Franchi Team

Μπαμ ,φουσκωνει ο καλυκας απο πιεσεις , κολλαει στην θαλαμη , τραβαει ο εξολκεας κ δεν φευγει αμεσα το φυσιγγι , ερχεται το δευτερο απο κατω , εμπλοκη
Όλα γίνονται προφανώς σε λάθος χρόνο...

Δν έχει ξανά ακουστεί πρόβλημα ως τώρα σε Affinity.....και δν είναι θέμα όπλου.
Κώστα τα Affinity είναι πολύ τίμια όπλα...Ο λόγος που εγώ την έδωσα και πήρα μ2 είναι μόνο γιατί ενός συντοπίτη μου σε κυνήγι παπιών του έκοψε τον σιδηρόδρομο...Και έκατσα και σκέφτηκα ότι αν ποτέ σπάσει ο διάολος το πόδι του και μου τύχει και εμένα σε ένα καλό κυνήγι τι θα κάνω?Θα τραβάω τα μαλλιά μου?Και με αυτό το κριτήριο την έδωσα και πήρα κάτι που ενώ τα άλλα έχουν 70% πιθανότητες να πάθουν κάτι και να με αφήσουν στον κυνηγότοπο αυτό έχει 10%

Μπαμ ,φουσκωνει ο καλυκας απο πιεσεις , κολλαει στην θαλαμη , τραβαει ο εξολκεας κ δεν φευγει αμεσα το φυσιγγι , ερχεται το δευτερο απο κατω , εμπλοκη
Δημητρη δεν θα επρεπε να ειναι το μεταλλο 8χιλ για να συμβαινει αυτο?
Με 12χιλ ή 16χιλ (Αλεξ δεν ξερω ποιο 206 ριχνεις, 32 η 33γρ) τι φουσκωμα να κανει ο καλυκας??

Με 12χιλ ή 16χιλ (Αλεξ δεν ξερω ποιο 206 ριχνεις, 32 η 33γρ) τι φουσκωμα να κανει ο καλυκας??
Αυτα που ανεβασε ο Κωστης,τα 32.Επικασσιτερωμενο 12αρι.Την εκανα βιδες,την φυσηξα,την καθαρισα
και την λαδωσα.Το οπλο ειναι καινουργιο....ουτε καλα καλα στρωσιμο δεν εχει γινει.Θα δουμε......θα παρω
και το δικανο μαζι αυριο και αν συνεχισει θα την στειλω πισω.7 χρονια εγγυηση εχει.

Τα 8 χιλιοστα κοβονται συνηθως κ μενουν στην θαλαμη .Οσο μεγαλωνει το μεταλλο μεγαλωνουν κ οι πιεσεις

Και με αυτό το κριτήριο την έδωσα και πήρα κάτι που ενώ τα άλλα έχουν 70% πιθανότητες να πάθουν κάτι και να με αφήσουν στον κυνηγότοπο αυτό έχει 10%
Λάθος σου.....Τότε καλύτερα να έπερνες δίκαννο Νίκο.
Αν σκεφτόμαστε έτσι για το.....ΑΝ. ΑΝ. ΑΝ. και ΑΝ ......στο τέλος θα κυνηγάμε με σφεντόνα επιδή οι καραμπίνες έχουν κινούμερα μέροι...φιλικά το λέω...:)

Πως γίνεται να αφήσει ο αναστολέας το επόμενο φυσίγγι αν το κλείστρο δεν εχει παει τερμα πίσω αφου καθυστέρησε;
Από δυνατή ανάκρουση Γιάννη μπορεί και να το κάνει ΑΝ το (ελατήριο) έλασμα του αναστολέα είναι ελατοματικό....

Σημερα με το καλημερα που λενε εμπλοκη μεταξυ δευτερου και τριτου με 206 formula 32gr.
Αλλαξω φυσιγγια σε δικα μου με Drago 32gr και στα 8 φυσιγγια κανει παλι.Ξερει κανενας την
διαδικασια της εγγυησης?
Πας στο κατάστημα που την πήρες με την εγγύηση ή επικοινωνείς με την ίδια την αντιπροσωπεία και την στέλνεις εκεί

Σημερα με το καλημερα που λενε εμπλοκη μεταξυ δευτερου και τριτου με 206 formula 32gr.
Αλλαξω φυσιγγια σε δικα μου με Drago 32gr και στα 8 φυσιγγια κανει παλι.Ξερει κανενας την
διαδικασια της εγγυησης?
Έλυσες το όπλο να το παρατηρήσεις με ηρεμία να δεις αν συμβαίνει κατι το εμφανές;

Έλυσες το όπλο να το παρατηρήσεις με ηρεμία να δεις αν συμβαίνει κατι το εμφανές;
Bιδες το εκανα,απο επανατατικο ελατηριο μεχρι κλειστο.Δεν βλεπω κατι.....
Στην πρωτη εμπλοκη εμεινε το κλειστρο πισω με το σκασμενο φυσιγγι
γραπωμενο απο τον εξωλκεα αλλα χωρις να το πεταξει.

Bιδες το εκανα,απο επανατατικο ελατηριο μεχρι κλειστο.Δεν βλεπω κατι.....
Στην πρωτη εμπλοκη εμεινε το κλειστρο πισω με το σκασμενο φυσιγγι
γραπωμενο απο τον εξωλκεα αλλα χωρις να το πεταξει.
Πιστευω ο ναυπλιωτης να σταθει ανταξιος του ονοματος του

Back