Franchi Team

Και μια ερώτηση από εμένα: είναι εύκολο να αλλάξει η φορά της ασφάλειας της σκανδάλης σε Prestige?

τηλέφωνο στον γιατρό της franchi Νίκο Μανώλη και μαθαίνεις άμεσα και υπεύθυνα
http://www.ihunt.gr/content/πενηντα-χρονια-παρεα-με-τα-οπλα
Το οπλουργείο του Μανώλη βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 66. Τηλέφωνο 210-8326600.

Σπυρο καλησπερα,δεν το γνωριζω αυτο ισως ο μακης γνωριζει και θα σου απαντησει. . οσο για το κυνηγι το δικο μου ειναι η τσιχλα
Επειδή έχω μια Elite με σταθερό full, τα τελευταία χρόνια έχω βολευτεί με τα φυσίγγια της Lambro, Direct για περπατητο-σούρουπο και Mezzo για γενική χρήση μεχρι 35μ.

Συνάδελφοι καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος εντυπώσεως από franhi AFINITY .Επίσης εάν κλοτσάει σαν της benelli.
Καλησπέρα αγαπητέ.... Την έχω ηδη 4 χρόνια και είναι απροβληματιστο όπλο με μηδέν εμπλοκές..... Σαν ανάκρουση όχι δεν κλοτσαει σαν τα benelli.... Σε σύγκριση με μια m2 χάνει στην εργονομία και την αισθητικη αλλά κερδιζει στην ανάκρουση και στην βλητική απόδοση... Η επιλογή δικιά σου

Με πηρε τηλ φιλος που ειχε παει σημερα κυνηγι,στην δευτερη τουφεκια καταλαβε οτι κουνιετε η καννη,λύνει το οπλο κ βλεπει οτι εχει κοπει συριζα ο σωληνας της αποθηκης (!!!).what.
Που απο οτι μου ειπε ειναι αλουμινενιος..
Το κομματι εχει μεινει μεσα αλλα φοβάται να το πειραξει γιατι δεν ξερει αν βιδωτο,αν ειναι με κολλα η κατι αλλο..Ξέρει καποιος?Και επισης ποσο περιπου θα κοστισει ενα τετοιο ανταλλακτικο?..
Το οπλο ειναι η inertia raptor 712..

Last edited:
Με πηρε τηλ φιλος που ειχε παει σημερα κυνηγι,στην δευτερη τουφεκια καταλαβε οτι κουνιετε η καννη,λύνει το οπλο κ βλεπει οτι εχει κοπει συριζα ο σωληνας της αποθηκης (!!!).what.
Το κομματι εχει μεινει μεσα αλλα φοβάται να το πειραξει γιατι δεν ξερει αν βιδωτο,αν ειναι με κολλα η κατι αλλο..Ξέρει καποιος?Και επισης ποσο περιπου θα κοστισει ενα τετοιο ανταλλακτικο?..
σοβαρό απ ότι κι αν προέρχεται .fff.

Το κομματι που εμεινε μεσα ειναι βιδωτο με βολτες και με κολα απο το εργοστασιο....
και ειναι δυσκολο να βγει για αυτο Καλο θα ειναι να μην το πειραξει και να παει σε οπλουργο να του το φτιαξει.
Απο τιμη δεν ξερω ποσο κοστιζει η συγκεκριμενη αποθηκη αυτες πανε αναλογα με τη μαρκα του οπλου και το μοντελο,
εμενα αυτο μου ειχε συμβει παλια σε μια Beretta A303 την οποια ειχα παει σε οπλουργο
και μου την εφτιαξε.

Last edited:
Έχετε ακούσει κάποια άποψη από κατόχους για την Franchi Affinity Sporting;
Γιώργο προ καιρού την είχε φέρει ένας στο σκοπευτήριο, είχα γράψει δυο λόγια
εδώ ...
Δεν έτυχε όμως να ξανασυναντηθούμε από τότε, και δεν ξέρω κάτι περισσότερο ... :(

Σε ευχαριστώ Στέλιο..well done.
Παρόλο την πολύ καλή τιμή δεν βλέπω να περπατάει πολύ.
Ίσως είναι και νωρίς ακόμα θα δείξει.
Ποιά sporting καραμπίνα έχει περπατήσει;
Αν δεν ήμουν ελαφρώς κατά του αυτογεμους θα ηταν απο τις πρώτες επιλογές μου

Τυγχάνει να την έχει ο πατέρας του κολλητού μου που κάνουμε καιαζι προπονήσεις!κανένα πρόβλημα,εμένα το ζύγισμα δεν με ενθουσίασε... προτιμώ της supersport.. εξαιρετικά σπασίματα το τριάρι της σε όλες τις αποστάσεις!

Το όπλο το έριξα στο event που έκανε η Lambro στο Δρακόντιο.
Και μάλιστα έκανα και καλό σκορ.
Μου άρεσε αρκετά και εντυπωσιάστηκα από την βοήθεια που προσφέρει η κάννη των 76cm στην σκόπευση.
Όπως επίσης μου άρεσε το σκαλοπάτι στην ρίγα.
Επειδή όλα τα όπλα μου είναι στα 66 εκατοστά(πλην του Baikal) και επειδή ως επί το πλείστον κυνηγάω στο καρτέρι,θα ήθελα ένα όπλο στα 71-76 εκατοστά.
Δεν βιάζομαι φυσικά απλά θέλω να παίρνω γνώμες από όπλα που με ενδιαφέρουν.

Μου άρεσε αρκετά και εντυπωσιάστηκα από την βοήθεια που προσφέρει η κάννη των 76cm στην σκόπευση.
Επειδή όλα τα όπλα μου είναι στα 66 εκατοστά(πλην του Baikal) και επειδή ως επί το πλείστον κυνηγάω στο καρτέρι,θα ήθελα ένα όπλο στα 71-76 εκατοστά.
Γιώργο κυνήγι δεν το έχω πάρει αλλά το βάρος του δεν σε αποτρέπει να το πάρεις και περπατητο!η τιμή σίγουρα είναι δελεαστική!

Γιώργο σαν όπλο δεν το έχω πιάσει στα χεριά μου για να έχω πλήρες εικονα άλλα μου αρέσει κ θα το επερνα ειδικά αν έκανα κ κυνήγια καρτεριού πόσο μάλλον που πάω κ σχετικά τακτικά σκοπευτήριο σαν τιμή δεν το συζητάμε πολύ καλή,επίσης μπορεί να κοιτάξεις για καμιά κάνη για κάποιο από τα όπλα σου αν βεβαία σε συνμφερη

Σίγουρα δεν έχει το ίδιο ζύγισμα...και την ίδια εργονομία...και σίγουρα το ίδιο swing!
Το ζύγισμα ματσακονιάζεται, αλλά σαν ευρύτερη χρήση καρτέρι σκοπευτήριο ίσως είναι καλύτερη επιλογή, στο κυνήγι σε ενδιαφέρει και το απόλυτο βάρος γιατί δεν μπορείς να είσαι σε στάση αναμονής μόνιμα.

Back