Έριξα με το Parcour, σίγουρα το τελειότερο όπλο που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Μόλις το έπιασα γύρισα στα παιδιά της Max Gear και ρώτησα το βάρος του. Η απάντηση που πήρα αν δεν κάνω λάθος ήταν 3.710γρ και αμέσως μου φάνηκε σαν ανέκδοτο. Πραγματικά αν με ρώταγε κάποιος θα έλεγα ότι ζυγίζει γύρω στα 3 κιλά. Αυτό το ζύγισμα δεν περιγράφεται, να φανταστείτε ότι είναι με 81 πόντους κάννες και μόλις το πιάσεις σου έρχεται η διάθεση να αρχίσεις να περπατάς .what.
Οχι να περπατας ρε, θα σε προλαβουν. Να τρεχεις πρεπει
Βαλε μεσον τον Γερασιμο και ολα οκ Βικτωρα .badboys.To περιμενω πως και πως οταν ερθουν να ριξω. Αλλα φοβαμαι πως θα μεινω με την ορεξη, γιατι ειναι πολλοι εδω που το περιμενουν
To περιμενω πως και πως οταν ερθουν να ριξω. Αλλα φοβαμαι πως θα μεινω με την ορεξη, γιατι ειναι πολλοι εδω που το περιμενουν
Καλέ μου φίλε βικτωρα και αγαπητέ συνκυνηγε εμένα θα μου δώσεις λίγο να παίξω?Ολο κομπλιμεντα εισαι
Αυτο ειναι που λεμε αμα εχεις λεφτα κανεις οτι σου γουσταρει!!!!Μόλις έλαβα αυτήν την φώτο από τον Γεράσιμο, φανταστείτε τι έχουν δει τα μάτια τους ... ! .what.