λογο της τιμής θα γινόταν αλλιώς τίποτα άλλοΝα αλλαξωπιστησεις με benelli
η beretta είναι χαραγμένη στη καρδιά μ
λογο της τιμής θα γινόταν αλλιώς τίποτα άλλοΝα αλλαξωπιστησεις με benelli
Ποια beretta έχεις φίλος?λογο της τιμής θα γινόταν αλλιώς τίποτα άλλο
η beretta είναι χαραγμένη στη καρδιά μ
303 του πατέρα μουΠοια beretta έχεις φίλος?
Αυτό μάλιστα,είναι όπλο!!!303 του πατέρα μου
Πάρε άλλη μία για δικιά σου.303 του πατέρα μου
εχω πάρει απλά θέλω άλλη μιαΠάρε άλλη μία για δικιά σου.
Άσε τη franchi.Αν θέλεις σε αέρια πάρε beretta,αν θέλεις αδράνεια πάρε benelli.εχω πάρει απλά θέλω άλλη μια
αφού ειναι αχρησιμοποιητο το όπλο σαρέσει και το φτάνεις οικονομικά πάρτο, τι ρωτάς? αμα ισχύουν όλα αυτα και ήταν γυναίκα στη θεση του όπλου θα ρωτούσες κανένα εαν θα πηδήξεις? Το πολύ πολύ να αποδειχθεί λάθος αγορά και να το δώσεις άνετα για 400 σε λίγου μηνες τι αγχώνεσαι? Άσε που είμαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις γιατί με τα ίδια λεφτά δεν θα βρίσκεις τοσο καλό όπλο.εχω πάρει απλά θέλω άλλη μια
Πολλά like......... Έτσι είναι......αφού ειναι αχρησιμοποιητο το όπλο σαρέσει και το φτάνεις οικονομικά πάρτο, τι ρωτάς? αμα ισχύουν όλα αυτα και ήταν γυναίκα στη θεση του όπλου θα ρωτούσες κανένα εαν θα πηδήξεις? Το πολύ πολύ να αποδειχθεί λάθος αγορά και να το δώσεις άνετα για 400 σε λίγου μηνες τι αγχώνεσαι? Άσε που είμαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις γιατί με τα ίδια λεφτά δεν θα βρίσκεις τοσο καλό όπλο.
όπλα-αυτοκινητο γυναικες διαλέγουμε εμείς αυτο που θέλουμε και ας ειναι και λάθος. Είναι ωραία να κάνεις δικά σου λάθη και όχι αυτά που σε οδηγούν άλλοι.
Καλημέρα . Είχα την 612 σε έκδοση VS και σε VSGL. Η πρώτη έσπασε 2 φορές το πιστόνι . Η δεύτερη κανένα πρόβλημα . Η πρώτη σε 66 και η δεύτερη σε 61 με εξωτερικά ( που την μετάνιωσα πολύ που την έδωσα ) . Πολύ καλές κάνες τα άτιμα !!!! Τα συμπαθώ πολύ αυτά τα όπλα κι μετάνιωσα που δεν κράτησα ένα . Αν είναι σε άριστη κατάσταση πιστεύω εκεί στα 500 είναι η τιμή της .Εχει κανεις εμπειρία απο franchi 612 light να μου πει δυο πράγματα ;
Υπαρχει στα χερια συγγενή ενα όπλο σχεδόν αχρησιμοποίητο με 66 εκ. κανη , βαρος 2750 και θελει να το πουλήσει.
Ποσο νομίζετε οτι μπορει να το δώσει ;
Ίσως Νικόλα και κάτι λιγότερο.Δεν υπάρχουν πλέον οι τιμές που υπήρχαν κάποτε.Για μένα ατουφεκιστο να πιάσει 400€ με κόπο....Καλημέρα . Είχα την 612 σε έκδοση VS και σε VSGL. Η πρώτη έσπασε 2 φορές το πιστόνι . Η δεύτερη κανένα πρόβλημα . Η πρώτη σε 66 και η δεύτερη σε 61 με εξωτερικά ( που την μετάνιωσα πολύ που την έδωσα ) . Πολύ καλές κάνες τα άτιμα !!!! Τα συμπαθώ πολύ αυτά τα όπλα κι μετάνιωσα που δεν κράτησα ένα . Αν είναι σε άριστη κατάσταση πιστεύω εκεί στα 500 είναι η τιμή της .
