θέλεις να μας πεις κάτι αδελφέ ............. ????
Όχι Γιώργο....δυστυχώς ...απλά μου άρεσε με αυτό το φινίρισμα για σκοπευτήριο....πιστεύω οτι του πάει....
θέλεις να μας πεις κάτι αδελφέ ............. ????
Όχι Γιώργο....δυστυχώς ...απλά μου άρεσε με αυτό το φινίρισμα για σκοπευτήριο....πιστεύω οτι του πάει....
Κάτσε εσύ! Καλά είσαι εκεί που είσαι!κρίμα ........... και ήμουν έτοιμος να έλθω να το δοκιμάσω................
Είπαμε δεν κάνει για σένα αυτό.κρίμα ........... και ήμουν έτοιμος να έλθω να το δοκιμάσω................
Κάτσε εσύ! Καλά είσαι εκεί που είσαι!
Είπαμε δεν κάνει για σένα αυτό.
Το ξέχασες τι σου έκανε η σκανδάλη?
Service σε Κ-80.....
Δεν ξέρω αλλά με την παραπάνω βάση ....το όπλο φαίνεται αλλιώς ...πιο όμορφο....
κοίτα , τα KRIEGHOFF , (προσωπική άποψη πάντα ) όμορφα δεν τα λες ...............
όλα τα άλλα ναι ......... αλλά όμορφα ............
δλδ θέλω να πω , έλεγες ότι η ΚΡΑΤΟΣΒΙΛΟΒΑ ήταν πρωταθλήτρια είκοσι χρόνια μπροστά , αλλά όμορφη ( μπρρρρρρρρρρρρρ ) αδελφέ δεν την έλεγες.
έτσι και τα KRIEGHOFF ...................
κοιτα για να πω την αλήθεια η βάση αυτή με ξενίζει που έχουν....αλλά αυτό το μάυρο με το logo αυτό πέρνει το μάτι σου από βίδες και λοιπά που κάνουν αντίθεση και κάπως σουλουπώνεται....πάντα σε σχέση με τις άλλε βάσης του λέω και όχι με κάποιο άλλο όπλο π΄.χ. ιταλικό
άντε , τώρα το έσωσες λιγουλάκι.............
Ήταν! Οι άνθρωποι είναι ψυχακιες με την ποιότητα κατασκευής και ο κάθε υπάλληλος είναι απίστευτα περήφανος για τη δουλειά του, και καλοπληρωμένος φυσικά.Ζήλια ψώρα μας κανεις τωρα Δασκαλε ??
πλακα κανω πρεπει να ηταν τρομερή εμπειρία ολο αυτο
Αυτά εδώ σε εμάς ακούγονται σαν παραμύθι.Ήταν! Οι άνθρωποι είναι ψυχακιες με την ποιότητα κατασκευής και ο κάθε υπάλληλος είναι απίστευτα περήφανος για τη δουλειά του, και καλοπληρωμένος φυσικά.
Να αναφέρω απλά ότι μέσα στην Krieghoff λειτουργεί σχολή οπλουργικης, όπου φοιτούν (αμοιβομενοι κιόλας!) νεαροί υποψήφιοι οπλουργοι, οι οποίοι έχουν ήδη έτοιμη τη σύμβαση πρόσληψης από την Krieghoff στο τέλος της εκπαίδευσης ή μπορούν να δουλέψουν αλλού αν το επιθυμούν.
Οι άνθρωποι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ όπλα ανώτερης βαθμίδας κι έχουν σκοπό να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να το κάνουν.Αυτά εδώ σε εμάς ακούγονται σαν παραμύθι.
Οι άνθρωποι είναι το λιγοτερο 50 χρόνια πιο μπροστά από εμάς.