Tolis SBE1
Banned
Με δυο παιδια και μισο μηνιατικο ειμαι αισιοδοξος πλεον !!!!Δεν κάνετε όνειρα.Υπομονή θέλει,δρόμο ότι δεν χρησιμοποιείς και πιάνεις τον στόχο σου.
Με δυο παιδια και μισο μηνιατικο ειμαι αισιοδοξος πλεον !!!!Δεν κάνετε όνειρα.Υπομονή θέλει,δρόμο ότι δεν χρησιμοποιείς και πιάνεις τον στόχο σου.
Περα απ την πλακα που κανουνε ακατορθωτο κακα τα ψεματα δεν ειναι..αν κοπουν ορισμενα μη αναγκαια εξοδα βλεπε τσιγαρο καφεδες κλπ και ξεσκαρταρεις οπλα που δεν χρησιμοποιεις ευκαιριες βρισκοντεΔεν κάνετε όνειρα.Υπομονή θέλει,δρόμο ότι δεν χρησιμοποιείς και πιάνεις τον στόχο σου.
Είπαμε..αυτός είναι ατιμο είδος..δεν πιάνεται φίλος...να παω στα γειτονακια και να πω στο mauro φιλαρακι
Ασε ρε εχουν κορονοιο τωρα αλλα η τιμες τιμεςΕ φιλε αν θα παρω θα παρω το κανονικο..ειναι ιεροσυλια να παρεις ημιτασιον..το ονειρο μου βεβαια θα ταν να χα το πακετο να παω στα γειτονακια και να πω στο mauro φιλαρακι κανε τα μαγικα σου και δωσμου ναν τουφεκο..αλλα που
Αν περιμενει απο μενα να πιασει φιλια παει χαμενος..αν του πας ομως το πακετο και τ ακουμπησεις στον παγκο πανω ενα καφε θα τον πιουμεΕίπαμε..αυτός είναι ατιμο είδος..δεν πιάνεται φίλος...
Τοσο καιρο με την καραντινα εχουν φαει μεγαλη φολα και αυτοι..ποσα εκατομμυρια θα χουν χαμενα απο παραγγελιες που χουν μεινει πισωΑσε ρε εχουν κορονοιο τωρα αλλα η τιμες τιμες
Θα τα παρουν μαζεμενα ενοια σουΤοσο καιρο με την καραντινα εχουν φαει μεγαλη φολα και αυτοι..ποσα εκατομμυρια θα χουν χαμενα απο παραγγελιες που χουν μεινει πισω
Καλα σιγουρα αναγκη δεν εχουν..αλλα να βλεπεις ενα εργοστασιο σαν την perazzi σε αδρανεια σου ρχεται κριμαΘα τα παρουν μαζεμενα ενοια σου
Τοσο καιρο με την καραντινα εχουν φαει μεγαλη φολα και αυτοι..ποσα εκατομμυρια θα χουν χαμενα απο παραγγελιες που χουν μεινει πισω
Πιστευω κρυβουν νουμερα σιγουρα κατι παραπανω θα κανουνε
Μιλαμε για λεφτα οχι μ..κιες με 7 οπλα την μερα..τοσα βγαζει ενα ωραιο χτενισματακι δεν μπορει να κανει στην μπουκλα ο Εβραιος;μα ποσο ιταλος μπορει να ειναι;
Εμας δεν πιστευω να μας πειραζει ο καφες ισα ισα η φραπεδαρα σε τσιτωνει να δουλευεις σαν τον Βεγγο..εδω θες να κανεις κατι και βρισκεις εμποδια βλεπε ΕΛΒΟΙταλοι μικρο καφε πολλυ δουλεια ελληνες μεγαλη φραπεδαρα και για δουλεια αλλα λογια να αγαπιομαστε
Εδω φιλε μου ορεξη εχουμε δουλειες δεν εχουμε απο καφετεριες ομως δεκα σε καθε γειτονιαΕμας δεν πιστευω να μας πειραζει ο καφες ισα ισα η φραπεδαρα σε τσιτωνει να δουλευεις σαν τον Βεγγο..εδω θες να κανεις κατι και βρισκεις εμποδια βλεπε ΕΛΒΟ
Αυτο εννοειται δεν το συζηταω..εδω στο νησι για 3000 κατοικους και οδικο δικτυο 25 χιλιομετρα εχουμε 14 καφετεριες..το θεμα ειναι τι ορεξη εχει ο νεος να ασχοληθει με τετοιες δουλειες και τι κινητρα περνει απο την πολιτεια να το κανει..μεγαλη κουβεντα αυτη και εκτος τοπικΕδω φιλε μου ορεξη εχουμε δουλειες δεν εχουμε απο καφετεριες ομως δεκα σε καθε γειτονια
Δεν κάνετε όνειρα.Υπομονή θέλει,δρόμο ότι δεν χρησιμοποιείς και πιάνεις τον στόχο σου.
Συμφωνώ.Αν δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου, για μένα σημαίνει ότι δεν το θέλεις πολύ.Βαζεις ενα στοχο, κοιτας πως θα τον κατακτησεις, και τελος. Απλα πραματα ειναι, οπως βαζεις στοχους και για τα υπολοιπα πραματα, αν και μακαρι να ειχαμε ολοι την ανεση να αγοραζαμε οτι βλεπουμε και μας αρεσει