Να τον χαίρεσαι καλότυχος να είναι να ευχαριστηθείτε κυνήγια με πολλές επιτυχίες!
Να τον χαίρεσαι καλότυχος να είναι να ευχαριστηθείτε κυνήγια με πολλές επιτυχίες!
Σε ευχαριστω πολυ Νικολα.Να σαι καλα!!!Να τον χαίρεσαι καλότυχος να είναι να ευχαριστηθείτε κυνήγια με πολλές επιτυχίες!
κουκλοςςςςς φιλαρακιιιιιι με ωραια εντωνα χρωματααα, αυτος ειναι ΠΟΙΝΤΕΡΑςςςςςς
Σε ευχαριστώ πολύ Σάκη. Να σαι καλά!!κουκλοςςςςς φιλαρακιιιιιι με ωραια εντωνα χρωματααα, αυτος ειναι ΠΟΙΝΤΕΡΑςςςςςς![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα. Από εκτροφέα τον αγόρασα.Ωραίο και τυπικό ποιντερ μου θυμίζει τις παλιές γραμμές και όχι τα στεγνά κεφάλια σφήνα που θέλουν να περάσουν σήμερα. Σήμα κατατεθέν της φυλής το έντονο στοπ παράλληλο με την μύτη, να το χαίρεσαι φίλε και εύχομαι να σου χαρίσει υπέροχες στιγμές. Από εκτροφέα η ιδιώτη.
Ποιντερ...τι αλλο ,ωραιο ζωο φιλε ,εύχομαι παντα σε φερμα να ειναι και να σου χαρίζει ομορφες στιγμες οπως τα ποιντερ ξέρουνΠολύ όμορφος.Μόνο χαρές να σου δώσει.
Σε ευχαριστω πολυ.Να σαι καλα..Ποιντερ...τι αλλο ,ωραιο ζωο φιλε ,εύχομαι παντα σε φερμα να ειναι και να σου χαρίζει ομορφες στιγμες οπως τα ποιντερ ξέρουν
Μπράβο φίλε! Καλότυχο να είναι και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές ο νέος σου σύντροφος
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Να σαι καλά!!Μπράβο φίλε! Καλότυχο να είναι και να σου χαρίσει όμορφες στιγμές ο νέος σου σύντροφος![]()
Άρη επειδή είμαι άσχετος με τα πόιντερ, είναι καθαρόαιμο αυτό του φίλου σου ή έχει και αίματα από άλλη ράτσα;
Εννοείς το χρώμα του Χρήστο?Άρη επειδή είμαι άσχετος με τα πόιντερ, είναι καθαρόαιμο αυτό του φίλου σου ή έχει και αίματα από άλλη ράτσα;
ΝΑι Κωνσταντίνε αλλά και η τρίχα λίγο μακριά μου φαίνεται για πόιντερ. Επαναλαμβάνω ότι μάλλον είμαι λάθος γιατί είμαι άσχετος με τα πόιντερ. Απλά έτσι για να μου φύγει η απορία...Εννοείς το χρώμα του Χρήστο?
οκ. Ευχαριστώ. Δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα...Όχι Χρήστο καθαρόαιμο είναι κ με καλές γραμμές αίματος από όσο ξέρω..είναι κ λασπωμενο...![]()
Πιο καθαρο δε γινεται χρηστοΆρη επειδή είμαι άσχετος με τα πόιντερ, είναι καθαρόαιμο αυτό του φίλου σου ή έχει και αίματα από άλλη ράτσα;