Manos
Staff member
Κούκλα είναι Κωστή....Ξεπετάχτηκε αρκετά....!!Το κοριτσι άρχισε να μεγαλώνει και να δείχνει πολλά πραγματα View attachment 1821 κλεισαμε πριν λίγες μερες τους 2 μήνες και άρχισε σιγά σιγά η δουλειά,στη βασική υπακοή με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μαθαίνει τόσο εύκολα χωρίς να με κουράζει καθολου,πανέξυπνη και πολυ δραστήρια!!
να την χαιρεσε τωρα που ειναι μικρουλα γιατι σε μερικους μηνες θα σε βαζει κατω η κυρια.Το κοριτσι άρχισε να μεγαλώνει και να δείχνει πολλά πραγματα View attachment 1821 κλεισαμε πριν λίγες μερες τους 2 μήνες και άρχισε σιγά σιγά η δουλειά,στη βασική υπακοή με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μαθαίνει τόσο εύκολα χωρίς να με κουράζει καθολου,πανέξυπνη και πολυ δραστήρια!!
Την πηρα ενος μηνα με βαρος 2800 και ειναι τωρα 2 μηνων και 5 μερων και εχει περασει τα 6 κιλα!!Κούκλα είναι Κωστή....Ξεπετάχτηκε αρκετά....!!
Αναμενόμενο Κωστή. Έχει πάρει τα διπλά κιλά....Τα Lambrador είναι σκυλιά...Νταμάρια...Την πηρα ενος μηνα με βαρος 2800 και ειναι τωρα 2 μηνων και 5 μερων και εχει περασει τα 6 κιλα!!
θεωρητικα μεχρι 37 τα αρσενικα και 32 τα θυληκα!!Αναμενόμενο Κωστή. Έχει πάρει τα διπλά κιλά....Τα Lambrador είναι σκυλιά...Νταμάρια...
Όταν ενηλικιωθούν Κωστή φτάνουν 40 κιλά περίπου;;;
Φιλέ απο που τον πηρες ?Ούτε που καταλαβαίνεις πως περνάει ο καιρός...Σαν χθες μου μοιάζει που πήρα τον Θωρ 28 ημερών και σήμερα έχει δικά του κουτάβια...Σαν νερό κυλάει ο χρόνος!
Από ιδιώτηΦιλέ απο που τον πηρες ?
Ονομά ? αλεξπολη?Από ιδιώτη
Από ΠάτραΟνομά ? αλεξπολη?
Το 12 εβγαλα μια 11 αδα κουταβια για αυτό σε ρωταω μιαζει μορφολογικά με τον δικό μου πολυ ωραίος σπανια τετια σκυλιά ελλάδα τώρα τελευταία βλεπω μερικούς ωραίος σκύλους τα υπολειπα είναι κλαφταΑπό Πάτρα
Σας ευχαριστώΤο 12 εβγαλα μια 11 αδα κουταβια για αυτό σε ρωταω μιαζει μορφολογικά με τον δικό μου πολυ ωραίος σπανια τετια σκυλιά ελλάδα τώρα τελευταία βλεπω μερικούς ωραίος σκύλους τα υπολειπα είναι κλαφτα