Mafia Calabria
Moderator
Μπορεί κιόλαςΕγώ πάντως όπως βλέπω τα feeling, νομίζω ότι τα φτιάχνει η F.A.I.R
Μπορεί κιόλαςΕγώ πάντως όπως βλέπω τα feeling, νομίζω ότι τα φτιάχνει η F.A.I.R
Εγώ γι'αυτό το λόγο δεν το πήρα γιατί έφυγα, ήμουν μεταξύ Betinsolli και Lanber.Αρχές 2000 πουλούσαν πολύ εδώ, είχε πάρει και ένας ξάδερφος μου το diamond αλλά έμεινε ακυνηγητο διότι μετανάστευσε εξωτερικό!
Δες την μπάσκουλα και την σκανδάλη είναι ίδιεςΜπορεί κιόλας
Εγώ γι'αυτό το λόγο δεν το πήρα γιατί έφυγα, ήμουν μεταξύ Betinsolli και Lanber.
Το franchi το sporting πάντως στις κανες γράφει benelli κι έχει 18,5 αυλούς παντως.τουλαχιστον αυτά εδώ στα Χανιά.βγαινει και με 18,4Κώστα τα δικανα όμως δεν λένε ποιος τα φτιάχνει? Ξέρω ότι είναι η betinsolli (Όχι ότι είναι κακό αυτό αλλά?)
Η μπενελι είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος τουλάχιστον στην Αμερική γιαυτο ισως?Το franchi το sporting πάντως στις κανες γράφει benelli κι έχει 18,5 αυλούς παντως.τουλαχιστον αυτά εδώ στα Χανιά.βγαινει και με 18,4
Μπορεί Κωνσταντίνε δεν αποκλειεταιΗ μπενελι είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος τουλάχιστον στην Αμερική γιαυτο ισως?
Καλησπερα στην παρεα,θελω τη βοηθεια σας!
Εχω στην κατοχη μου μια Luigi Franchi elite,σημερα που την καθαριζα παρατηρησα οτι δυο λαστιχακια εχουν αλλοιωθει εντελως!
Οποτε ψαχνω για καινουρια,οποιος μπορει ας μου πει που μπορω να βρω ανταλλακτικα!
Συγκεκριμενα ψαχνω το νουμερο 42 και το 58.
Το πρωτο ειναι το λαστιχο που φοριεται στη βαση της αποθηκης φυσιγγιων και το δευτερο ειναι που βρισκεται στο πισω μερος της βασης και αποσβαινει τους κραδασμους της επαναφορας του κλειστρου!
Δεν υπαρχουν,μονο καποιο καταστημα αν εχουν ξεμεινει σε στοκ!Επικοινώνησες με την αντιπροσωπεία στον Ναυπλιώτη;
Τα άλλαξα κι εγώ φέτος στη δικιά μου στον Δίελλα στο Μενίδι, αλλά μάλλον σου πέφτει λίγο μακριά. Επίσης σχεδόν σίγουρα θα έχει ο Μανώλης στα κάτω Πατήσια. Δεν ξέρω αν στέλνουν όμως.Καλησπερα στην παρεα,θελω τη βοηθεια σας!
Εχω στην κατοχη μου μια Luigi Franchi elite,σημερα που την καθαριζα παρατηρησα οτι δυο λαστιχακια εχουν αλλοιωθει εντελως!
Οποτε ψαχνω για καινουρια,οποιος μπορει ας μου πει που μπορω να βρω ανταλλακτικα!
Συγκεκριμενα ψαχνω το νουμερο 42 και το 58.
Το πρωτο ειναι το λαστιχο που φοριεται στη βαση της αποθηκης φυσιγγιων και το δευτερο ειναι που βρισκεται στο πισω μερος της βασης και αποσβαινει τους κραδασμους της επαναφορας του κλειστρου!
Καλημερα Παντελη,μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισαν;Τα άλλαξα κι εγώ φέτος στη δικιά μου στον Δίελλα στο Μενίδι, αλλά μάλλον σου πέφτει λίγο μακριά. Επίσης σχεδόν σίγουρα θα έχει ο Μανώλης στα κάτω Πατήσια. Δεν ξέρω αν στέλνουν όμως.
Καλημέρα Βαγγέλη, δυστυχώς ήταν τιμή πακέτο με εργασίες και σε άλλα όπλα, οπότε δεν ξέρω να σου πω, όμως δεν ήταν ακριβάΚαλημερα Παντελη,μπορεις να μου πεις ποσο σου κοστισαν;
Παντελη μιλησα ηδη φιλε με τον Διελλα,τα εχει,θα μου τα στειλει σημερα,να σαι καλα!Μόλις μίλησα με τον Βαγγέλη τον Δίελλα, έχει ανταλλακτικά και μπορεί να στείλει. Εσύ έχεις την PG80 με το ελατήριο πίσω, όχι την PG85 με το ελατήριο μπροστά στην αποθήκη, σωστά;
Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω τηλέφωνο για τιμές και συνενόηση
Παντελη μιλησα ηδη φιλε με τον Διελλα,τα εχει,θα μου τα στειλει σημερα,να σαι καλα!