Kinigos
Moderator
ΜακάριΜην αγχονεσε αν τρεχει και δεν ερχεται στα ποδια σου θα ξεκινησει Τωρα αν πατησει και κανα πουλι στην αρχη δεν πιραζει,
ΜακάριΜην αγχονεσε αν τρεχει και δεν ερχεται στα ποδια σου θα ξεκινησει Τωρα αν πατησει και κανα πουλι στην αρχη δεν πιραζει,
Τι ρατσα ειναι ;Μακάρι
Pointer einaiΤι ρατσα ειναι ;
Καλη ρατσα τα ποιντερ ,αν ειναι απο γονεις με καλα κυνηγετικα αιματα και κυνηγανε θα γινειPointer einai
Απο τι ξέρω είναι απο πολυ καλαΚαλη ρατσα τα ποιντερ ,αν ειναι απο γονεις με καλα κυνηγετικα αιματα και κυνηγανε θα γινει
Χαχαχα να σου πω την αλήθεια όμως με κούρασε το 'κοντινο σκυλάκι σακουλας' τόσα χρόνια. Θέλω να δω και κάτι πιο μακρινό και τρελό και να ανακαλύψω αν όντως υπάρχει αυτό που λένε η ανωτερότητα της όσφρησηςΚωστα το ποιντερ ειναι ενα νευρικο σκυλι σε σχεση με το επανιελ.
Ξεχνας το ηρεμο κοντινο σκυλακι σακουλας.Πας για τορπιλη.....
Οταν ειχα μικρη την ποιντερινα και την εβγαζα για μπεκατσα
μου ελεγαν οι φιλοι οτι ετσι και καρφωθει σε κανενα κορμο με
τετοια ταχυτητα κλαφτο το σκυλακι
Με νέφτη το κυνηγούσες το σκυλί...;;;Κωστα το ποιντερ ειναι ενα νευρικο σκυλι σε σχεση με το επανιελ.
Με νέφτη το κυνηγούσες το σκυλί...;;;
Θα δεις πραγματα που θα τριβεις τα ματια σου με αυτη την φυλη αλλα θελει υπομονηΧ10 και ποδια απο εσενα.Χαχαχα να σου πω την αλήθεια όμως με κούρασε το 'κοντινο σκυλάκι σακουλας' τόσα χρόνια. Θέλω να δω και κάτι πιο μακρινό και τρελό και να ανακαλύψω αν όντως υπάρχει αυτό που λένε η ανωτερότητα της όσφρησης
Καμια σχεση....με αιθερα το εβαζα μπροσταΜε νέφτη το κυνηγούσες το σκυλί...;;;
Ήμουν πάντα 1/2 ώρα πρίν ξημερώσει στον κυνηγότοπο για να κάνει κάμποσα σφαιράτα 200'αρια πήγαινε -'ελα για να τον κοντρολάρω μετά στην πέρδικα . Η πιό δυνατή μύτη ever όμως έ ;Κωστα το ποιντερ ειναι ενα νευρικο σκυλι σε σχεση με το επανιελ.
Η αλήθεια είναι πως τρέχουν και ψάχνουν σαν να έχουν πιεί κοκαΐνη....Γρήγορα σκυλιά κ νευρικά. Ένας παιδικός μου φίλος κυνηγάει πέρδικα με pointer και μπεκάτσα με setter....Θα δεις πραγματα που θα τριβεις τα ματια σου με αυτη την φυλη αλλα θελει υπομονηΧ10 και ποδια απο εσενα.
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αλλα ειναι και θεμα χαρακτηρα σκυλου αυτο....Απλά το μόνο που με προβληματίζει είναι αν θα μπορέσει να εγκληματιστει στο μπαλκόνι με τις ανάλογες βόλτες του πρωί βράδυ
Θα το προσπαθήσω να δω τι θα βγει στο τέλος. Το καλό είναι ότι όσοι μένουμε Αθήνα έχουμε δίπλα μας ένα μεγάλο ''εκπαιδευτηριο'' που λέγεται σχιστο και βοηθάει πάρα πολύ έστω και αν δν την κυνηγάω ιδιαίτερα την πέρδικαΘα δεις πραγματα που θα τριβεις τα ματια σου με αυτη την φυλη αλλα θελει υπομονηΧ10 και ποδια απο εσενα.
Εγω την εβγαζα σε απογευματινο ορτυκιων και για μια ωρα δεν ειχα σκυλοΉμουν πάντα 1/2 ώρα πρίν ξημερώσει στον κυνηγότοπο για να κάνει κάμποσα σφαιράτα 200'αρια πήγαινε -'ελα για να τον κοντρολάρω μετά στην πέρδικα . Η πιό δυνατή μύτη ever όμως έ ;
Το καλό είναι ότι οι χαρακτήρες και των δύο γονιών του είναι πολύ ήπιοι. Το θέμα που θέλω να προσεγγίσω πηγαίνοντας σε αυτή τη ράτσα είναι η ευκολία της εύρεσης θηράματος, στο να βρίσκει δλδ εύκολα.Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αλλα ειναι και θεμα χαρακτηρα σκυλου αυτο....
Ειναι μεγαλος αεροθηρας το ποιντερ,το επανιελ ειναι απλη οδοντοκρεμα μπροστα του!!Το καλό είναι ότι οι χαρακτήρες και των δύο γονιών του είναι πολύ ήπιοι. Το θέμα που θέλω να προσεγγίσω πηγαίνοντας σε αυτή τη ράτσα είναι η ευκολία της εύρεσης θηράματος, στο να βρίσκει δλδ εύκολα.