Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους και γνωστούς του φόρουμ μας ότι τους τελευταίους δύο μήνες συνεργάζομαι ως "Project Manager" με την εταιρεία MAX GEAR. Η εταιρεία αυτή προέκυψε μέσα από την εταιρεία OTOMED, η οποία εξειδικεύεται εδώ και δεκαετίες στην αποκατάσταση ακοής, προβλήματα βαρυκοίας κλπ. μέσα από ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο, αρχικά με ένα προϊόν ονόματι CENS, το οποίο είναι ψηφιακά ακουστικά για κυνηγούς και σκοπευτές. Σύντομα εξαπλώθηκε και με άλλες αντιπροσωπείες, όπως τα κορυφαία σκοπευτικά γυαλιά PILLA, τα γάντια MACWET και πρόσφατα τα γνωστά σε όλους σας τσοκ MULLER.
Η MAXGEAR, αν και μόλις στην αρχή, έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη κυνηγών και σκοπευτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ σιγά σιγά εξαπλωνόμαστε και στην αγορά της Κύπρου αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Θα είναι χαρά μου να εξυπηρετήσω τα μέλη του φόρουμ σε οτιδήποτε θελήσουν σε σχέση με τα προϊόντα μας ή να τους συμβουλέψω σχετικά. Θα είμαστε και ως εκθέτες στην έκθεση OUTDOOR EXPO στο τέλος του μήνα, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά.
Το site μας είναι
www.maxgear.gr ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και e-shop.
(Παρακαλώ τους διαχειριστές, εάν το βρίσκουν απαραίτητο να μετακινήσουν το post όπου νομίζουν ή εάν αντιβαίνει με τους κανονισμούς του site ακόμα και να το διαγράψουν. Απλά το θεώρησα ηθικό μου καθήκον, όταν ερωτώμαι για την γνώμη μου ή την προσφέρω οικοιοθελώς, να γνωρίζουν οι αναγνώστες ότι σχετίζομαι με κάποια προϊόντα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ.)