L.R.F.

Έχει δίκιο ο alex τα γνωστά μεροι που κρατάνε κοκκαλια δεν είναι και τόοοοσο καθαρά.πχ Νότιος Ευβοϊκός πλησίον Χαλκίδας και γύρω περιοχές όπως και κόλπος Μεγάρων είναι χαβούζα αλλά και αυτά τα κωλοψαρα(κοκκαλια) εκεί γυρνάνε ως επί το πλείστον.
ΑΝ δε βγάλει ψάρι με θέα τάνκερ παθαίνει κακό αυτός.Τα λιμάνια του Αργολικού κόλπου νομίζει ότι είναι στεγανές δεξαμενές.Που θα πάει...θα μάθει.

ΑΝ δε βγάλει ψάρι με θέα τάνκερ παθαίνει κακό αυτός.Τα λιμάνια του Αργολικού κόλπου νομίζει ότι είναι στεγανές δεξαμενές.Που θα πάει...θα μάθει.
Έρε ψάρι που έχει φάει ο κόσμος, απο ψαράδικα που τα προμήθευαν ερασιτέχνες, πιασμένα στο νέο μόλο(πέραμα)
Ο hulk απο φρέσκα ψάρια αιγαίου έγινε πράσινος 😆

Αυτό το δίλημμα με τα ψάρια και τα λιμάνια το είχα και εγώ και απλά κατέληξα ότι ψάρια που είναι περαστικά τα τρώω ενώ τα υπόλοιπα επιστρέφουν πίσω. Μια φορά είχα πιάσει ένα καλό λαβράκι σε μέρος που δεν ήταν και τόσο καθαρό. Είχα δει νωρίτερα κάτι κοπάδια από λαβράκια κάτι που τα ντόπια δεν κάνουν και σκεφτόμουν αν ήταν ένα από αυτά ή ντόπιο. Τελικά το κράτησα και το έδωσα στον αδερφό μου να το φάει. Καλά είναι ως τώρα... .big smile.

Αυτό το δίλημμα με τα ψάρια και τα λιμάνια το είχα και εγώ και απλά κατέληξα ότι ψάρια που είναι περαστικά τα τρώω ενώ τα υπόλοιπα επιστρέφουν πίσω. Μια φορά είχα πιάσει ένα καλό λαβράκι σε μέρος που δεν ήταν και τόσο καθαρό. Είχα δει νωρίτερα κάτι κοπάδια από λαβράκια κάτι που τα ντόπια δεν κάνουν και σκεφτόμουν αν ήταν ένα από αυτά ή ντόπιο. Τελικά το κράτησα και το έδωσα στον αδερφό μου να το φάει. Καλά είναι ως τώρα... .big smile.
Αμα ειμουν Μανος θα σου ξεραβα την αποχη ρε.yelling..sarcastic.

Αυτο ειναι σποντα για τον χειριστη της Αποχης;
Αμα ειμουν Μανος θα στην φορουσα καπελο .yelling. .love..big smile.
Όχι φίλε! Μάρτιο και Απρίλιο ως τώρα έχω κάνει 7 ψαρέματα και δεν έχω πιάσει τίποτα. Εντάξει πάντα ήξερα ότι είναι δύσκολοι μήνες αλλά όλο και κάτι έβγαζα. Θα ρεφάρω τον Μάη :)

Έρε ψάρι που έχει φάει ο κόσμος, απο ψαράδικα που τα προμήθευαν ερασιτέχνες, πιασμένα στο νέο μόλο(πέραμα)
Ο hulk απο φρέσκα ψάρια αιγαίου έγινε πράσινος 😆
Τα ψάρια που βγαίνουν στο τελωνείο της Ελευσίνας το βράδυ το πρωί είναι στις ψαροταβέρνες του Ασπροπύργου ολοφρεσκα για κατανάλωση,αυτά είναι γνωστά...εδώ μιλάμε για λιμάνια μικρά και μακριά από νομό Αττικής.Οποιος έχει ψαρέψει εντατικά σε αυτά θα σου πει ότι τα ψάρια ΔΕΝ είναι κάθε μέρα ή όλη μέρα μέσα.Το βράδυ τα φώτα ελκύουν και κυνηγούς,δεν σημαίνει ότι ζούν μέσα.

Τα ψάρια που βγαίνουν στο τελωνείο της Ελευσίνας το βράδυ το πρωί είναι στις ψαροταβέρνες του Ασπροπύργου ολοφρεσκα για κατανάλωση,αυτά είναι γνωστά...εδώ μιλάμε για λιμάνια μικρά και μακριά από νομό Αττικής.Οποιος έχει ψαρέψει εντατικά σε αυτά θα σου πει ότι τα ψάρια ΔΕΝ είναι κάθε μέρα ή όλη μέρα μέσα.Το βράδυ τα φώτα ελκύουν και κυνηγούς,δεν σημαίνει ότι ζούν μέσα.
Φάε λαβράκι απο λιμάνι εσύ, να δω μετά που θα βρεις παντελόνι να χωράει και φουντωτή ουρά 🤢

κατεμέ ο καλύτερος λαυρακότοπος είναι μικρό και ρυχό λημανάκη οπου υπάρχει ταβέρνα και ο ταβερνιάρης ότι περισέψει τα κάνει μπλουμ ..
απο εκεί πρεπει οποσδύποτε να μήν υπάρχουν βάρκες με ψαράδες που καθαρίζουν δύχτια διότη τα ψάρια ξέρουν και ποτε θα πάνε να φάνε χωρίς να κάψουν ενέργια ..

Στο νησί μολις το βραδάκι η πεζότρατα έδενε, χωρίς να καθαριζουν το καίκι, τα λαβράκια το εζωναν και ειδικά Δεκεμβρη και Ιανουάριο τσίμπαγαν ευκολα στα καλογερακια αλλά και σε μαριδακι

Back