Pointer

Μην τυχόν έχει χάσει κανένας συνάδελφος πόιντερ ασπρόμαυρο μάλλον θηλυκό στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας
Στην δεξιά πλευρά είναι άσπρο και στην αριστερή έχει δύο μπαλώματα
Το έχουν εμφανίσει τις τελευταίες μέρες στον καταυλισμό ανάμεσα Κάτω Αλισσός -Κάτω Αχαΐα και πρίν από λίγο τους είχε φύγει και το κυνηγούσαν να το πιάσουν

Μην τυχόν έχει χάσει κανένας συνάδελφος πόιντερ ασπρόμαυρο μάλλον θηλυκό στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας
Στην δεξιά πλευρά είναι άσπρο και στην αριστερή έχει δύο μπαλώματα
Το έχουν εμφανίσει τις τελευταίες μέρες στον καταυλισμό ανάμεσα Κάτω Αλισσός -Κάτω Αχαΐα και πρίν από λίγο τους είχε φύγει και το κυνηγούσαν να το πιάσουν
Μούλοι.Κωλόφαρα.

2 κουταβια απο αυτον και εφυγαν .....
επειδή έχουμε κουτάβια και απο boss και απο kandalf και απο onyx τα καλητερα αποτελέσματα που έχουμε πάρει είναι απο το kandalf πάντα σκυλιά για βουνό και κυνήγι
Αναλόγως το θηλυκό.

εχω ένα εκγονο του ηταν χανια αλλα ψωφισε ..
οντος εδινε καλα κηνηγοσκηλα με πολυ πάθος και πολύ καλη έσθηση θυράματος με ανοιχτές έρευνες και πολύ σταθερη φέρμα ...
εμένα είναι 6 χρονων τωρα και το μόνο κακό που εχει και το εχει παρει απο το παπου του είναι τα ανοιχτα πέλματα που μετέδιδε..

δε ξέρω πάντος ο κουμπάρος μου που είχε μια πολύ καλή σκύλα την έστειλε πανω ζευγάρωσε με τον κάνταλφ και επιδη 2 άτομα κράτησαν ολη τη γένα και τα σκυλιά είναι εδώ (αν ηταν και εμένα ποιό μεγάλος ο ποιντεράς θα είχα παρει) ειναι πολύ καλλά στο κηνηγι εκτος απο 1 που απο μικρο έδηχνε οτι δεν το είχε και αλο ένα που είχει πρόβλημα στα πόδια ....
τα υπόληπα 5 είναι ολλα παρα πολύ καλλά ...
και σε αντοχές και μορφολογικά και στα πουλιά

δε ξέρω πάντος ο κουμπάρος μου που είχε μια πολύ καλή σκύλα την έστειλε πανω ζευγάρωσε με τον κάνταλφ και επιδη 2 άτομα κράτησαν ολη τη γένα και τα σκυλιά είναι εδώ (αν ηταν και εμένα ποιό μεγάλος ο ποιντεράς θα είχα παρει) ειναι πολύ καλλά στο κηνηγι εκτος απο 1 που απο μικρο έδηχνε οτι δεν το είχε και αλο ένα που είχει πρόβλημα στα πόδια ....
τα υπόληπα 5 είναι ολλα παρα πολύ καλλά ...
και σε αντοχές και μορφολογικά και στα πουλιά
Πέντε σκυλιά πολύ καλά,από μία γέννα,είναι τεράστιο ποσοστό.
Συνήθως ένα είναι το αστέρι,τα υπόλοιπα μπορεί να είναι καλά.
Είναι μικρόσωμα,τα ζώα που δίνει ο Gadalf;

οχι μικρόσομα δεν ειναι τερατα σα το τζουζέπε αλλα αρκετα καλα..
4 αρσενικά που εχουν στη κατοχή τους τώρα και ωραία κεφάλια έχουν και ύψος μια χαρά ...
εάν η σκύλα ήταν ποιό μικρή σύγουρα θα γινόταν επαλύθευση γένας....
αλλά λογο ηλικίας δεν πέζει...

Back