Δείχνει δεμένο ζώο.... είναι 7 μηνών και πριν ένα μήνα ήταν 21 κιλά.....Βασίλη,με πρόλαβες.
Ήθελα να σε ρωτήσω.Ο Boss δεν δίνει ογκώδη σκυλιά.Οσα έχω δει τουλάχιστον.
Ήθελα κι εγώ να ζευγαρώσω,αλλά δεν έκατσε.
Δείχνει δεμένο ζώο.... είναι 7 μηνών και πριν ένα μήνα ήταν 21 κιλά.....Βασίλη,με πρόλαβες.
Ήθελα να σε ρωτήσω.Ο Boss δεν δίνει ογκώδη σκυλιά.Οσα έχω δει τουλάχιστον.
Ήθελα κι εγώ να ζευγαρώσω,αλλά δεν έκατσε.
Η ουρά ματώνει από το κτυπημα στα κλαδιά..... σκυλί που κυνηγάει ματώνει την ουρά..... αυτό που κάνει βόλτα δε χτυπάει και δεν ματώνει.....τα άλλα σημάδια μπορεί να είναι από το κουμάσι της.... έχεις τσιμέντο; Καλους μπορεί να κάνει όχι όμως στα καπούλια....σε αγκώνες.... κοίταξε για δερματίτιδα.... δώσε και περισσότερο λιπαρή τροφή ή ελαιόλαδο μέσα στο φαγητό της....
Στον δικό μου από την ώρα που ξεκινά η μπεκάτσα η ουρά του ματώνει και κάποιες φορές μάτωνε τα πλευρά του από τα αίματα της ουράς.
Μαδιμενα και τα αυτίαΥπάρχουν,ειδικές αλοιφές,για τους κάλους.
Βλέπω και πιτυρίδα.Οπότε, είναι αυτό που είπε ο Βασίλης.
Στα αυτιά της,έχει κανονικά τρίχωμα;
Δεν εχει τσιμέντο χωμα και ριχνω και ψιλο χαλίκι για να μην λασπωνειΗ ουρά ματώνει από το κτυπημα στα κλαδιά..... σκυλί που κυνηγάει ματώνει την ουρά..... αυτό που κάνει βόλτα δε χτυπάει και δεν ματώνει.....τα άλλα σημάδια μπορεί να είναι από το κουμάσι της.... έχεις τσιμέντο; Καλους μπορεί να κάνει όχι όμως στα καπούλια....σε αγκώνες.... κοίταξε για δερματίτιδα.... δώσε και περισσότερο λιπαρή τροφή ή ελαιόλαδο μέσα στο φαγητό της....
Ψάξτο λίγο.Μαδιμενα και τα αυτία
Πριν 15 μέρες την πηγα και εξέταση καλαζαρ έκανα γιατί λεει ξεκινάνε με αυτά τα σημάδια έδωσα αντιβίωση για το μάτι αυτό είπε και τροφή καλύτερη και περισσότεροΨάξτο λίγο.
Δωσε και λίγο λάδι σολωμούΠριν 15 μέρες την πηγα και εξέταση καλαζαρ έκανα γιατί λεει ξεκινάνε με αυτά τα σημάδια έδωσα αντιβίωση για το μάτι αυτό είπε και τροφή καλύτερη και περισσότερο
Μπορεί να έχει κάποια αλλεργία.Πριν 15 μέρες την πηγα και εξέταση καλαζαρ έκανα γιατί λεει ξεκινάνε με αυτά τα σημάδια έδωσα αντιβίωση για το μάτι αυτό είπε και τροφή καλύτερη και περισσότερο
Ρώτησε για παράσιτα της έβαλα πριν μήνα δεν είπε να κάνω πάλι εξέταση την εβδομάδα που έκατσε με το μάτι πειρε αμέσως κιλα και γυάλισε λίγο το χρώμα τώρα την πηγα 2 ώρες 3ης φορές μέσα στην εβδομάδα και παλια έχασε βάρος αλλά τους καλούς τους ειχεΜπορεί να έχει κάποια αλλεργία.
Κι εμένα η μικρή,μου βγήκε αλλεργική.
Σου είπε, να επαναλάβεις την εξέταση;
Χάπι για τα παράσιτα,της έχεις δώσει;
Οι κάλοι δεν είναι κάτι.Ρώτησε για παράσιτα της έβαλα πριν μήνα δεν είπε να κάνω πάλι εξέταση την εβδομάδα που έκατσε με το μάτι πειρε αμέσως κιλα και γυάλισε λίγο το χρώμα τώρα την πηγα 2 ώρες 3ης φορές μέσα στην εβδομάδα και παλια έχασε βάρος αλλά τους καλούς τους ειχε
αρχαιο αγαλμααα που το βρηκεςςςς αρχαιοκαπηλεεεεεΈ ρε δεν θα μπεί,η δεκαοχτούρα,στη ρυθμιστική...
View attachment 85452
Όντως....Πολύ αρμονικό σκαρί!!!αρχαιο αγαλμααα που το βρηκεςςςς αρχαιοκαπηλεεεεε![]()
![]()