Αφου το θες μονο για μπεκατσα στ λεφτα π διαθετεις ψαξε να βρεις ενα verney carron grand becassier δεν θα το μετανιωσειςΚαλησπέρα σε όλους έχει κάποιος την feeling becaccia να μας πει κάποια γνώμη θέλω να αγοράσω ένα δικανο για κυνήγι μπεκατσας καθαρά....Μου αρέσει,το έχω επωμηση αλλά μου δίνει την εντύπωση φτηνόκατασκευής κ ότι θα αρχίσει να κουνάει κ να βγαζει προβληματα....Τη λέτε.Αν μπορείτε προτείνετε κ κάποιο άλλο μέχρι 1500 ευρώ.Ευχαριστω.
Υπάρχει ένα στο car.gr στα 900€...κοίτα να δεις.Ευχαριστώ που απάντησες.Θα προτιμούσα μονοσκανδαλο όμως.Δεν έχω ρίξει με δισκανδαλο κ θα μπερδεύομαι.
Βγαίνει και σε μονοσκανδαλο,πολύ καλό τουφέκι.Ευχαριστώ που απάντησες.Θα προτιμούσα μονοσκανδαλο όμως.Δεν έχω ρίξει με δισκανδαλο κ θα μπερδεύομαι.
καλημέρα εμένα η affinity δεν έχει κάνει τίποτα δεν ξέρω αν την έκανες τέτοιο θέμα είχε ο αδερφός μου με inertia το θέμα είναι πολύ μαλακό ελατήριο στον εξωλκεα με αποτέλεσμα κάποια με λίγο χαλιά κάλυκα να τα περνάει χωρίς να βγαίνουν όλα τα 8 χιλιοστά και κάποια μεγαλύτερα βάλαμε ένα σκληρό ελατήριο και τέλος σε όλα φαινόταν ότι είχε πολύ μαλακό σε σύγκριση με πολλά όπλαΑυτα που ανεβασε ο Κωστης,τα 32.Επικασσιτερωμενο 12αρι.Την εκανα βιδες,την φυσηξα,την καθαρισα
και την λαδωσα.Το οπλο ειναι καινουργιο....ουτε καλα καλα στρωσιμο δεν εχει γινει.Θα δουμε......θα παρω
και το δικανο μαζι αυριο και αν συνεχισει θα την στειλω πισω.7 χρονια εγγυηση εχει.
Καλησπέρα σε όλους έχει κάποιος την feeling becaccia να μας πει κάποια γνώμη θέλω να αγοράσω ένα δικανο για κυνήγι μπεκατσας καθαρά....Μου αρέσει,το έχω επωμηση αλλά μου δίνει την εντύπωση φτηνόκατασκευής κ ότι θα αρχίσει να κουνάει κ να βγαζει προβληματα....Τη λέτε.Αν μπορείτε προτείνετε κ κάποιο άλλο μέχρι 1500 ευρώ.Ευχαριστω.
Απο τα ωραια και χρηστικα οπλα κατα την αποψη μου! Μου αρεσει κ απο ομορφια! Ποσα χρονια την εχεις?Εγώ έχω την Pro Fast....ελαφρύ όπλο (το ήθελα για την πέρδικα) μπορείς να το κουβαλάς όλη μέρα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Άλλωστε είναι από ...υλικά καλά εάν προσέξετε τί γράφει πάνω
View attachment 11969
View attachment 11971
View attachment 11972
View attachment 11973
Ευχαριστώ για την απάντησηΔεν νομίζω ότι τέτοια όπλα από κατασκευαστές με όνομα, έχουν τέτοια προβλήματα....
Πολύ ωραίο όπλο...Εγώ έχω την Pro Fast....ελαφρύ όπλο (το ήθελα για την πέρδικα) μπορείς να το κουβαλάς όλη μέρα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Άλλωστε είναι από ...υλικά καλά εάν προσέξετε τί γράφει πάνω
View attachment 11969
View attachment 11971
View attachment 11972
View attachment 11973
Απο τα ωραια και χρηστικα οπλα κατα την αποψη μου! Μου αρεσει κ απο ομορφια! Ποσα χρονια την εχεις?
Ε αν ηταν να βγαλει προβλημα θα ειχε βγαλει....να την χαιρεσαι!!Toν Σεπτέμβριο του 2009 την αγόρασα.....μην νομίζεις οτι θυμόμουν...συμβουλεύτηκα το ΑΚΟ του όπλου το οποίο έχω ανανεώσει και έχει ....ροζ χρώμα από λευκό που είχε το πρώτο .
Συμφωνώ.Σκυλί είναι.Η affinity είναι τιμιο ντουφεκακι για τα λεφτά της!καννα δυο που ξέρω που κυνηγάνε κυρίως βάλτο τα παιδιά είναι ικανοποιημένοι!
Είδα σε παρουσιάσεις και την ελίτ που έβγαλε....Αμερική πέτυχα review