Tolis SBE1
Banned
Μπενελικα πρωβληματα φιλε μου
Όλα γίνονται προφανώς σε λάθος χρόνο...Μπαμ ,φουσκωνει ο καλυκας απο πιεσεις , κολλαει στην θαλαμη , τραβαει ο εξολκεας κ δεν φευγει αμεσα το φυσιγγι , ερχεται το δευτερο απο κατω , εμπλοκη
Δν έχει ξανά ακουστεί πρόβλημα ως τώρα σε Affinity.....και δν είναι θέμα όπλου.Μπενελικα πρωβληματα φιλε μου
Κώστα τα Affinity είναι πολύ τίμια όπλα...Ο λόγος που εγώ την έδωσα και πήρα μ2 είναι μόνο γιατί ενός συντοπίτη μου σε κυνήγι παπιών του έκοψε τον σιδηρόδρομο...Και έκατσα και σκέφτηκα ότι αν ποτέ σπάσει ο διάολος το πόδι του και μου τύχει και εμένα σε ένα καλό κυνήγι τι θα κάνω?Θα τραβάω τα μαλλιά μου?Και με αυτό το κριτήριο την έδωσα και πήρα κάτι που ενώ τα άλλα έχουν 70% πιθανότητες να πάθουν κάτι και να με αφήσουν στον κυνηγότοπο αυτό έχει 10%Δν έχει ξανά ακουστεί πρόβλημα ως τώρα σε Affinity.....και δν είναι θέμα όπλου.
Μην φας,θα σφαξω γλαροΜπενελικα πρωβληματα φιλε μου
Δημητρη δεν θα επρεπε να ειναι το μεταλλο 8χιλ για να συμβαινει αυτο?Μπαμ ,φουσκωνει ο καλυκας απο πιεσεις , κολλαει στην θαλαμη , τραβαει ο εξολκεας κ δεν φευγει αμεσα το φυσιγγι , ερχεται το δευτερο απο κατω , εμπλοκη
Αυτα που ανεβασε ο Κωστης,τα 32.Επικασσιτερωμενο 12αρι.Την εκανα βιδες,την φυσηξα,την καθαρισαΔημητρη δεν θα επρεπε να ειναι το μεταλλο 8χιλ για να συμβαινει αυτο?
Με 12χιλ ή 16χιλ (Αλεξ δεν ξερω ποιο 206 ριχνεις, 32 η 33γρ) τι φουσκωμα να κανει ο καλυκας??
Τα 8 χιλιοστα κοβονται συνηθως κ μενουν στην θαλαμη .Οσο μεγαλωνει το μεταλλο μεγαλωνουν κ οι πιεσειςΔημητρη δεν θα επρεπε να ειναι το μεταλλο 8χιλ για να συμβαινει αυτο?
Με 12χιλ ή 16χιλ (Αλεξ δεν ξερω ποιο 206 ριχνεις, 32 η 33γρ) τι φουσκωμα να κανει ο καλυκας??
Εγω θα δοκιμαζα ενα κουτι διαφορετικα φυσιγγια πριν παω στον οπλουργο..Αρα τι μπορει να παιζει?
Αυτό ακριβώς γίνεταιΜπαμ ,φουσκωνει ο καλυκας απο πιεσεις , κολλαει στην θαλαμη , τραβαει ο εξολκεας κ δεν φευγει αμεσα το φυσιγγι , ερχεται το δευτερο απο κατω , εμπλοκη
Λάθος σου.....Τότε καλύτερα να έπερνες δίκαννο Νίκο.Και με αυτό το κριτήριο την έδωσα και πήρα κάτι που ενώ τα άλλα έχουν 70% πιθανότητες να πάθουν κάτι και να με αφήσουν στον κυνηγότοπο αυτό έχει 10%
Από δυνατή ανάκρουση Γιάννη μπορεί και να το κάνει ΑΝ το (ελατήριο) έλασμα του αναστολέα είναι ελατοματικό....Πως γίνεται να αφήσει ο αναστολέας το επόμενο φυσίγγι αν το κλείστρο δεν εχει παει τερμα πίσω αφου καθυστέρησε;
Ο αναστολεας αφηνει φυσιγγι μεσω επικρουστηραΑπό δυνατή ανάκρουση Γιάννη μπορεί και να το κάνει ΑΝ το (ελατήριο) έλασμα του αναστολέα είναι ελατοματικό....
Πας στο κατάστημα που την πήρες με την εγγύηση ή επικοινωνείς με την ίδια την αντιπροσωπεία και την στέλνεις εκείΣημερα με το καλημερα που λενε εμπλοκη μεταξυ δευτερου και τριτου με 206 formula 32gr.
Αλλαξω φυσιγγια σε δικα μου με Drago 32gr και στα 8 φυσιγγια κανει παλι.Ξερει κανενας την
διαδικασια της εγγυησης?
Έλυσες το όπλο να το παρατηρήσεις με ηρεμία να δεις αν συμβαίνει κατι το εμφανές;Σημερα με το καλημερα που λενε εμπλοκη μεταξυ δευτερου και τριτου με 206 formula 32gr.
Αλλαξω φυσιγγια σε δικα μου με Drago 32gr και στα 8 φυσιγγια κανει παλι.Ξερει κανενας την
διαδικασια της εγγυησης?
Bιδες το εκανα,απο επανατατικο ελατηριο μεχρι κλειστο.Δεν βλεπω κατι.....Έλυσες το όπλο να το παρατηρήσεις με ηρεμία να δεις αν συμβαίνει κατι το εμφανές;
Πιστευω ο ναυπλιωτης να σταθει ανταξιος του ονοματος τουBιδες το εκανα,απο επανατατικο ελατηριο μεχρι κλειστο.Δεν βλεπω κατι.....
Στην πρωτη εμπλοκη εμεινε το κλειστρο πισω με το σκασμενο φυσιγγι
γραπωμενο απο τον εξωλκεα αλλα χωρις να το πεταξει.