Franchi Team

Το είχα και εγώ και μου είχε κάνει το ίδιο δυό τρείς φορές, και ήταν και αδούλευτο να πείς ότι ήταν από την πολύ χρήση
Το έδωσα, όχι για αυτόν τον λόγο, και ακόμα το μετανιώνω, ωραίο όπλο

καλημερα ομαδα σημερα εγινα κατοχος μια φρανκι 48 το οπλο δεν εχει ριξει ποτε. ειναι 71 ποντουσ με 3 αστρα κανη εαν καποιος γνωριζει να μου δωσει καποιεσ πληροφοριες γιατι ο κατοχοσ δεν ηταν κηνηγος

καλημερα ομαδα σημερα εγινα κατοχος μια φρανκι 48 το οπλο δεν εχει ριξει ποτε. ειναι 71 ποντουσ με 3 αστρα κανη εαν καποιος γνωριζει να μου δωσει καποιεσ πληροφοριες γιατι ο κατοχοσ δεν ηταν κηνηγος
Καλοτουφεκο

κοιταξε το κοντακι και ενα πελμα καλο γιατι κλωτσαει ,απο 32γρ και πανω να του βαζεις για να μην εχεις εμπλοκες ,για κυνηγια φερμας χρησιμοποιησε διασπορας.καλοτουφεκο

Καλοντούφεκο φίλε. Τίποτα δε θέλει , μόνο καλό καθάρισμα συστηματικά.

Πολυ καλο τουφεκι. Καλοτουφεκο.

Τουφέκι που έχει γράψει ιστορία ! Πολύ καλές τουφεκιές !! Σύστημα ελατηρίου.δεν το είχα ποτέ ,αλλά το είχε ο πατέρας ενός παιδιά που κυνηγούσαμε μαζί 10 χρόνια ..
71 και 3 τσοκ πολύ καλός συνδοιασμος για γενικό κυνήγι .Καλοτουφεκο ,καλορίζικο .
Είσαι τυχερός που βρήκες αυτό το όπλο ατουφεκιστο εντελώς .

Καλοτουφεκο!
Να το χαρείς με υγεία!

Το πιό διάσημο ελατηρίου της Franchi έχει πουλήσει δεκάδες χιλιάδες κομμάτια, εύκολο να βρεις ανταλλακτικά στην Ελληνική αγορά, χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, ελάχιστα λαδώματα εως καθόλου και το κυριότερο δεν έχει λαστιχένιους αποσβεστήρες να ψάχνεις κάθε λίγο να αλλάξεις οπως στα pg80,85. Θα σου βγάλει μια ζωή κυνήγι χωρίς να το νταντεύεις.

Καλορίζικο, να είσαι γερός να το ξεπατώσεις στο τουφεκίδι.
Θεωρώ ότι είναι μια καλύτερη εκτέλεση της φιλοσοφίας - αρχής λειτουργίας της browning auto 5 και πιο φιλικό στο χρήστη . Αν το αγαπήσεις δε θα σου βγάλει πρόβλημα.
Έχω εκφράσει και παλιότερα την απορία μου, γιατί δεν παράγονται πια καραμπίνες ελατηρίου. Μάλλον γιατί ο κόσμος προτιμά πλέον να μην ασχολείται πολύ με το τουφέκι του (ρύθμιση για εύρος γομώσεων). Ρύθμιση όμως που γίνεται σε 1 λεπτό, χωρίς εργαλεία.

παράγονται πια καραμπίνες ελατηρίου. Μάλλον γιατί ο κόσμος προτιμά πλέον να μην ασχολείται πολύ με το τουφέκι του (ρύθμιση για εύρος γομώσεων). Ρύθμιση
Γιατί η αναπηδηση της κάνης είναι μεγάλη, στην αρχή θέλει συνήθεια αυτό το τουφεκι και μετά όλα καλά. ( ήταν η πρώτη καραμπίνα που είχα με 2 άστρα. )

a52.JPG
Το δαχτυλίδι Νο3 έτσι όπως δείχνει η εικόνα είναι για βαριές γομωσεις.Οταν το γυρίσεις αλλιώς είναι για ελαφριές.
Εμένα ρυθμισμένο στις ελαφριές τα 30γρ φυσίγγια τα έκανε εμπλοκή.Με τα 32γρ είναι κομπλέ.Απο λάδι πάρα πολύ λίγο σχεδόν στεγνό στον σωλήνα της αποθήκης.

Πάρτε franchi λέμε. Οικονομικά και άριστα!!
Και δίκανα και καραμπίνες. Δεν κλαις τα λεφτουδάκια σου.
Σήμερα μπόρεσα και πήγα σκοπευτήριο πρωι πρωι, γιατί το είχα κάψα απο χτές, που πήγαν τα παιδιά κι εγώ δεν μπορούσα.
Την καταευχαριστήθηκα την affinity.

Back