Franchi Team

Σ΄ ευχαριστω!Για το συνθετικο πηγαινα αλλα τελικα τελευταια στιγμη με τραβηξε η cobalt!

Σ΄ ευχαριστω!Για το συνθετικο πηγαινα αλλα τελικα τελευταια στιγμη με τραβηξε η cobalt!
Η Colbat είναι πιο όμορφο όπλο.... δεν ξέρω σε τι γραμμάρια κυνηγάς τις πάπιες όσον αφορά την ανάκρουση του όπλου.. παρόλο που είναι αδράνειας δεν έχει τόσο πολύ "κλωτσημα"...

Η AL 48 έχει κάννη φαρμάκι...
Μόνο αυτό ολλα τα αλλά είναι για τον π@@@@@ κλοτσάει σαν μουλάρι ξύλα για τον π @&@@ και αυτα άσε από εμπλοκές αν δεν την καθαρίζεις πολύ συχνά… καλό οπλο αλλά για μερακληδες

Μόνο αυτό ολλα τα αλλά είναι για τον π@@@@@ κλοτσάει σαν μουλάρι ξύλα για τον π @&@@ και αυτα άσε από εμπλοκές αν δεν την καθαρίζεις πολύ συχνά… καλό οπλο αλλά για μερακληδες
Εμένα πέρασαν 2 από τα χέρια μου,ούτε λάκτισμα καταλάβαινα ούτε εμπλοκές είχα..
Περισσότερο λάκτισμα έχουν τα benelli πάρα η AL 48...

Εμένα πέρασαν 2 από τα χέρια μου,ούτε λάκτισμα καταλάβαινα ούτε εμπλοκές είχα..
Περισσότερο λάκτισμα έχουν τα benelli πάρα η AL 48...
Η AL 48 (τα τελευταία μοντέλα) μου αρέσει κι εμένα. Θα την προτιμούσα από την auto5.

Η AL 48 (τα τελευταία μοντέλα) μου αρέσει κι εμένα. Θα την προτιμούσα από την auto5.
Παω να κανω μια δουλεια σε εναν παππου εδω στη χαλκιδα...
Δικηγορος γνωστοτατος γυρω στα 80.
Καποια στιγμη σε μια γωνια του σπιτιου βλεπω μια καραμπινα!
Παω την πιανω στα χερια, ανοιγω κλειστρο, (γιατι οι παππουδες τα εχουν γεματα περιμενοντας τους κλεφτες ) επωμιζω, ονειρεμενο οπλο!!!
AL 48!!
- Παππου γιατι το ειχες το οπλο?
- Εγω πηγαινα για κυνηγι.....(αρχιζουν οι κυνηγετικες ιστοριες...)
Αφου τελειωσε του λεω :
- Δεν μου το πουλας να βγει ξανα στον κυνηγοτοπο ?
- Οχι, δεν το πουλαω..

Μετα απο καιρο ειδα το κηδειοχαρτο στη γειτονια του. Σκεφτηκα να παω να βρω την κορη του να το ζητησω, αλλα ντραπηκα και το αφησα...

η AL 48 ερχεται καλα στο ματι , ειναι ελαφρια με κανη φαρμακι μετα απο 300 φυσγγια που εχω ριξει απο το σεπτεμβριο που την πηρα καμια εμπλοκη εαν και στην αρχη ειχα φοβηθει καθως ειναι ελατηριου εαν τα βρουμε και στν μπεκτσα ολα τα αλλα οπλα μου πανε για πουλημα οσο για το λακτισμα το δικανο κλωτσαει περισοτερο

Κάνε να δούμε και το σπρευ ρε παιδί. Μισές δουλειές
Ο καθένας με τον πόνο του.
Αφού το γράφει penetrating oil.
Βάλε πετρέλαιο και ασετόν μισό μισό και βούτηξε το τσοκ μέσα. Ζέστανε με αέρα και ξαναβουτα.Αλλα η μαγγιά είναι ο εξωλκεας και η ασφάλιση του με το ελατήριο...

Το νέο μου παιχνίδι...... falconet titanium sl, 66 εκ.
Σε κατάσταση βιτρίνας, ακόμα είναι σφιχτό το όπλο. Βάρος από 20αρι, ανεβαίνει όμορφα και ευτυχώς μου κάθεται πολλή καλά..... θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κάποια επέμβαση στα μέτρα, δοκιμή προσεχώς στα μπεκατσοτοπια......
IMG_20231210_165919.jpgIMG_20231210_165948.jpgIMG_20231210_170122.jpgIMG_20231210_170245.jpgView attachment 83367Screenshot_2023-12-10-17-15-11-155_com.miui.gallery.jpg

Σε κατάσταση βιτρίνας, ακόμα είναι σφιχτό το όπλο. Βάρος από 20αρι, ανεβαίνει όμορφα και ευτυχώς μου κάθεται πολλή καλά..... θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κάποια επέμβαση στα μέτρα, δοκιμή προσεχώς στα μπεκατσοτοπια......
View attachment 83363View attachment 83364View attachment 83365View attachment 83366View attachment 83367

Από τους λίγους φερματζηδες με τόσο μεγαλη αγάπη για καθε είδος κυνηγετικου όπλου...

Καλοριζικο κ καλές μπεκατσοτουφεκιες!

View attachment 83363View attachment 83364View attachment 83365View attachment 83366View attachment 83367View attachment 83368
👏 μπραβο Γιάννη εξερετικο οπλο καλοντουφεκο με υγεια

View attachment 83363View attachment 83364View attachment 83365View attachment 83366View attachment 83367View attachment 83368
Πολύ καλή επιλογή για μπεκατσα.

καλορίζικο γιαννη πολύ ωραίο οπλο οτι πρέπει για μπεκάτσες.

Back