το πλαστικο στο μηχανισμο της σκανδαλης που περικλυει τον κοκορα κ αυτος δεν κινειτο ελευθερα με αποτελεσμα να μην φτανει οποτε σηκωνοταν να χτυπησει τη βελονα με την απαιτουμενη δυναμη... Το προβλημα λυθηκε εκει με λιμαρισμα του πλαστικου κ κυνηγησε το παιδι μιας κ επαφη με οπλουργο η τον εξω κοσμο δεν υπηρχε...
Δεν εχω ξανακουσει βεβαια για τετοιο προβλημα σε Afiinity, οποτε ισως ηταν τυχαιο περιστατικο που δεν ξερω που ωφειλοταν, σε κακη χρηση δηλαδη η σε αστοχια υλικου..
Κακή χρήση δεν νομίζω Άρη, επειδή το όπλο πρωτοτουφεκισε τότε. Αστοχία υλικού, μπορεί. Τώρα που το έκανες πιο λιανά βγαίνει άκρη.. Δεν μπορούμε να καταδικασουμε ένα όπλο απο ένα τέτοιο περιστατικό(Altair Lusso) .. Έχω κ εγώ μια affinity όπως και άλλα franchi και δεν έχω προδοθεί ποτέ στα 120 κυνήγια που κάνω ετησίως κατά μέσο όρο.
Καμία ειρωνεία, καμία φαντασία, καμία μετάφραση.. Όμως όταν κάποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα όπλο κ ξαφνικά του κοτσαρεις ένα περιστατικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα (καλή ή κακή) κ μάλιστα κάτι αόριστο χωρίς λεπτομέρειες...... Το μνμ μου το έστειλε για να σου δείξω τι έστειλες..Από την αρχική σου ειρωνία δείχνεις να είσαι....ψιλιασμένος. Φαντάζεσαι....καταδίκες, κάτι που αυθαίρετα προκύπτει από την μετάφραση που έκανες στο μνμ μου.
Περίεργα πράγματα....!
Η πραγματική εικόνα από την affinity είναι αυτή που έζησα εγώ από κοντά, η πραγματική εικόνα η δική σου είναι κάποια άλλη.ξαφνικά του κοτσαρεις ένα περιστατικό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα
Να ζητήσεις άδεια για να γράψεις εμπειρίες?? Ακόμα δεν κατάλαβες οτι δεν έγραψες κάτι... Φάνηκε οτι θες να δημιουργήσεις μονάχα αμφιβολίες...Η πραγματική εικόνα από την affinity είναι αυτή που έζησα εγώ από κοντά, η πραγματική εικόνα η δική σου είναι κάποια άλλη.
Αυτό έλειπε βρε άνθρωπε, να σου ζητήσουμε την άδεια για να γράψουμε τις εμπειρίες μας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ένα αρνητικό περιστατικό αποτελεί "κοτσάρισμα" και μιά κολακεία αποτελεί παράθεση.
Τρως ψωμί από την franchi;
ποσο τη βρισκεις?Παιδια ποσο πουλιεται μια φρανκι 612?εχω βρει μια καθεται 10 χρονια και σκεφτομαι να την χτυπησω αλλα δεν ξερω αν αξιζει
Καθε γνωμη δεκτη