Kostas ContraDosi
Moderator
Θα γίνει Σκυλόψαρο μετά.....Αν ήταν δυνατόν να κοιμάται μέσα στην θάλασσα όλο τον χρόνο
Θα γίνει Σκυλόψαρο μετά.....Αν ήταν δυνατόν να κοιμάται μέσα στην θάλασσα όλο τον χρόνο
Δεν πα να γίνει και καρχαρίας απλά μετά δεν θα κάνει απόρτ τα παπιά θα τα τρώειΘα γίνει Σκυλόψαρο μετά.....
εας μην ειχες τα σκυλακια και θα σουλεγα τι θα εβγαζεςςςς
κωστηηη και ση σαν labrador εγηνεςςςς απωτριχωση θεςςςςΓια μπάνιο στη θάλασσα σημερα με το δικό μου το θηρίο δεν μπορούσα να το κρατήσω εκτός νερού με τιποτα έμπαινε μέσα και κολυμπούσε σαν τρελό αφηνίασε σημερα!!View attachment 2399
Ειμαι μαλιαρο αγορι τι να κανουμε,θέλει και λιγη τριχα η θαλασσα για να καθεται και το αντιηλιακο πανω!!κωστηηη και ση σαν labrador εγηνεςςςς απωτριχωση θεςςςς
κανωνισε και εση σαν τον χριστοδουλο να μας βαλης τιποτα φωτο με λαυρακιααααΕιμαι μαλιαρο αγορι τι να κανουμε,θέλει και λιγη τριχα η θαλασσα για να καθεται και το αντιηλιακο πανω!!
....Το Τέρας.....Κάναμε σημερα με το τερατακι το δικό μου την καθιερωμένη βόλτα μας και σημερα ω του θαύματος σήκωσαμε 3 ορτύκια με το τερατακι τουφεκισα και πήρα τα 2 το ενα όμως βρήκαμε το δεύτερο λες και το καταπιεView attachment 3535View attachment 3536εδω το τέρας που έκανε απορτ,με τρέλανε το τέρας σημερα!!4 1/2 μηνών το τέρας!!
Πολύ ωραίος ποσό μηνών είναι;;
Είναι σχεδόν 20 μηνώνΠολύ ωραίος ποσό μηνών είναι;;
καρτ ποσταλ μιλαμε . . . . .