Έστειλα mail στη Φράνκι για τον αυλό της sporting και μου απάντησαν ότι είναι 18,4.τωρα ρώτησα και για τον κώνο.θελω να πιστεύω ότι δε θα μου απαντήσουν ότι τους επρηξα τον ερωτα
Και η cosmi ελατηριου ειναι, αν θυμαμαι καλα, αλλα απλησιαστη.Καλορίζικο, να είσαι γερός να το ξεπατώσεις στο τουφεκίδι.
Θεωρώ ότι είναι μια καλύτερη εκτέλεση της φιλοσοφίας - αρχής λειτουργίας της browning auto 5 και πιο φιλικό στο χρήστη . Αν το αγαπήσεις δε θα σου βγάλει πρόβλημα.
Έχω εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, γιατί δεν παράγονται πια καραμπίνες ελατηρίου. Μάλλον γιατί ο κόσμος προτιμά πλέον να μην ασχολείται πολύ με το τουφέκι του (ρύθμιση για εύρος γομώσεων). Ρύθμιση όμως που γίνεται σε 1 λεπτό, χωρίς εργαλεία.
Αυτή είναι για τη μοστραΚαι η cosmi ελατηριου ειναι, αν θυμαμαι καλα, αλλα απλησιαστη.
Ότι άυλο και κώνο να έχει θεωρώ είναι οπλαρα ! Πολύ καλο ζύγισμα επισης..Επίσης η τιμή της είναι ληστεία ..την σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή αλλά έχω βολευτεί καλά με την Centro και δεν θέλω να μαζεύω πολλά ..Έστειλα mail στη Φράνκι για τον αυλό της sporting και μου απάντησαν ότι είναι 18,4.τωρα ρώτησα και για τον κώνο.θελω να πιστεύω ότι δε θα μου απαντήσουν ότι τους επρηξα τον ερωτα
Και πολύ καλά κάνεις.μια χαρά είσαι με τη centro μη ψαχνεσαιΌτι άυλο και κώνο να έχει θεωρώ είναι οπλαρα ! Πολύ καλο ζύγισμα επισης..Επίσης η τιμή της είναι ληστεία ..την σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή αλλά έχω βολευτεί καλά με την Centro και δεν θέλω να μαζεύω πολλά ..
Ποια Centro έχεις, την πρώτη έκδοση ή την δεύτερη;Ότι άυλο και κώνο να έχει θεωρώ είναι οπλαρα ! Πολύ καλο ζύγισμα επισης..Επίσης η τιμή της είναι ληστεία ..την σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή αλλά έχω βολευτεί καλά με την Centro και δεν θέλω να μαζεύω πολλά ..
Όχι Νίκο. ΠότεΔε σου έκανε εμπλοκές; Επειδή είναι κούτα γιαυτό ρωτάω.
1,5 εκ. έχει η απλή. Τη μέτρησε ο Βαγγος.Έστειλα mail στη Φράνκι για τον αυλό της sporting και μου απάντησαν ότι είναι 18,4.τωρα ρώτησα και για τον κώνο.θελω να πιστεύω ότι δε θα μου απαντήσουν ότι τους επρηξα τον ερωτα
Καλημέρα σας! Την πρώτη κύριε Γιάννη ..ουδέποτε μου έχει κάνει εμπλοκή ,ακόμα και με 24gr ..Ποια Centro έχεις, την πρώτη έκδοση ή την δεύτερη;
Την 66αρα αστη για καμμία φασολια.ασε απάνω ρε μόνιμα την 76 και μην ασχοληθείς ξαναΚαλημέρα σας! Την πρώτη κύριε Γιάννη ..ουδέποτε μου έχει κάνει εμπλοκή ,ακόμα και με 24gr ..
Είναι με 66 πόντους κάνη αλλά έχω πάρει άλλη μια 76cm .
Χαχα..ελα ρε φίλε αδικος είσαι..εντάξει η 76αρα είναι τσεκαρισμενη πολύ.και σε χαρτί και σε κυνηγι και σε σκοπευτήριο..πραγματικα τα σπάει.έχω εντυπωσιαστεί..θυμάμαι οταν την δοκιμάζαμεΤην 66αρα αστη για καμμία φασολια.ασε απάνω ρε μόνιμα την 76 και μην ασχοληθείς ξανα
Γιάννη με την 76 2 χρόνια τώρα που τη χρησ έχω εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλα τα κυνήγια.εισαι 2 μέτρα άνθρωπος.με την 66αρα είναι σα λιλακι στα χέρια σουΧαχα..ελα ρε φίλε αδικος είσαι..εντάξει η 76αρα είναι τσεκαρισμενη πολύ.και σε χαρτί και σε κυνηγι και σε σκοπευτήριο..πραγματικα τα σπάει.έχω εντυπωσιαστεί..θυμάμαι οταν την δοκιμάζαμε
με ένα φίλο σε χαρτί,αυτός εχει τεράστια εμπειρία, μια ζωή δοκιμές σε χαρτί κανει και μου είχε πει ´μην δώσεις ποτέ αυτή την κάνή´ …
Πού πάτε να με 1,5 πόντο εργαλείο ρεεεεεε1,5 εκ. έχει η απλή. Τη μέτρησε ο Βαγγος.
Συμφωνώ .απλά επειδή κάνω και πολύ περπατήτο κυνήγι και μπαίνω σε πολύ πυκνά δεν βολεύει τόσο η 76αρα.Γιάννη με την 76 2 χρόνια τώρα που τη χρησ έχω εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλα τα κυνήγια.εισαι 2 μέτρα άνθρωπος.με την 66αρα είναι σα λιλακι στα χέρια σου
Σώπα εσύ δε ξέρεις.τραβα να φτιάξεις κάνα φυσιγγιΠού πάτε να με 1,5 πόντο εργαλείο ρεεεεεε
Δεν σκοτώνει ...
Βασίλης
Θέλουμε διάγραμμα Μήκους-Ευχαρίστησης με ξεχωριστές καμπύλες για επίπεδα τεχνικήςΠού πάτε να με 1,5 πόντο εργαλείο ρεεεεεε
Δεν σκοτώνει ...
Βασίλης
Εντάξει, μετά από πολύ γράψιμο (και χάσιμο χρόνου) ευτυχώς σταμάτησαν οι πολλές μ@λακίες που λέγονταν.
Επί του θέματος τώρα ... μακρύς κώνος 20cm με περίμετρο αυλού 17cm.
View attachment 78139
View attachment 78138
Όχι ρε φίλε και δω διάγραμμα...Εντάξει, μετά από πολύ γράψιμο (και χάσιμο χρόνου) ευτυχώς σταμάτησαν οι πολλές μ@λακίες που λέγονταν.
Επί του θέματος τώρα ... μακρύς κώνος 20cm με περίμετρο αυλού 17cm.
View attachment 78139
View attachment 78138
Κιεγω την πρώτη έχω από το 2000, 66αρα 18,4.3 κιλά.Καλημέρα σας! Την πρώτη κύριε Γιάννη ..ουδέποτε μου έχει κάνει εμπλοκή ,ακόμα και με 24gr ..
Είναι με 66 πόντους κάνη αλλά έχω πάρει άλλη μια 76cm .