MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ξεκινάμε μια καμπάνια με μια προσφορά(deal) κάθε μέρα σε ΕΝΑ απο τα προιόντα μας..Μια φορά την βδομάδα θα υπάρχει και μια super προσφορά (super deal) η οποία θα είναι γύρω στο 30% και άνω..Όσο μπορώ θα ενημερώνω καθημερινά με την προσφορά της ημέρας...Εννοείτε πως όλο αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω eshop τοποθετώντας το κουπόνι της προσφοράς..

Καλημερα! Πολυ καλη κινηση Γερασιμε! Καλες δουλειες και απο μενα εστω και καθυστερημενα! Παρολο που ζουμε σε ενα γελοιο και χρεοκοπημενο κρατος,θα τα πατε καλα πιστευω γιατι αγαπατε αυτο που κανετε και δεν το κανετε απο αγγαρεια! Αυτο ειναι το μυστικο σε καθε δουλεια! Αν αγαπας αυτο που κανεις,συνηθως πετυχαινεις! Τα προιοντα που εχετε ειναι κορυφη ετσι πιστευω! Καλες δουλειες και καλη δυναμη στο νεο ξεκινημα!

Καλημερα! Πολυ καλη κινηση Γερασιμε! Καλες δουλειες και απο μενα εστω και καθυστερημενα! Παρολο που ζουμε σε ενα γελοιο και χρεοκοπημενο κρατος,θα τα πατε καλα πιστευω γιατι αγαπατε αυτο που κανετε και δεν το κανετε απο αγγαρεια! Αυτο ειναι το μυστικο σε καθε δουλεια! Αν αγαπας αυτο που κανεις,συνηθως πετυχαινεις! Τα προιοντα που εχετε ειναι κορυφη ετσι πιστευω! Καλες δουλειες και καλη δυναμη στο νεο ξεκινημα!

Να σαι καλά Γιάννη καλή χρονιά να χεις!

Παρέλαβα σήμερα το U2 για το Super Poze και οι εντυπώσεις από το τσοκάκι είναι οι καλύτερες.;)
Η κατασκευή του είναι πολύ προσεγμένη.:)
Το Σ/Κ θα δοκιμαστεί και στον κυνηγότοπο για να σχηματίσω μια πιο σφαιρική γνώμη.
Να ευχαριστήσω τον Γεράσιμο για την άψογη εξυπηρέτηση..well done. .shake hands.

Παρέλαβα σήμερα το U2 για το Super Poze και οι εντυπώσεις από το τσοκάκι είναι οι καλύτερες.;)
Η κατασκευή του είναι πολύ προσεγμένη.:)
Το Σ/Κ θα δοκιμαστεί και στον κυνηγότοπο για να σχηματίσω μια πιο σφαιρική γνώμη.
Να ευχαριστήσω τον Γεράσιμο για την άψογη εξυπηρέτηση..well done. .shake hands.
Καλοριζικο Γιώργο, παναλαφρο νομίζεις ότι είναι ψεύτικο η πλαστικό.

dpzi8p.jpg

Το 'χω ρε φιλαράκι, βάλτε κάνα άλλο .yelling.

Τώρα μόλις μου έφερε κι εμένα η courier το πακέτο (γάντια MacWet - προσφορά της περασμένης Πέμπτης). Ευχαριστώ Γεράσιμε για την άψογη εξυπηρέτηση. Καλές δουλειές να έχετε πάντα!
Υ.Γ. Δεν το άνοιξα ακόμη. Εντυπώσεις το απόγευμα ...

Τώρα μόλις μου έφερε κι εμένα η courier το πακέτο (γάντια MacWet - προσφορά της περασμένης Πέμπτης). Ευχαριστώ Γεράσιμε για την άψογη εξυπηρέτηση. Καλές δουλειές να έχετε πάντα!
Υ.Γ. Δεν το άνοιξα ακόμη. Εντυπώσεις το απόγευμα ...

Καλορίζικα,καλοφόρετα και καλά χουφτώματα! .cool.

Status
Not open for further replies.
Back