Να ευχαριστησω και δημοσια οσους με βοηθησαν με την ευρεση των ανταλλακτικων για την Franchi μου!
Μολις περασα τα καινουρια λαστιχακια στο οπλο!
Ιδου!
Ιδου!
Να ευχαριστησω και δημοσια οσους με βοηθησαν με την ευρεση των ανταλλακτικων για την Franchi μου!
Ιδου!
Mην το λυπάσαι καθόλου.Δρόμο.. και πάρε κάτι νατο χαιρεσαι.Και εγώ αυτην την απόφαση έχω πάρει. Οτι δεν χρησιμοποιώ θα φύγει.Μεγειά!!!
Nάσαι καλά Βαγγέλη! Χαίρομαι που βοήθησα!
Εγώ δυστυχώς το έχω βάλει για πούλημα το δικό μου, με βαριά καρδιά γιατί ήταν το πρώτο (δικό μου) όπλο, αλλά είναι κρίμα να κάθεται τόσα χρόνια αχρησιμοποίητο...
Με ορθολογική σκέψη, αυτό είναι το σωστό. Εγώ όμως δένομαι με κάποια πράγματα και δεν τα αποχωρίζομαι εύκολα...Mην το λυπάσαι καθόλου.Δρόμο.. και πάρε κάτι νατο χαιρεσαι.Και εγώ αυτην την απόφαση έχω πάρει. Οτι δεν χρησιμοποιώ θα φύγει.
Αυτά είναι τα νέα μοντέλα που έβγαλε πριν κανά 2 χρόνια.Νομίζω πως το συγκεκριμένο αυτογεμες ίσως αποτελέσει πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!
https://www.grandviewoutdoors.com/shotguns/shotgun-review-franchi-affinity-3-5-elite
και εγω παιδες ειμαι δεσμαιωςςς απο το 2015 μ ε μια αγωρα που εκανα ενως syper poze franci alcion titanioyn crio magnvm 71 cm με πεντε τσοκ 1,2,3,4,5,αστρα και αυτοματους εξωλκης,,τελειωσο ζυγισμα και πωλη μα παρα πωλη καλη επωμισηηηη,,το δυκανακομου το τουφεκαω ορτυκι και μπεκατσα απωλκηστηκα ,,,και κανα 2 3 φωρες σε τρυγωνι, διωτι ειμαι κατωχος και μιας καραμπινας fabarm για τα υπολειπα κυνηγια που κανω πχ λαγο,παπιες κτλ,,,, ζημιες δεν εχη βγαλη καθωλου το καθαριζματου στης κανες σπανια χωρις να αφηνουνε καταληπα ,μιας και βαζω στο δυκανακι παντα φυσιγκια ωσο μπωρο τα καλητερα,,,,να τα χαιρωμασται ολημας παιδες οτι τουφεκια να εχουμε και καλα κυνηγια και σκοπευτηριααααα
εαν θυμαμε καλα η 20σαρα φιλεμου γιωργο ειναι εεεεεΣτην πρώτη φωτογραφία την καραμπίνα κάπου την ξέρω....
Είδα και εγώ Κωνσταντίνε κάτι βιντεάκια που κυκλοφορούν,ωραίο πακέτο έχει,θα περάσω βόλτα να την δω και από κοντα!Ηλία
Καλό πακέτο φαίνεται πάντως, ceracote, παραλλαγή ( Η timber τα σπάει) τα τσοκακια μοιάζουν με την σειρά carlson δεν ξέρω αν είναι αυτά?Είδα και εγώ Κωνσταντίνε κάτι βιντεάκια που κυκλοφορούν,ωραίο πακέτο έχει,θα περάσω βόλτα να την δω και από κοντα!
Κωνσταντίνε γύρω στους 4 πόντους κώνο!!!Λεει για τρία έσω-έξω τρουλοκ νομίζω διάβασα που το έψαξα!Καλό πακέτο φαίνεται πάντως, ceracote, παραλλαγή ( Η timber τα σπάει) τα τσοκακια μοιάζουν με την σειρά carlson δεν ξέρω αν είναι αυτά?
Από τα πιο value for money όπλα της αγοράς... Τσίμπα ένα λοιπόν!!!!!Κωνσταντίνε γύρω στους 4 πόντους κώνο!!!Λεει για τρία έσω-έξω τρουλοκ νομίζω διάβασα που το έψαξα!
Μην με μπριζωνεις ωρε λύκο,θα βαρεσω ένα πλαστικό αδράνειας λογικάΑπό τα πιο value for money όπλα της αγοράς... Τσίμπα ένα λοιπόν!!!!!
Ο σιδηρόδρομος με φοβίζει να πω την αλήθεια μου!Kαθόλου άσχημη και ειδικά με τέτοια τιμή! Κατω από 1000.
Ο σιδηρόδρομος με φοβίζει να πω την αλήθεια μου!
Στα 40αρια plus Κώστα λες θα είναι κομπλέ;Εάν είναι το ίδιο εσωτερικά με την fast black (που νομίζει είναι η afinity με την fast είναι σχεδόν τα ίδια) μην σε φοβίζει Ηλία. Εγώ την ε΄χω ευχαριστηθεί στην πέρδικα και στην τσίχλα....κιχ δεν έχει κάνει το όπλο....και είναι μέσα έξω όπως όταν βγήκε από το εργοστάσιο.....εντάξει είμαι ψείρας την προσέχω αλλά λειάνσεις εσωτερικά δεν έχει ξεβάψει ούτε ένα σημείο με άλλα αυτογεμή που έβλεπα.
Σε έναν γνωστό τον έκοψε ένα πρωί που ήταν για παπιά και έριχνε και 32 γραμμάρια...Αυτό με θορύβησε και εμένα και την έδωσα... Εντάξει να πω την αλήθεια την γλυκοκοίταζα και την μ2Ο σιδηρόδρομος με φοβίζει να πω την αλήθεια μου!