8 μοίρες λέει μάστορας στην απάντησηΜε φώναξες Τολάρα ?
View attachment 78241
15mm κώνο περίπου.
Βλητική απόδοση Benelli και εσύ ...
Ποιός ακούει τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. τώρα ... ωχχχ τι έχεις να τραβήξεις.
8 μοίρες λέει μάστορας στην απάντησηΜε φώναξες Τολάρα ?
View attachment 78241
15mm κώνο περίπου.
Βλητική απόδοση Benelli και εσύ ...
Ποιός ακούει τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. τώρα ... ωχχχ τι έχεις να τραβήξεις.
Μιλάει για αυτή την γωνία (δεξιά), άρα σωστό είναι το 4 για την πάνω κόκκινη γωνία.8 μοίρες λέει μάστορας στην απάντηση
Για ρώτα τους αφού έχεις επικοινωνία γιατί δεν μικραίνουν την γωνία (πχ 4 μοίρες) για να σφίξει η τουφεκιά (to increase pattern density) και να έχουμε μεγαλύτερη διάτρηση λόγω μικρών παραμορφώσεων των σκαγιών (more penetration due to reduced pellet deformation on initial setback).Απάντηση από τη Φράνκι όσον αφορά τον κώνο στο όπλο μου
View attachment 78199
Θέλω να μάθω ποιος στα λέει αυτά για τις κωνοαυλογομώσεις.Και να ολοκληρώσω πριν κοιμηθώ όταν δεν έχεις σωστό κώνο και αυλό αντίστοιχο των γομώσεων που ρίχνεις κατά κόρον και θέλεις σοβαρή ντουφέκια θέλεις παραγγελίες και αλευρια .η τριπλή Καποτά για να βγάλεις τα σκακιά σωστά από την κανη .
Άμα τους γράψω όλα αυτά που λες θα μου απαντήσουν φέρε τον έλεγχο να σου βάλω αριστα.ωχ Παναγία μουΜιλάει για αυτή την γωνία (δεξιά), άρα σωστό είναι το 4 για την πάνω κόκκινη γωνία.
View attachment 78259
ps
Αν έβαζα 8 στο φύλλο θα έβγαινε 6mm που είναι αδύνατο.
View attachment 78258
Για ρώτα τους αφού έχεις επικοινωνία γιατί δεν μικραίνουν την γωνία (πχ 4 μοίρες) για να σφίξει η τουφεκιά (to increase pattern density) και να έχουμε μεγαλύτερη διάτρηση λόγω μικρών παραμορφώσεων των σκαγιών (more penetration due to reduced pellet deformation on initial setback).
Πως εξηγούν αυτοί με την εμπειρία τους τις μαζικές μετατροπές σε κώνους από οπλουργούς για να μειώσουν την γωνία ?
Ποια τα οφέλη και ποια τα μειονεκτήματα μια τέτοιας κίνησης ?
Είναι ασφαλές κατ' αυτούς το όπλο μετά από μια τέτοια μετατροπή ?
Έχω μεγάλη απορία τι θα απαντήσουν.
Θέλω να μάθω ποιος στα λέει αυτά για τις κωνοαυλογομώσεις.
Στα παπιά πρέπει να κουβαλάω 2 όπλα Γιάννη ένα για το ξημέρωμα και ένα πιο μετά ... και τον καφέ με ποιο χέρι θα τον κρατάω ρε φίλε ?
Αν βρεις όπλο που να τουφεκάει σαν να του βάζεις αλευρωμένα φυσίγγια γράψε μου.
Το ESPRIT είναι?
ναι ΚωστηΤο ESPRIT είναι?
Χώρα προέλευσης;ναι Κωστη
Λιτο κι απέριττο, κουκλί!!
ItaliaΧώρα προέλευσης;
Τι λέτε ρε κοντάκι λαγού,εναλλασσόμενα τσοκ και δισκανδαλλο,και για ατσάλια?.Prendoro una seconda pillola per la pressione!
Βάλτο στα αγγλικά , η ελληνική μετάφραση είναι άθλια.Τι λέτε ρε κοντάκι λαγού,εναλλασσόμενα τσοκ και δισκανδαλλο,και για ατσάλια?.Prendoro una seconda pillola per la pressione!
Για το cal.20 λέει που το δίνει 15,8-16,0 διευρυμένο έως υπέρ διευρυμένο για το διαμέτρημα αυτό
Το καλύτερο όπλο που είχα ποτέ για μένα,γιατί μπορούσα και το έριχνα καλά,ήταν ένα Μπετισολι Ντάιαμοντ 2001,το έδωσα γιατί ήταν παλιάς τεχνολογίας με σταθερά τσοκ.