Μίλτο οι Ιάπωνες είναι τελειομανείςΠολυ καλα οπλα και στιβαρη κατασκευη..και δεν τους το χα τους Ιαπωνες
Μίλτο οι Ιάπωνες είναι τελειομανείςΠολυ καλα οπλα και στιβαρη κατασκευη..και δεν τους το χα τους Ιαπωνες
Eίναι η μαλακία που λέμε . Οσα και νάχω ,χρησιμοποιώ περισσότερο το mxs , το Β25 και το 325 τα άλλα θα πάρουν δρόμο γιατί έχω πιάσει κουβέντα με ένα ΜX8?..και αν το στήσω όπως θέλω εγώ και με 2 κάννες θα πάρουν και το 325 δρόμο εκτός του Β25 που έχουμε την ίδια ηλικία, (1971) και μου κάνει τα κέφια στο κυνήγι..Πόσα έχεις Άρη ??
Λαμπη το ξερω αυτο απο την μαχαιροποιια που τυχαινει να ασχολουμαι..στις λαμες τους δεν παιζοντε με τιποτα αλλα και οταν ειδα και το MK70 επαθα πλακα..η φαση ειναι οτι στον φιλο που το εχει αντι να πληρωθει για τα υδραυλικα που εκανε σε ενα σπιτι εφυγε με το mirokuΜίλτο οι Ιάπωνες είναι τελειομανείς
Αρη το νουμερο πώς διαβάζεται ?Δέν ασχολήθηκα ποτέ μ'αυτά
https://www.browning.com/support/date-your-firearm/citori-over-under-shotgun.htmlΑρη το νουμερο πώς διαβάζεται ?Δέν ασχολήθηκα ποτέ μ'αυτά
Κοίταξα τωρα το 3800S αλλά μόνο αριθμούς έχει αυτό ,όχι ψηφία
Για ρίχτα να τα βρουμε.Κοίταξα τωρα το 3800S αλλά μόνο αριθμούς έχει αυτό ,όχι ψηφία
3380435Για ρίχτα να τα βρουμε.
3380435
Το όπλο αγοράστηκε απο Ηνωμένο Βασίλειο
There's no way to tell. Model can be almost figured out from looking at the action, though there seems to be some overlap. The age can be fairly close if you look at the proof marks.I have a miroku serial number 576987 is there any chance someone could give me an idea what model it is and how old.
οκThere's no way to tell. Model can be almost figured out from looking at the action, though there seems to be some overlap. The age can be fairly close if you look at the proof marks.
It's Pre-1975 if it's not got letter at the end of the SN denoting the year.
Eιπε αυτός τώρα..
Ιεροσυλε δεν ντρεπεσαι ;;θα διωξεις το 325 ;;;Eίναι η μαλακία που λέμε . Οσα και νάχω ,χρησιμοποιώ περισσότερο το mxs , το Β25 και το 325 τα άλλα θα πάρουν δρόμο γιατί έχω πιάσει κουβέντα με ένα ΜX8?..και αν το στήσω όπως θέλω εγώ και με 2 κάννες θα πάρουν και το 325 δρόμο εκτός του Β25 που έχουμε την ίδια ηλικία, (1971) και μου κάνει τα κέφια στο κυνήγι..
Αστα θα δώ.. Εριξα μία πούλα και με αυτό στα Ψαχνά την Κυριακή και η σκανδάλη μάμαγε.. φρυγανιά και χωρίς κενά..Ιεροσυλε δεν ντρεπεσαι ;;θα διωξεις το 325 ;;;
Και υπάρχει κάποιος που τα φέρνει?Καλησπέρα. Παιδιά ξέρει κάποιος ποια η διαφορά του Mk35 από το Mk70? Οι αυλοι και στα 2 είναι 18.8 πάντως και το 70αρι απ ότι έψαξα τώρα το βγάζει έτσι..Επίσης γνωρίζεται αν οι μηχανισμοί σκανδάλης είναι μηχανικοί? Ευχαριστώ