Η affinity εχει παρουσιασει κανενα θεμα με τον σιδηροδρομο?Η affinity είναι τιμιο ντουφεκακι για τα λεφτά της!καννα δυο που ξέρω που κυνηγάνε κυρίως βάλτο τα παιδιά είναι ικανοποιημένοι!
Η affinity εχει παρουσιασει κανενα θεμα με τον σιδηροδρομο?Η affinity είναι τιμιο ντουφεκακι για τα λεφτά της!καννα δυο που ξέρω που κυνηγάνε κυρίως βάλτο τα παιδιά είναι ικανοποιημένοι!
Έχει τυχει να το ακουσω,με τα μάτια μου δεν έχω δει κανένα όπλο να έχει θέμα!Η affinity εχει παρουσιασει κανενα θεμα με τον σιδηροδρομο?
Φίλος στο διπλανό χωριό που την έχει λέει τα καλύτερα...πηγαίνει για παπί,γουρούνι κ μπεκάτσα....χέρεσαι να την κουβαλάς μου είπε.Η affinity είναι τιμιο ντουφεκακι για τα λεφτά της!καννα δυο που ξέρω που κυνηγάνε κυρίως βάλτο τα παιδιά είναι ικανοποιημένοι!
Κωστή από αυτά που ακουω κρατάω τα μισά,ξέρεις το κόμπλεξ που έχουμε οι περισσότεροι με τα όπλα μας!Ειδες και για τον σιδηρόδρομο είπα έχω ακουσει κάτι τέτοιο,είπα μόνο για τα δυο όπλα που έχω δει με τα μάτια μου,ούτε ζωντανά ούτε τίποτα...ειδικά το ενα που γαργαλήθηκε στον κώνο έγινε φωτιά μαύρη!Φίλος στο διπλανό χωριό που την έχει λέει τα καλύτερα...πηγαίνει για παπί,γουρούνι κ μπεκάτσα....χέρεσαι να την κουβαλάς μου είπε.
Το μόνο σίγουρο.....Κωστή από αυτά που ακουω κρατάω τα μισά,ξέρεις το κόμπλεξ που έχουμε οι περισσότεροι με τα όπλα μας!
Γενικα με τις επιλογες μαςΤο μόνο σίγουρο.....
Αυτο και εγω Ηλια....εχω ακουσει....την εχει ενας φιλος αρκετα χρονια αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα γιατι δεν εχει ριξει πολλα φυσιγγια...απο αυτα που εχει ριξει μεχρι στιγμης κανενα προβλημαΈχει τυχει να το ακουσω,με τα μάτια μου δεν έχω δει κανένα όπλο να έχει θέμα!
Κώστα τα δικανα όμως δεν λένε ποιος τα φτιάχνει? Ξέρω ότι είναι η betinsolli (Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά?)Εταιρείες με όνομα - παράδοση αποτελούν πιστεύω <<ασφαλείς>> επιλογές....ως βιομηχανικά προϊόντα ίσως έχουν κάποιες στιγμές κάποια κομμάτια στα χιλιάδες, κάτι....
Νομίζω σε εργοστάσιο της μητρικής στην Τουρκία, απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα!Κώστα τα δικανα όμως δεν λένε ποιος τα φτιάχνει? Ξέρω ότι είναι η betinsolli (Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά?)
Κώστα όλα τα σύγχρονα ειδικά αυτογεμη θεωρώ πως είναι λαχεία,ανεξάρτητα μαρκαςΕταιρείες με όνομα - παράδοση αποτελούν πιστεύω <<ασφαλείς>> επιλογές....ως βιομηχανικά προϊόντα ίσως έχουν κάποιες στιγμές κάποια κομμάτια στα χιλιάδες, κάτι....
Σίγουρα η betinsolli εδώ Βασίλη είναι άγνωστη, έχω δει πολλά diamond με την σφραγίδα της φρανκι?Νομίζω σε εργοστάσιο της μητρικής στην Τουρκία, απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα!
Κώστα τα δικανα όμως δεν λένε ποιος τα φτιάχνει? Ξέρω ότι είναι η betinsolli (Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά?)
Νομίζω σε εργοστάσιο της μητρικής στην Τουρκία, απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα!
Αρχές 2000 πουλούσαν πολύ εδώ, είχε πάρει και ένας ξάδερφος μου το diamond αλλά έμεινε ακυνηγητο διότι μετανάστευσε εξωτερικό!Σίγουρα η betinsolli εδώ Βασίλη είναι άγνωστη, έχω δει πολλά diamond με την σφραγίδα της φρανκι?
https://www.gunsinternational.com/g...issance-elite---20-gauge.cfm?gun_id=101348517
Κώστα όλα τα σύγχρονα ειδικά αυτογεμη θεωρώ πως είναι λαχεία,ανεξάρτητα μαρκας
Αρχές 2000 πουλούσαν πολύ εδώ, είχε πάρει και ένας ξάδερφος μου το diamond αλλά έμεινε ακυνηγητο διότι μετανάστευσε εξωτερικό!
Είμαι απόλυτα συμφώνος σε αυτο,απλά παλιά νομίζω ήταν πιο αξιόπιστα τα όπλα....έρχονταν πιο λίγα ελαττωματικά στην αγορα!Ηλία αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτογεμή όπως Beretta, Benelli, Browning, Remington κλπ...ε θα τα εμπιστευτείς περισσότερο όπως και να το κάνουμε από κάτι ....μην λέμε ονόματα και θίγουμε υπολήψεις
έτσι είναι όπως τα λες, τυπικός εκπρόσωπος δίκαννου τύπου Brescia!'Εχω και εγώ ένα...και μπορώ να σου πω οτι έχει ρίξει σε κυνήγι σε σκοπευτήριο και το μόνο που είχε βγάλει ήταν να το πάω στον οπλουργό να μου ρυθμίσει τους εξολκείς κάποια στιγμή που είχαν...αποσυντονιστεί λίγο...από τοτε ολα μια χαρά...μέτριας ποιότητας όπως πολλά ιταλικά....τίμια για τα λεφτά τους...
Εγώ πάντως όπως βλέπω τα feeling, νομίζω ότι τα φτιάχνει η F.A.I.RΚώστα τα δικανα όμως δεν λένε ποιος τα φτιάχνει? Ξέρω ότι είναι η betinsolli (Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά?)