To 325 μου κλείνει καλύτερα από τον τενεκέ... Πως το έχεις πει? σαν σύρτης από το κοτέτσι?πόνεσε η καρδιά μου έτσι όπως το έκλεισε το πρώτο οπλο
To 325 μου κλείνει καλύτερα από τον τενεκέ... Πως το έχεις πει? σαν σύρτης από το κοτέτσι?πόνεσε η καρδιά μου έτσι όπως το έκλεισε το πρώτο οπλο
Από αίσθηση συγκριτικά με τις εργοστασιακές?Γνωρίζει κάποιος?
Σιγά μην παίζει έτσι ανάποδα κανείς εδώ στην Ελλάδα..Από αίσθηση συγκριτικά με τις εργοστασιακές?Γνωρίζει κάποιος?
Ειχα ακουσει, δεν έχω δοκιμάσει τέτοια σκανδάληΝαι αλλά με κάποια ιδιαιτερότητα.Σοβαρή θα έλεγα.
Που να την βρείς εδώ?Δεν πιστεύω να παίζει κανείς με τέτοια.Ειχα ακουσει, δεν έχω δοκιμάσει τέτοια σκανδάλη
Ειχα ακουσει κουβέντα από τραπαδορο που ήταν κ στην Αγγλία πολλα χρονια για αυτές τις σκανδαλεςΠου να την βρείς εδώ?Δεν πιστεύω να παίζει κανείς με τέτοια.
Με τις μή αποσπώμενες ελάχιστο.Γενικά όλα ΠΟΛΥ καλό lock time.Άσχετο, αλλά έχουν κενό στην αρχή οι σκανδάλες των Perazzi;
Είχα συνηθίσει Άρη την 1187 και μου κακοφάνηκε στην Μ2 η έλλειψη κενού ... οπότε είπα να ρωτήσω "στον χώρο σας" τι κάνουν τα perazziΜε τις μή αποσπώμενες ελάχιστο.Γενικά όλα ΠΟΛΥ καλό lock time.
Όπλο πρωταθλητισμου να έχει κενό στην σκανδάλη φίλε ;;;;;Είχα συνηθίσει Άρη την 1187 και μου κακοφάνηκε στην Μ2 η έλλειψη κενού ... οπότε είπα να ρωτήσω "στον χώρο σας" τι κάνουν τα perazzi
Ιδέα πάντως είναι ... δεν ξέρω αν η ύπαρξη ή η έλλειψη κενού έχει θετικά και αρνητικά ...
Δεν είχα ποτέ όπλο σκοπευτικό, πόσο μάλλον πρωταθλητισμού.Όπλο πρωταθλητισμου να έχει κενό στην σκανδάλη φίλε ;;;;;
Το κενό απαγορευεται κανονικά, σε καραμπίνες κ σε κυνηγετικά όπλα συνηθιζεται για να καλυψει την χρήση γαντιων , κ αυξάνεται κ επιτηδες κ το βάρος απελευθέρωσης για λόγους ασφαλείας στο κυνήγιΔεν είχα ποτέ όπλο σκοπευτικό, πόσο μάλλον πρωταθλητισμού.
Το κενό τελικά ωφελεί πουθενά ;
Eγώ θα προτιμούσα σκανδάλη χωρίς κενό.Αλλοι όχι.Βέβαια μετά από 2 χρόνια το έχω συνηθίσει και το "μαζεύω" πρίν πατήσω.Δεν είχα ποτέ όπλο σκοπευτικό, πόσο μάλλον πρωταθλητισμού.
Το κενό τελικά ωφελεί πουθενά ;
Θα του στείλω ενα μειλ να μάς φύγει η περιέργεια. Οσο για τα μέτρα Μήτσο ..δεν ξέρω..τον βλέπω και αυτόν να ρίχνει με το χτένι στο σαγόνι. τι να πείς .χάνεις την μπάλα μ αυτους....το ότι χτυπάει την σκανδάλη σημαίνει 800 γρ το πολυ
Μην σου πω 500 γρ, όντως με δέκα δεκαπέντε άτομα δεν μπορείς να αντιγράψεις ουτε να παρακολουθήσεις, έχουν αναπτυξει μοναδική προσωπικη τεχνική σε όλα , το χτένι μπορεί να είναι στο σαγόνι οπως ο fannizi, οι κανες που είναι όταν παταει ;Θα του στείλω ενα μειλ να μάς φύγει η περιέργεια. Οσο για τα μέτρα Μήτσο ..δεν ξέρω..τον βλέπω και αυτόν να ρίχνει με το χτένι στο σαγόνι. τι να πείς .χάνεις την μπάλα μ αυτους....
Εχουν ΚΑΕΙ στο ρίξιμο..Αυτός ο μικρός με την καραμπίνα o Fanizzi που κάνει 1 ωρα να ρίξει... δεν το ακουμπάει καθόλου το χτενι στο πρόσωπο..του χρόνου θα ρίχνει με το κοντάκι στην νεφραμιά.Μην σου πω 500 γρ, όντως με δέκα δεκαπέντε άτομα δεν μπορείς να αντιγράψεις ουτε να παρακολουθήσεις, έχουν αναπτυξει μοναδική προσωπικη τεχνική σε όλα