Turkey = γαλοπούλα στα ΑγγλικάΘυμίζει γαλοπουλα γλου γλου γλου
Κάτσε να περάσει η μπόρα και θα γίνει κι αυτό.Γιαννη αν μπορεις βαλε καμια δοκιμη μεχρι να τελειωσει το κυνηγι να δουμε τι λεει το οπλο
ΌχιΡε μαγκες...η Impala plus synthetic παιρνει προεκταση αποθηκης?
Εχει κανενας εδω μεσα την Maxima να μας πει αν η αποθηκη ειναι προσθετη?
Αυτός έχει ρίξει τόσα φυσίγγια όσα θα ρίξουμε όλοι μαζί όσοι είμαστε στο φόρουμ σε όλη μας τη ζωή .Μήπως τουφεκαει και στον ύπνο του νομίζωΠαιδια κοιταξτε πως ριχνει ο Ρωσσος. Κι εσυ αντε φτιαξε κοντακια.
Καλοκατασκευασμενο όπλο σε τιμή όνειρο.
Μέχρι στιγμής (νωρίς ακόμα) αυτή τη γεύση έχω.Καλοκατασκευασμενο όπλο σε τιμή όνειρο.
Καλοτατο ειναι. Ειμαστε πολυ αυστηροι νομιζω. Ψαχνουμε γωνια στο ταληρο επειδη ειναι οικονομικο και ψαχνουμε δικαιολογια να το απορριψουμε. Δε λεω για σενα Γιαννη, επραξες αριστα που το αγορασες. Δεν πιστευω να ειμασταν τοσο σχολαστικοι σε μια benelli η beretta. Α να μετα απο χ1000 αδες τουφεκιες εσπασε ο επικρουστηρας ειδες ειδες το λεγα εγω μαπα ειναι. Για το μπενελι ξερω γω που ξεκολλησε το δακτυλιδι της καννης ή για τη μπερετα που ραγισε το κλειστρο ή για τη φαμπαρμ που ραγισε η παπια, ψιλομουγκα. Δεν ειπαμε μαπα τα μπενελι τα μπερετα και τα φαμπαρμ. Μια χαρα τουφεκια ειναι τα τουρκικα απο τις καλες μαρκες και μια χαρα απεδειξαν την αντοχη τους.Μέχρι στιγμής (νωρίς ακόμα) αυτή τη γεύση έχω.
Το ίδιο επιτυγχαναμε (οικονομικότερα) αγοράζοντας Baikal ,σοβιέτ αισθητική μεν αλλλλλλα όπλα ενώ τα τουρκιε....μπήκαν στην αγορά ως το ίδιο οικονομικά αλλλλλλα λίγο αργότερα ,σκαγαν βάσεις κλπ ,επομένως καλώς είμαστε επιφυλακτικοί...Όντας μεγάλος στην ηλικία και σχεδόν μισό αιώνα στη πιάτσα κατάλαβα πως σκέπτεται ο καταναλωτής, τουλάχιστον ο μέσος Έλληνας.
Είμαστε ένας υπερήφανος λαός και πολύ καλά κάνουμε, αλλά έχουμε και παρακλάδια ελαττώματα, όπως ο παραπάνω από όσο χρειάζεται εγωϊσμός. Αυτός με τη σειρά του, εν προκειμένω, μας έχει οδηγήσει στο να υποστηρίζουμε άκρατα τις επιλογές μας. Αγοράζεις π.χ. ένα αυτοκίνητο που σου βγαίνει μέτριο. Υποστηρίζεις μέχρι θανάτου τα προσόντα του, ιδιαίτερα αν είναι premioum brand, μην σου πουν ότι τη πάτησες. Και αυτό συμβαίνει από τις κάλτσες μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές μας.
Καμία μα καμία τάση δεν έχω να ισοπεδώσω τις αξίες. Υπάρχουν και θα υπάρχουν καλά και καλύτερα. Αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας και οικονομικότερα.
Δεν περιόρισα την άποψή μου στα τούρκικα όπλα. Αναφέρθηκα γενικότερα. Σαφέστατα, μιλώντας για τα όπλα, τα Baikal είναι το σημείο αναφοράς, το λαμπρό παράδειγμα.Το ίδιο επιτυγχαναμε (οικονομικότερα) αγοράζοντας Baikal ,σοβιέτ αισθητική μεν αλλλλλλα όπλα ενώ τα τουρκιε....μπήκαν στην αγορά ως το ίδιο οικονομικά αλλλλλλα λίγο αργότερα ,σκαγαν βάσεις κλπ ,επομένως καλώς είμαστε επιφυλακτικοί...