Εκπληκτικά! Μονο να τα βλέπεις ειναι αρκετό .
Αν έχεις φίλους που έχουν facebook πες τους,να το βάλουν.Αγαπητοί Φίλοι
Καλησπέρα
Εύχομαι σε όλους υγεία και να μπορούν να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί
Θα ήθελα την βοήθεια σας διότι έκλεψαν από έναν αδελφικό μου φίλο από την Ηράκλεια Σερρών ένα πολύ καλό Πόιντερ 4 ετών μέσα από την αυλή του Σπιτιού του μέρα μεσημέρι .
Επισυνάπτω Φωτογραφία . Το σκυλί ονομάζεται Άρης και ήταν προσωπικό δώρο από μένα.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή αντιληφθεί ότι γίνεται προσπάθεια πώλησης ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ εκ των Προτέρων.
ΚαλημέραΑν έχεις φίλους που έχουν facebook πες τους,να το βάλουν.
Δεν ξέρω, αν έχετε γύφτους εκεί.
Αν έχετε, ρίξτε καμιά ματιά, στους καταυλισμούς.
Χαιρομαι πολυ που βρεθηκε!Αγαπητοί Φίλοι
Καλημέρα
Το σκυλί βρέθηκε , το είχαν κλέψει και κρύψει οι Ρομά στον τοπικό καταυλισμό για να κυνηγάει σκαντζόχοιρους
.................................................................
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΚΛΟΠΗ ΚΥΝ. ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΧαιρομαι πολυ που βρεθηκε!
Πως το πηρατε πισω;
Άμα πιάνει τόπο στα περδικοβουνια έχει μέλλον..Καλησπέρα κ από μένα. Δεν γράφω συχνά εδώ όσο στα θηράματα.. Έχω ένα πόιντερ 13 μηνών θήλυκο το οποίο το έβγαλα φέτος τον Σεπτέμβριο στα ορτυκια κ φερμαρε μόνο τα σκοτωμένα σταθερά κ ωραια. Τώρα το χω πάει σε πέρδικα εκπαίδευτικο κ έχει τρακάρει 6 κοπάδια πέρδικες κ δεν έχει φερμαρει μια..βέβαια δείχνει ένα πάθος όταν ξεπεταγοντε.. 2 φορές σε οσμή έχει φερμαρει για να με δικαιος.. Είναι από καλά αίματα. Λέτε έχει μέλλον??
τα φυσιγκια που εχης cal 28 τα πουλαςςςς;;;; σου εστηλα μυνημα να μου δωσης ενα τηλ εφωνο φιλεμου και δεν μου απαντησεςΚαλησπέρα σε όλους.
Είμαι στο 0 και ψάχνω κουτάβι από γονείς που κυνηγάνε πέρδικα.
Τι έγινε φίλε μουΚαλησπέρα σε όλους.
εχεις μνμ φιλεΚαλησπέρα σε όλους.