Franchi Team

Καλημέρα συνάδελφοι!!
Γνώμες για το δικαννο falconet ht;
Το βρίσκω σχεδόν καινούριο σε καλή τιμή και το σκέφτομαι..
Το έχω από το 2004. 66 εκ κανες. 2900 κιλα. Πολύ καλό όπλο με πολύ καλό ζύγισμα για εργκαλ. Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά σε κυνηγια φερμας. Ωστόσο πολλές φόρες κυνήγησα και φασσες με αυτό και πολύ περισσοτερες τρυγόνια και τσιχλες. Σε όλα αυτά τα χρόνια μόνο μια φορά μου έκανε διπλοτουφεκια και δεν το ξαναεκανε. Επίσης μερικές φορές μπορεί να μπλοκάρει ο κάτω εξολκεας, βέβαια όλα αυτά τα χρόνια δεν καθαρισα ποτέ εξολκεις..

ομαδα καλημερα πρωτη δοκιμη τησ φρανκι 48 στο κυνηγι μου ερχεται πολυ καλα και απο τουφεκια φαρμακι δεν το περιμενα οσες τσιχλεσ ηταν οριακα εντοσ βολησ πεσαν λεσ και τησ χτυπισε ρευμα
Άμα το συνιθησεις αυτό το οπλακι δεν παίζεται, βγάζει απίστευτες τουφεκιές, μόνο να μην βιάζεσαι για δεύτερη και τρίτη τουφεκιά.

ομαδα καλημερα πρωτη δοκιμη τησ φρανκι 48 στο κυνηγι μου ερχεται πολυ καλα και απο τουφεκια φαρμακι δεν το περιμενα οσες τσιχλεσ ηταν οριακα εντοσ βολησ πεσαν λεσ και τησ χτυπισε ρευμα
Η AL 48 έχει κάννη φαρμάκι...

Συνάδελφοι αληθεύει ότι η franchi fast έχει τον ίδιο μηχανισμό με την affinity η μήπως υπάρχουν διαφορές?
Ολόιδιος. Το μόνο που αλλάζει είναι η ουρά της κάνης που είναι πολύ μικρή σε σχέση με την Affinity. Τα υπόλοιπα είναι αισθητικά κομμάτια.

Back