Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σου έλεγα percorso 36 g αλλά έχει ζέστη ακόμη . Τα F2 δεν τα πάει καθόλου με την ζέστη η V3 . Πέρσι με τέτοιο καιρό ( ζεστό ) έριχνα lampro μπλε . Τα είχα χρόνια στην άκρη κι τα έριξα με καλά απαοτελεσματα . Τι να σου πω τώρα ... ρώτησε κι τον Alex που είναι ποιο πολύ ψαγμένος .
Τα πήρα τα percorso 36 έχω απογοητευτεί κάνει 28 βαθμούς και τριήμερο πάω για φάσες φαντάσου να φάω ήτα αν δεν βρω λύση θα πάρω την 350

Αν προσέξεις δεν λέω για την αντανάκλαση λέω για τον κώνο που είναι σα σαγρε και πιο μαύρος

Λόγω της θολότητας που έχει η φωτό δεν επικέντρωσα τη προσοχή μου εκεί, παραταύτα υπάρχει λύση: Θα πάς στην εξοχή και θα ρίξεις καμιά 10αρια φυσίγγια να ζεσταθεί καλά η κάννη. Μετά θα της βάλεις λάδι καθάρσεως (όποιο θέλεις και ότι έχεις), θα τρίψεις με μεταλλική βούρτσα στη βέργα, θα σκουπίσεις με πανί και θα κοιτάξεις και πάλι στο φως. Εκεί θα δεις την αλήθεια. Αυτό που βλέπεις είναι νωρίς ακόμη να εκτιμηθεί.

Έχω κάτι θεματακια με τα χοντρά φυσίγγια nsi και condor 6 και 5 τινάζει τα αγριοπερίστερα και φεύγουν στα 30 μέτρα βάζω 7πελαγκρι 34και όλα καλά.Σκοπευω να πάω για φάσες και προβληματίζομαι στα χοντρά καμία πρόταση?
Που πιστευεις οτι ειναι το προβλημα;

Που πιστευεις οτι ειναι το προβλημα;
Μάλλον κακη εκτίμησή είναι βαριά για τόση ζέστη και το κοντορ και το nsi 36, αποκορύφωμα σήμερα δεν πήγα για ορτυκια και έκατσα για περιστέρια στα δυο πρωτα λεω τσομπλα έκανα, βάρεσα ένα καθιστο στα σύρματα 25 μέτρα και σηκώνεται και φεύγει ανενόχλητο το τιναζουν οι δύο επόμενες τουφεκιές και αυτό πετούσε αμέριμνο έμεινα έκπληκτος. Όταν έβαλα πελαγκρι 34 7αρια πήρα 2 ξερά, ψάχνω εναλλακτική θα πάρω αύριο τα κλασικα που μού πρότεινε ο φίλος Άλεξ και ίδωμεν

Μάλλον κακη εκτίμησή είναι βαριά για τόση ζέστη και το κοντορ και το nsi 36, αποκορύφωμα σήμερα δεν πήγα για ορτυκια και έκατσα για περιστέρια στα δυο πρωτα λεω τσομπλα έκανα, βάρεσα ένα καθιστο στα σύρματα 25 μέτρα και σηκώνεται και φεύγει ανενόχλητο το τιναζουν οι δύο επόμενες τουφεκιές και αυτό πετούσε αμέριμνο έμεινα έκπληκτος. Όταν έβαλα πελαγκρι 34 7αρια πήρα 2 ξερά, ψάχνω εναλλακτική θα πάρω αύριο τα κλασικα που μού πρότεινε ο φίλος Άλεξ και ίδωμεν
Ισως θα πρεπει να πας σε 33 34γρ οπως lambro A1 speciale, fantom hill 33gr με Α1.
Τα βαρια κρατησε τα για αργοτερα

Ηλία το καθιστό ήταν αναμενόμενο να αστοχήσεις, ιδιαίτερα αν σημάδεψες καλά με ρίγα/στόχαστρο. Εκτιμώ αστόχησες και στις επόμενες 2 τουφεκιές, με τους μετεωρισμούς του πτηνού να οφείλονται σε βολές υπερκείμενες που δημιούργησαν ηχητικό σφύριγμα. Αν το είδες να στριφογυρίζει, δηλαδή να κουνιέται ως πλοίο (διατοιχισμός) συνεχίζοντας, σημαίνει υπερκείμενη τουφεκιά.

