Γενικά ψαχνω σκύλο απλά ηρθε και μωράκι και άφησα λίγο ψάξιμο από την στιγμή που έχασα την σκυλα μουΨαχνεις ποιντερ νικολα;
Μούλοι.Κωλόφαρα.Μην τυχόν έχει χάσει κανένας συνάδελφος πόιντερ ασπρόμαυρο μάλλον θηλυκό στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας
Στην δεξιά πλευρά είναι άσπρο και στην αριστερή έχει δύο μπαλώματα
Το έχουν εμφανίσει τις τελευταίες μέρες στον καταυλισμό ανάμεσα Κάτω Αλισσός -Κάτω Αχαΐα και πρίν από λίγο τους είχε φύγει και το κυνηγούσαν να το πιάσουν
2 κουταβια απο αυτον και εφυγαν .....
Αναλόγως το θηλυκό.2 κουταβια απο αυτον και εφυγαν .....
επειδή έχουμε κουτάβια και απο boss και απο kandalf και απο onyx τα καλητερα αποτελέσματα που έχουμε πάρει είναι απο το kandalf πάντα σκυλιά για βουνό και κυνήγι
Η φύση είναι τσιγκούνα.τα θυλικα ίδια αίματα ίδια κατηγορία στο κυνήγι
Ο Ιγκόρ γνωρίζεις αν έχει δώσει καλά σκυλιά κι αν κρατάει κάποιος τα αιματά του;τα θυλικα ίδια αίματα ίδια κατηγορία στο κυνήγι
οταν λες ικγόρ ;;;Ο Ιγκόρ γνωρίζεις αν έχει δώσει καλά σκυλιά κι αν κρατάει κάποιος τα αιματά του;
Δεν ξέρω αν ζεί,ο σκύλος .
Ναι,του Ψυχάρη.οταν λες ικγόρ ;;;
για το ασπρομαυρο ποιντερ;;
Μου ηρθε στο μυαλο το αρσενικο ενος φιλου.Η φύση είναι τσιγκούνα.
Πέντε σκυλιά πολύ καλά,από μία γέννα,είναι τεράστιο ποσοστό.δε ξέρω πάντος ο κουμπάρος μου που είχε μια πολύ καλή σκύλα την έστειλε πανω ζευγάρωσε με τον κάνταλφ και επιδη 2 άτομα κράτησαν ολη τη γένα και τα σκυλιά είναι εδώ (αν ηταν και εμένα ποιό μεγάλος ο ποιντεράς θα είχα παρει) ειναι πολύ καλλά στο κηνηγι εκτος απο 1 που απο μικρο έδηχνε οτι δεν το είχε και αλο ένα που είχει πρόβλημα στα πόδια ....
τα υπόληπα 5 είναι ολλα παρα πολύ καλλά ...
και σε αντοχές και μορφολογικά και στα πουλιά