Αφού σπάει τα δυσκακια είναι οπλαρα!!!!!!!Και εδώ η καινούργια.παρακαλω τη προσοχή σας στ όπλο και όχι στον κώνο
Αφού σπάει τα δυσκακια είναι οπλαρα!!!!!!!Και εδώ η καινούργια.παρακαλω τη προσοχή σας στ όπλο και όχι στον κώνο
Πες τους να σου στείλουν και το κυνήγι.Παιδιά η franchi μου στέλνει συνταγές με κυνήγι.
Για πασταλάκια ήταν η συνταγήΠες τους να σου στείλουν και το κυνήγι.
Δεν λέω για το οπλο αλλά για αυτήν μαλακια που δέρνει ολλες της ετερειες να διαφημίζουν έτσι τα οπλα τους….Αφού σπάει τα δυσκακια είναι οπλαρα!!!!!!!
Για αγριογούρουνο ήταν. Την προηγούμενη φορά ήταν μπεκάτσα.Πες τους να σου στείλουν και το κυνήγι.
Είναι η Τζούλια αυτή.Αφού σπάει τα δυσκακια είναι οπλαρα!!!!!!!
Ε ναι γιατί τα ψήνει κιολαςΠαιδιά η franchi μου στέλνει συνταγές με κυνήγι.
Ξέχασα να προσθέσω ότι το όπλο έφτασε στα χέρια μου σαν τραποντουφεκο και εγώ του άλλαξα κοντάκι... θαλάμες 70ρες και σταθερά τσοκ 2 1 σε 75εκ και ριγα 10ρα..Franchi dragon 75cm 18.5 18.4 3660gr 2000 model Το κυνηγάω στην φασσα με πολύ καλά αποτελέσματα, αν έχει κάποιος κάποιες παραπάνω πληροφορίες και ξέρει το όπλο ας μου θα ήταν πολύ καλό για την ιστορία... Ευχαριστώ
View attachment 66691
Aπο Μενιδι το πηρες?Ξέχασα να προσθέσω ότι το όπλο έφτασε στα χέρια μου σαν τραποντουφεκο και εγώ του άλλαξα κοντάκι... θαλάμες 70ρες και σταθερά τσοκ 2 1 σε 75εκ και ριγα 10ρα..
70ρες
Να φανταστώ ότι είναι ερώτησηAπο Μενιδι το πηρες?
Αν εννοείς την rc δεν την χρησ.στειλε μου διεύθυνση και πες μου πως θες να στη στείλω κι εννοείται ότι δε θέλω λεφτάΚαλησπέρα!Έχει κάποιος συνάδερφος τη φλάντζα C για κοντάκι της affinity που να μην τη χρειάζεται ??(για αγορά)
Αντιπρόσωπος είναι ο Ναυπλιώτης.κανε μια ερώτηση για τιμή αν έχει αν και δε νομίζω να σε συμφέρει αλλιώς ψάξου από ιντερνετΚαθόμουν και χάζευα σε σελίδα χρηστών και βρήκα φωτογραφίες του παρακάτω ''συλλεκτικού '' όπλου. Αναρρωτιέμαι αν μπορεί να βρει κάποιος τα συγκεκριμένα πλαστικά μέρη.Θα ήθελα να τα αλλάξω στη φρανκι μου τα φθαρμένα ξύλα με αυτά. Παραθέτω φωτογραφίες.
View attachment 67230View attachment 67231
Ευριπίδη ευχαριστώ πολύ!!!Ναι αυτήν εννοώ.Σου έστειλα pm.Αν εννοείς την rc δεν την χρησ.στειλε μου διεύθυνση και πες μου πως θες να στη στείλω κι εννοείται ότι δε θέλω λεφτά
Καλησπερα ποια εχεις την pg 80 η την pg 85?Καθόμουν και χάζευα σε σελίδα χρηστών και βρήκα φωτογραφίες του παρακάτω ''συλλεκτικού '' όπλου. Αναρρωτιέμαι αν μπορεί να βρει κάποιος τα συγκεκριμένα πλαστικά μέρη.Θα ήθελα να τα αλλάξω στη φρανκι μου τα φθαρμένα ξύλα με αυτά. Παραθέτω φωτογραφίες.
View attachment 67230View attachment 67231
Mod.elite . Νομίζω pg85 τη λένε.Καλησπερα ποια εχεις την pg 80 η την pg 85?
Θα κάνω μια ερώτηση δε χάνω κάτι. Πάντως καινούρια ξύλινα βρήκα από γερμανικό σαϊτ σε λογικές τιμές. Συνθετικά δε τίποτα.Αντιπρόσωπος είναι ο Ναυπλιώτης.κανε μια ερώτηση για τιμή αν έχει αν και δε νομίζω να σε συμφέρει αλλιώς ψάξου από ιντερνετ