Ναι αλλά είναι ατουφέκιστο.Ίσως Νικόλα και κάτι λιγότερο.Δεν υπάρχουν πλέον οι τιμές που υπήρχαν κάποτε.Για μένα ατουφεκιστο να πιάσει 400€ με κόπο....
Έχεις δίκιο . Υπάρχουν πλέον τα τουρκικά σε αυτές της τιμές και το σκέφτεται ο άλλος διαφορετικά .Ίσως Νικόλα και κάτι λιγότερο.Δεν υπάρχουν πλέον οι τιμές που υπήρχαν κάποτε.Για μένα ατουφεκιστο να πιάσει 400€ με κόπο....
Δεν οφείλεται στα τουρκικά κατά την γνώμη μου,άλλωστε τα franchi ήταν πάντα οικονομικά όπλα και πέρα από αυτό είχαν και θεματακια με σιδηροδρόμους...Στα θετικά τους η καλή βλητικα κάννη.Έχεις δίκιο . Υπάρχουν πλέον τα τουρκικά σε αυτές της τιμές και το σκέφτεται ο άλλος διαφορετικά .
Την είχα εγώ,μόνο πολύ καλή κάνη.σε Καλή κατάσταση γύρω στα 400 ε πουλιέται.Εχει κανεις εμπειρία απο franchi 612 light να μου πει δυο πράγματα ;
Υπαρχει στα χερια συγγενή ενα όπλο σχεδόν αχρησιμοποίητο με 66 εκ. κανη , βαρος 2750 και θελει να το πουλήσει.
Ποσο νομίζετε οτι μπορει να το δώσει ;
Εχεις δίκιο σ αυτό με τους σιδηρόδρομους ,αλλά δεν θυμάμαι αν η 612 είναι σ αυτή την κατηγορία. Μ αυτό το ίδιο όπλο το 2007 κυνήγησα για 3 μέρες φασσες. Την δεύτερη μερα δεν θα τη ξεχάσω ποτέ .Δεν οφείλεται στα τουρκικά κατά την γνώμη μου,άλλωστε τα franchi ήταν πάντα οικονομικά όπλα και πέρα από αυτό είχαν και θεματακια με σιδηροδρόμους...Στα θετικά τους η καλή βλητικα κάννη.
Το πιστόνι Νίκο ήταν το ίδιο αν θυμάσαι ;Καλημέρα . Είχα την 612 σε έκδοση VS και σε VSGL. Η πρώτη έσπασε 2 φορές το πιστόνι . Η δεύτερη κανένα πρόβλημα . Η πρώτη σε 66 και η δεύτερη σε 61 με εξωτερικά ( που την μετάνιωσα πολύ που την έδωσα ) . Πολύ καλές κάνες τα άτιμα !!!! Τα συμπαθώ πολύ αυτά τα όπλα κι μετάνιωσα που δεν κράτησα ένα . Αν είναι σε άριστη κατάσταση πιστεύω εκεί στα 500 είναι η τιμή της .
Με εσωτερικά τσοκ ναι . Και το πιστόνι με το χοντρό ελατήριο απ έξω .Εχεις δίκιο σ αυτό με τους σιδηρόδρομους ,αλλά δεν θυμάμαι αν η 612 είναι σ αυτή την κατηγορία. Μ αυτό το ίδιο όπλο το 2007 κυνήγησα για 3 μέρες φασσες. Την δεύτερη μερα δεν θα τη ξεχάσω ποτέ .
Το πιστόνι Νίκο ήταν το ίδιο αν θυμάσαι ;
Η vs ήταν με τα εσωτερικα τσοκ ;