Μακάρι . Έχει ο χατζιωτης αρκετα πάντωςΚαλά κορο'ι'δευε εσύ που θα πάει θα έρθει και μενα ένα στα χέρια μου
Μακάρι . Έχει ο χατζιωτης αρκετα πάντωςΚαλά κορο'ι'δευε εσύ που θα πάει θα έρθει και μενα ένα στα χέρια μου
απο τι ειδα Νικο 3 κοματια ισως ειναι κ ο μονος που μπορει να σου φερει miroku η απο κυπρο η απο εξωτερικοΜακάρι . Έχει ο χατζιωτης αρκετα πάντως
Yep.απο τι ειδα Νικο 3 κοματια ισως ειναι κ ο μονος που μπορει να σου φερει miroku η απο κυπρο η απο εξωτερικο
Καλορίζικα και τα δυο !!!!Στο club και εγω με 2 οπλα. ΜΚ 38, Sporter Gr5, 81 εκ που αγορασα τον Αυγουστο και ενα 3800 τραπ 76 εκ F/F που αγορασα μεταχειρισμενο αυτη τη βδομαδα. Θα ανεβασω φωτο συντομα. Το ΜΚ 38 μας αφησε αφωνους φετος στα μπασιματα σε ψηλωμενες τσιχλες χωρις καν να χρειατει πολυ τσοκαρισμα. Θα ανεβασω συντομα φωτο κι απο τα δυο
Καλοριζικα Παυλο να τα χαρεις τα οπλα σου!!!Στο club και εγω με 2 οπλα. ΜΚ 38, Sporter Gr5, 81 εκ που αγορασα τον Αυγουστο και ενα 3800 τραπ 76 εκ F/F που αγορασα μεταχειρισμενο αυτη τη βδομαδα. Θα ανεβασω φωτο συντομα. Το ΜΚ 38 μας αφησε αφωνους φετος στα μπασιματα σε ψηλωμενες τσιχλες χωρις καν να χρειατει πολυ τσοκαρισμα. Θα ανεβασω συντομα φωτο κι απο τα δυο
Έτσι ακριβώς Σταυρο. Ο Ιάπωνας είναι τελειομανηςΚατα την αποψη μου, πολυ δυσκολο αν οχι αδυνατον, να βρεθει ψεγαδι σε οπλο Ιαπωνικης κατασκευης, ο ορισμος της αρτιοτητας.
Με γεια και τα δύο Παύλο,πάντα θαύμαζα τα Μiroku,τα θεωρώ αν όχι και καλυτερα ισάξια με τα browning.Καλα καψίματα σου εύχομαι!!!Στο club και εγω με 2 οπλα. ΜΚ 38, Sporter Gr5, 81 εκ που αγορασα τον Αυγουστο και ενα 3800 τραπ 76 εκ F/F που αγορασα μεταχειρισμενο αυτη τη βδομαδα. Θα ανεβασω φωτο συντομα. Το ΜΚ 38 μας αφησε αφωνους φετος στα μπασιματα σε ψηλωμενες τσιχλες χωρις καν να χρειατει πολυ τσοκαρισμα. Θα ανεβασω συντομα φωτο κι απο τα δυο
Αχρωμιωτο, 6.5 με 7Διαμάντι! Χρωμιωμενο Παύλο? Οι κώνοι ειναι 3+?
Καλοριζικα Παύλο, ε ρε τι μας έχει κάνει ο Dave Carrie όπλα τσοκ
Αυτά πιστεύω είναι πάνω από όλα που κάνει την διαφορά ο μπάρμπας, με το ταίριασμα βέβαια και του κατάλληλου εξοπλισμού.Μας έχει κάψει τη γούνα!!! Τα φυσίγγια του μας λείπουν και το μάτι του, όλα τα αλλά τα έχουμε!!