Είναι από γέννα φίλου με αρσενικό τον πρωταθλητή boss που τρέχει ο Μαυρίδης. Τώρα είναι 4 μηνώνΚαλορίζικος καλά θρεματα!
Αν θες πες μας από που είναι αίματα εννοω
Είναι από γέννα φίλου με αρσενικό τον πρωταθλητή boss που τρέχει ο Μαυρίδης. Τώρα είναι 4 μηνώνΚαλορίζικος καλά θρεματα!
Αν θες πες μας από που είναι αίματα εννοω
Έχω ξανακούσει για αυτόν το σκύλο είναι πολύ δυνατός ήθελε και κάποιος φίλος να ζευγαρωσει με αυτόν και πάλι καλορίζικος!Είναι από γέννα φίλου με αρσενικό τον πρωταθλητή boss που τρέχει ο Μαυρίδης. Τώρα είναι 4 μηνών
Φτου φτου πανέμορφο!!!Νέο αίμα στην ομάδα..... καινούργιες ελπίδες και προσδοκίες.....View attachment 80012
Καλότυχο να είναι....Νέο αίμα στην ομάδα..... καινούργιες ελπίδες και προσδοκίες.....View attachment 80012
Βασίλη γερο κ καλότυχο να'ναι...παντα σε φέρμα!!!Νέο αίμα στην ομάδα..... καινούργιες ελπίδες και προσδοκίες.....View attachment 80012
Μπράβο Χρήστο για την πράξη σου, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!Χαιρετώ την ομάδα των pointer, αυτή είναι η Bella μας τη βρήκα πριν 2χρονια αδέσποτη σε άθλια κατάσταση έξω από το χωριό μου και αφού δεν την αναζήτησε κανεις την υιοθετήσαμε είναι πανέξυπνη και έγινε καλός φύλακας παρέα με το Μάρκο το Pitbull μου, δυστυχώς είναι κροτοφοβηκη και ενώ τρέχει μέσα στο τριφύλλι και ψάχνει γύρω γύρω αν ακούσει κρότο φοβάται και φεύγει μακριά μεγάλο μέρος της μέρας δε ξεκόλλα από το κήπο κοιτώντας τις κότες και μια φορά μου φερμαρε το κόκκοραόσο φοβάται τους κρότους τόσο καλός φύλακας γίνεται το βράδυ όμως και είναι ιδιαίτερα αγαπησιαρα
Συμφωνώ ήταν σε πολύ λυπητερή κατάσταση όταν με βρήκε στο χωράφι και είναι πολύ καλό σκυλί δεν μπορώ να διανοηθώ με τη καρδιά το άφησαν.Μπράβο Χρήστο για την πράξη σου, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με τι ψυχή κάποιοι παρατάνε έναν σκύλο. Τουλάχιστον δώσε τον σε κάποιους που θα το αγαπήσουν και θα του προσφέρουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.
μια χαραααα ειναι τα ποιντερακιααα οχι και στεγνωσανεεεε
Δημήτρη επανήλθε η σκύλα,;;
Γειά σου Παναγιώτη.Δημήτρη επανήλθε η σκύλα,;;
Αφού έστρωσε όλα οκ ευτυχώς!Γειά σου Παναγιώτη.
Στην αρχή ήταν μαγκωμένη.Μετά από το πάθος της, δεν έδινε σημασία.
Τους κεραυνούς,τους φοβάται πολύ, ακόμη.
Κι ένας φίλος,έπαθε την ίδια ζημιά φέτος, από τους κεραυνούς.
Βασίλη,με πρόλαβες.Και εμένα μου αρέσουν τα πιο βαριά ζώα..... αθλητικά και τούμπανο..... ευτυχώς ο μικρός μου.... είναι επτά μηνών τώρα δείχνει τέτοια σωματοδομή..... φαίνεται ίδιος με τα σεττερ View attachment 84173View attachment 84172