Franchi Team

Κιεγω την πρώτη έχω από το 2000, 66αρα 18,4.3 κιλά.
Της έχω ξύλα από συλλεκτική ραφαελλο και πέλμα Pachmyer . Πάρα πολλά φυσίγγια απροβληματιστα.
Το μόνο κακο είναι ότι δεν σκοτώνει ..🤣
Είναι πολύ καλό όπλο με καλή σκανδάλη,για αυτογεμες κατά την γνώμη μου..όσον αφορά ζύγισμα ήταν έτη φωτός μπροστά στην εποχή του..επισης κατά την γνώμη μου,ποιότητα στα πάντα που δύσκολα θα ξαναδούμε σε αυτογεμες .με έχει κάνει καμία 10αρια χρόνια που την έχω να μην ξενοκοιταζω άλλη και όταν πάω να ξενοκοιταξω με επαναφέρει στην θέση μου και κάθομαι στα αυγά μου.
Όποτε μπορείς παρτην μια φωτό,θα είναι κούκλα με τα συλλεκτικά ξύλα .

Το μόνο κακο είναι ότι δεν σκοτώνει ..🤣
Είναι πολύ καλό όπλο με καλή σκανδάλη,για αυτογεμες κατά την γνώμη μου..όσον αφορά ζύγισμα ήταν έτη φωτός μπροστά στην εποχή του..επισης κατά την γνώμη μου,ποιότητα στα πάντα που δύσκολα θα ξαναδούμε σε αυτογεμες .με έχει κάνει καμία 10αρια χρόνια που την έχω να μην ξενοκοιταζω άλλη και όταν πάω να ξενοκοιταξω με επαναφέρει στην θέση μου και κάθομαι στα αυγά μου.
Όποτε μπορείς παρτην μια φωτό,θα είναι κούκλα με τα συλλεκτικά ξύλα .
Δες εδω:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τοποθέτηση-πέλματος-σε-λειόκαννο.350/post-40679
Οι δύο πρώτες είναι το κοντακι της συλλεκτικής μου ραφαελλο. Από την Centro δεν έχω κοντινή τώρα. IMG_20201223_111807.jpgIMG_20201223_111746.jpg

Last edited:
Αν από 20,4 που είναι η θαλάμη, στο 18,4 που είναι ο αυλός με 8 μοίρες γωνία, δεν βγαίνει το μήκος του;
Αν έχεις πολύ μα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο μπορείς να το σχεδιάσεις στο autocad. Ή παραδοσιακά χαρτάκι, μοιρογνωμόνιο και μολυβάκι.

Μια χαρά είναι ο κώνος να βρούμε με 12 μοίρες με το μπαμ αν ρίξεις πάνω από 32 να σκοτώνει μπρος πίσω το όπλο μετά το κυνήγι να θέλεις φυσιοθεραπεία στον ώμο βέβαια θα έχεις ένα 25% των σκαγιων που θα σκοτώνει πολύ πολύ μακριά αν μπορείς να πετύχεις πουλί με τα 8/10γρ αξιόλογων σκαγιων που θα έχουν τις δυνατότητες αυτές.Αυτο κάνει ο κώνος πιο αναλυτικά δεν μπορώ να σας το πώ.

Μια χαρά είναι ο κώνος να βρούμε με 12 μοίρες με το μπαμ αν ρίξεις πάνω από 32 να σκοτώνει μπρος πίσω το όπλο μετά το κυνήγι να θέλεις φυσιοθεραπεία στον ώμο βέβαια θα έχεις ένα 25% των σκαγιων που θα σκοτώνει πολύ πολύ μακριά αν μπορείς να πετύχεις πουλί με τα 8/10γρ αξιόλογων σκαγιων που θα έχουν τις δυνατότητες αυτές.Αυτο κάνει ο κώνος πιο αναλυτικά δεν μπορώ να σας το πώ.
Με λίγα λόγια"αν είσαι κέντρο,σκοτώνεις και το κάνεις μακριά!".

Με λίγα λόγια"αν είσαι κέντρο,σκοτώνεις και το κάνεις μακριά!".
Αφού το ξέρεις τι ρωτάς.Οποιος είναι κέντρο πάντα σκοτώνει αν έχει και καλό ντουφέκι παρασκοτωνει και φένεται στους άλλους ψέματα.

Και να ολοκληρώσω πριν κοιμηθώ όταν δεν έχεις σωστό κώνο και αυλό αντίστοιχο των γομωσεων που ρίχνεις κατά κόρον και θέλεις σοβαρή ντουφέκια θέλεις παραγγελίες και αλευρια .η τριπλή Καποτά για να βγάλεις τα σκακιά σωστά από την κανη .

Back