Franchi Team

Καλορίζικο, να είσαι γερός να το ξεπατώσεις στο τουφεκίδι.
Θεωρώ ότι είναι μια καλύτερη εκτέλεση της φιλοσοφίας - αρχής λειτουργίας της browning auto 5 και πιο φιλικό στο χρήστη . Αν το αγαπήσεις δε θα σου βγάλει πρόβλημα.
Έχω εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, γιατί δεν παράγονται πια καραμπίνες ελατηρίου. Μάλλον γιατί ο κόσμος προτιμά πλέον να μην ασχολείται πολύ με το τουφέκι του (ρύθμιση για εύρος γομώσεων). Ρύθμιση όμως που γίνεται σε 1 λεπτό, χωρίς εργαλεία.
Και η cosmi ελατηριου ειναι, αν θυμαμαι καλα, αλλα απλησιαστη.

Έστειλα mail στη Φράνκι για τον αυλό της sporting και μου απάντησαν ότι είναι 18,4.τωρα ρώτησα και για τον κώνο.θελω να πιστεύω ότι δε θα μου απαντήσουν ότι τους επρηξα τον ερωτα
Ότι άυλο και κώνο να έχει θεωρώ είναι οπλαρα ! Πολύ καλο ζύγισμα επισης..Επίσης η τιμή της είναι ληστεία ..την σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή αλλά έχω βολευτεί καλά με την Centro και δεν θέλω να μαζεύω πολλά ..

Ότι άυλο και κώνο να έχει θεωρώ είναι οπλαρα ! Πολύ καλο ζύγισμα επισης..Επίσης η τιμή της είναι ληστεία ..την σκεφτόμουν και εγώ κάποια στιγμή αλλά έχω βολευτεί καλά με την Centro και δεν θέλω να μαζεύω πολλά ..
Και πολύ καλά κάνεις.μια χαρά είσαι με τη centro μη ψαχνεσαι

Ποια Centro έχεις, την πρώτη έκδοση ή την δεύτερη;

Έστειλα mail στη Φράνκι για τον αυλό της sporting και μου απάντησαν ότι είναι 18,4.τωρα ρώτησα και για τον κώνο.θελω να πιστεύω ότι δε θα μου απαντήσουν ότι τους επρηξα τον ερωτα
1,5 εκ. έχει η απλή. Τη μέτρησε ο Βαγγος.

Καλημέρα σας! Την πρώτη κύριε Γιάννη ..ουδέποτε μου έχει κάνει εμπλοκή ,ακόμα και με 24gr ..
Είναι με 66 πόντους κάνη αλλά έχω πάρει άλλη μια 76cm .
Την 66αρα αστη για καμμία φασολια.ασε απάνω ρε μόνιμα την 76 και μην ασχοληθείς ξανα

Την 66αρα αστη για καμμία φασολια.ασε απάνω ρε μόνιμα την 76 και μην ασχοληθείς ξανα
Χαχα..ελα ρε φίλε αδικος είσαι..εντάξει η 76αρα είναι τσεκαρισμενη πολύ.και σε χαρτί και σε κυνηγι και σε σκοπευτήριο..πραγματικα τα σπάει.έχω εντυπωσιαστεί..θυμάμαι οταν την δοκιμάζαμε
με ένα φίλο σε χαρτί,αυτός εχει τεράστια εμπειρία, μια ζωή δοκιμές σε χαρτί κανει και μου είχε πει ´μην δώσεις ποτέ αυτή την κάνή´ …

Χαχα..ελα ρε φίλε αδικος είσαι..εντάξει η 76αρα είναι τσεκαρισμενη πολύ.και σε χαρτί και σε κυνηγι και σε σκοπευτήριο..πραγματικα τα σπάει.έχω εντυπωσιαστεί..θυμάμαι οταν την δοκιμάζαμε
με ένα φίλο σε χαρτί,αυτός εχει τεράστια εμπειρία, μια ζωή δοκιμές σε χαρτί κανει και μου είχε πει ´μην δώσεις ποτέ αυτή την κάνή´ …
Γιάννη με την 76 2 χρόνια τώρα που τη χρησ έχω εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλα τα κυνήγια.εισαι 2 μέτρα άνθρωπος.με την 66αρα είναι σα λιλακι στα χέρια σου

Γιάννη με την 76 2 χρόνια τώρα που τη χρησ έχω εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλα τα κυνήγια.εισαι 2 μέτρα άνθρωπος.με την 66αρα είναι σα λιλακι στα χέρια σου
Συμφωνώ .απλά επειδή κάνω και πολύ περπατήτο κυνήγι και μπαίνω σε πολύ πυκνά δεν βολεύει τόσο η 76αρα.
σε όλα τα υπόλοιπα κυνηγια αυτή χρησιμοποιώ.
εντωμεταξυ benelli-franchi με 76cm είναι πολύ μανιτζεβελα όπλα..

Θέλουμε διάγραμμα Μήκους-Ευχαρίστησης με ξεχωριστές καμπύλες για επίπεδα τεχνικής .yel..yel..yel.
Εντάξει, μετά από πολύ γράψιμο (και χάσιμο χρόνου) ευτυχώς σταμάτησαν οι πολλές μ@λακίες που λέγονταν.

Επί του θέματος τώρα ... μακρύς κώνος 20cm με περίμετρο αυλού 17cm. o_O
Tamaño-ideal-para-las-mujeres.jpg
Tabla-de-tamaños-del-pene.jpg

topic.

Εντάξει, μετά από πολύ γράψιμο (και χάσιμο χρόνου) ευτυχώς σταμάτησαν οι πολλές μ@λακίες που λέγονταν.

View attachment 78139
View attachment 78138

topic.

.sarcastic. 😂😂😂.sarcastic.

Άπαιχτος!

.RESPECT.
Είσαι απίστευτος ρε φίλε!

View attachment 78139
View attachment 78138

topic.
Όχι ρε φίλε και δω διάγραμμα...
Θα χαθεί ο μύθος του Greek Lover...
Για μια υπόληψη ζούμε σε τούτο τον ντουνιά...
🤣🤣🤣🤣🤣

Καλημέρα σας! Την πρώτη κύριε Γιάννη ..ουδέποτε μου έχει κάνει εμπλοκή ,ακόμα και με 24gr ..
Είναι με 66 πόντους κάνη αλλά έχω πάρει άλλη μια 76cm .
Κιεγω την πρώτη έχω από το 2000, 66αρα 18,4.3 κιλά.
Της έχω ξύλα από συλλεκτική ραφαελλο και πέλμα Pachmyer . Πάρα πολλά φυσίγγια απροβληματιστα.

Last edited:
Back