Ηλία το καθιστό ήταν αναμενόμενο να αστοχήσεις, ιδιαίτερα αν σημάδεψες καλά με ρίγα/στόχαστρο. Εκτιμώ αστόχησες και στις επόμενες 2 τουφεκιές, με τους μετεωρισμούς του πτηνού να οφείλονται σε βολές υπερκείμενες που δημιούργησαν ηχητικό σφύριγμα. Αν το είδες να στριφογυρίζει, δηλαδή να κουνιέται ως πλοίο (διατοιχισμός) συνεχίζοντας, σημαίνει υπερκείμενη τουφεκιά.
Δεν το είδα εγώ καλά λόγω κοντινής απόστασης ο φίλος μου που καθόταν απέναντι στα καλαμπόκια μου είπε συγκεκριμένα το έτσουξαν οι ντουφεκιες το τιναξαν δηλαδή ,ξέρεις μου προκαλεί εντύπωση γιατι τόσο κοντά θα έπρεπε να διαλυθεί από την τουφεκιά.παρεμπιπτόντως ο φίλος μου πρωί και απόγευμα πήρε 4 με 3αλφα σεμι 40 γρ με fabarm eurolion.Που ούτε κατά διάνοια σκέφτομαι να αγοράσω με τέτοια ζέστη

Δεν το είδα εγώ καλά λόγω κοντινής απόστασης ο φίλος μου που καθόταν απέναντι στα καλαμπόκια μου είπε συγκεκριμένα το έτσουξαν οι ντουφεκιες το τιναξαν δηλαδή ,ξέρεις μου προκαλεί εντύπωση γιατι τόσο κοντά θα έπρεπε να διαλυθεί από την τουφεκιά.παρεμπιπτόντως ο φίλος μου πρωί και απόγευμα πήρε 4 με 3αλφα σεμι 40 γρ με fabarm eurolion.Που ούτε κατά διάνοια σκέφτομαι να αγοράσω με τέτοια ζέστη
Δουλειά για τους οδοντιάτρους βγάζει ο φίλος με τα σεμι τέτοιο καιρό χαχα .vert funny.

Αυτό μου δίνει στοιχεία και πάλι υπερκείμενων βολών και με οδηγεί σε κοντάκι και τεστ churchill, λόγω και ελαφρυτερου ρουχισμού που "κόντυνε το κοντάκι". Αντίθετα με βαρύ ρουχισμό θα έβαζες 1 πόντο ακόμη, θα χαμήλωνε η τουφεκιά. Σήμερα (φωτό πριν 1 ώρα) φίλος στις Σέρρες τουφεκούσε με 34γρ και BREDA TITANO "ραμμένη πάνω του" στα σίγουρα (με δοκιμή). Διαμαρτυρήθηκε για κλώτσημα και φάνηκε τυχερός διότι απέφυγε τις δικές μου κλωτσιές :) ... 32γρ 6αρια για σήμερα ήταν πολλά !!! Θεωρώ βέβαιο ότι αστόχησες (αυτό θα το βρούμε το γιατί) και το πτηνό έκανε το γνωστό μπαλαντζάρισμα από τον ήχο των σκαγιών που σφύριξαν δίπλα του.

Attachments

• 70957442_2799116943445938_327230517445394432_n.jpg
    70957442_2799116943445938_327230517445394432_n.jpg
    131,3 KB · Προβολές: 36
Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Άλεξ και Κάστορας για το κλασικα και Α1σε νο 5και6 μεταμορφώθηκε το όπλο με 3στα3 σήμερα και 1καργια και 1καρακαξα νομίζω βρήκα χοντρά για ζέστη
Θα δείξει .... αν συνεχίσει η ευστοχία/επιτυχία είναι καλό σημάδι. Αν σε επόμενη περίπτωση έχεις και πάλι περιπτώσεις μη αναμενόμενες, θα πάμε σε έλεγχο με τεστ Churchill. Είναι το μοναδικό τεστ που δείχνει την αλήθεια και εκείθεν είτε σετάρεις κοντάκι/πέλμα, είτε σε βλέπει δάσκαλος σκοποβολής να δει πως επωμίζεις και κατόπιν προχωράς προς φυσίγγι και τσοκάρισμα. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ το χέρι στη τσέπη .... άδικα

Θα δείξει .... αν συνεχίσει η ευστοχία/επιτυχία είναι καλό σημάδι. Αν σε επόμενη περίπτωση έχεις και πάλι περιπτώσεις μη αναμενόμενες, θα πάμε σε έλεγχο με τεστ Churchill. Είναι το μοναδικό τεστ που δείχνει την αλήθεια και εκείθεν είτε σετάρεις κοντάκι/πέλμα, είτε σε βλέπει δάσκαλος σκοποβολής να δει πως επωμίζεις και κατόπιν προχωράς προς φυσίγγι και τσοκάρισμα. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ το χέρι στη τσέπη .... άδικα
Κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να κάνω το τέστ .Δεν τοχω κάνει ακόμη γιατί πίστευα ότι έχει ουδέτερο κοντάκι και ταιριάζει στο μέσο σωματότυπο

Status
Not open for further replies.
Back