Τιμη ξερουμε;
Τιμη ξερουμε;
Ιωάννη, ο Μάριος (@1050BAR) πόσταρε πιο πάνω link με την τιμή της:Τιμη ξερουμε;
Σύμφωνα με την εταιρεία περιλαμβάνονται κλίσεις για dromp και cast!Η waterfowl που δεν έχει έρθει ακόμη δέχεται φλατζες? Κάτι άκουσα αλλά όσο αναζήτησα δεν είδα κατι
Έχω την ξύλινη το άλλαξε για δυο λόγους,ο ένας ήταν η κάπνα που όντως βγάζει η συνθετικη και ο άλλος είναι οτι κάποιες πάπιες έσπαγαν στις δοκιμές και γι'αυτό άργησε η παραγωγή του.Αν το όπλο σε ενδιαφέρει σκέψου το άλλη μια σε αυτά τα λεφτά, εγώ τώρα σίγουρα δεν θα το αγόραζαΕΝΤΑΞΕΙ ρε παιδια μη βαρατε.....τωρα το ειδα ,απλως λεω μηπως η προσφορα ειναι για τις παλιες με τι τρυπες στο πιστονι που καπνιζαν?? Παντως την τρυπα στα εμβολα την εκλεισε αλλα το πιστονι με την ξυλινη εκδοση ειναι διαφορετικο γιατι?? Επειδη το οπλο μ ενδιαφερει κ το παρακολουθω αλλα ο Αμερικα ουτε να αντιγραψει μπορει.
Ειναι πολιτικη της εδω αντιπροσωπειας.Στην Αμερικη εχει εφ ορου ζωηςΜια απορια εχω, γιατι η Remington εχουν την λιγοτερη (2 χρονια) εγγυηση?
Πες μας αν θες γιατι δε θα την αγοραζεςΈχω την ξύλινη το άλλαξε για δυο λόγους,ο ένας ήταν η κάπνα που όντως βγάζει η συνθετικη και ο άλλος είναι οτι κάποιες πάπιες έσπαγαν στις δοκιμές και γι'αυτό άργησε η παραγωγή του.Αν το όπλο σε ενδιαφέρει σκέψου το άλλη μια σε αυτά τα λεφτά, εγώ τώρα σίγουρα δεν θα το αγόραζα
Πες μας αν θες γιατι δε θα την αγοραζες
Εντελώς υποκειμενικά και συγκρίνοντας με την berreta 350 που κυνηγάω 2 σαιζόν υστερεί παντού,κυρίως βλητικα ,τα κυνηγώ μαζί από την έναρξη είναι ιδιοτροπη σε αρκετά φυσιγγια η αποθήκη κολλάει και δεν βγάζει όλες τις μάρκες φυσιγγιων.Καποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου μια 1100 πλαστική προσφορά από Διαμαντοπουλο 500€ το όπλο κεντουσε σε αποστάσεις απίστευτες και δεν είχε ιδιοτροπίες το πούλησα μόνο λόγω βάρους ήταν κοντά 4 κιλά.Με την σκέψη σε αυτήν που είχα αγόρασα την ν3 αλλά ψιλοαπογοητευτηκα,κρατάω μια επιφύλαξη ως το τέλος της σαιζόν εκεί θα έχω ολοκληρωμένη άποψηΠες μας αν θες γιατι δε θα την αγοραζες
Η αποθήκη κολλαει ; Ιδιότροπη σε φυσίγγια ;Εντελώς υποκειμενικά και συγκρίνοντας με την berreta 350 που κυνηγάω 2 σαιζόν υστερεί παντού,κυρίως βλητικα ,τα κυνηγώ μαζί από την έναρξη είναι ιδιοτροπη σε αρκετά φυσιγγια η αποθήκη κολλάει και δεν βγάζει όλες τις μάρκες φυσιγγιων.Καποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου μια 1100 πλαστική προσφορά από Διαμαντοπουλο 500€ το όπλο κεντουσε σε αποστάσεις απίστευτες και δεν είχε ιδιοτροπίες το πούλησα μόνο λόγω βάρους ήταν κοντά 4 κιλά.Με την σκέψη σε αυτήν που είχα αγόρασα την ν3 αλλά ψιλοαπογοητευτηκα,κρατάω μια επιφύλαξη ως το τέλος της σαιζόν εκεί θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
τα beretta τα συμπαθώ πολύ, κι μου αρέσει πολύ το Α400. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ..!!!!! ΦιλικάΕντελώς υποκειμενικά και συγκρίνοντας με την berreta 350 που κυνηγάω 2 σαιζόν υστερεί παντού,κυρίως βλητικα ,τα κυνηγώ μαζί από την έναρξη είναι ιδιοτροπη σε αρκετά φυσιγγια η αποθήκη κολλάει και δεν βγάζει όλες τις μάρκες φυσιγγιων.Καποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου μια 1100 πλαστική προσφορά από Διαμαντοπουλο 500€ το όπλο κεντουσε σε αποστάσεις απίστευτες και δεν είχε ιδιοτροπίες το πούλησα μόνο λόγω βάρους ήταν κοντά 4 κιλά.Με την σκέψη σε αυτήν που είχα αγόρασα την ν3 αλλά ψιλοαπογοητευτηκα,κρατάω μια επιφύλαξη ως το τέλος της σαιζόν εκεί θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
Αν είσαι από Αθήνα σε προσκαλώ σε μια κυνηγετική εξόρμηση για του λόγου το αληθές,δεν θέλω να τεθω σε αντιπαράθεση με κανένα αλλά είναι πράγματα που έζησα 2μηνες τώρα κουβαλάω σα γαϊδούρι 2 οπλα είτε στα τρυγόνια είτε στα ορτυκια στα περιστέρια, τα δοκίμασα με φίλους μαζι και εναλλάξ τι σε προβληματίζει δεν καταλαβαινω?.Οσο για την αποθήκη για δοκιμασε να βγαλεις φυσίγγια με μεγάλο παφυλα και μετά έλα πες μουΗ αποθήκη κολλαει ; Ιδιότροπη σε φυσίγγια ;
τα beretta τα συμπαθώ πολύ, κι μου αρέσει πολύ το Α400. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ..!!!!! Φιλικά
Αν υστερει βλητικα και διαλεγει φυσιγγια το ν3 με 18.55 και 5 cm κωννο μαλλον οταν σκοτωνα με 28γρ μισοταπα νο 8.5 επαναλαμβανομενα στα 40μ κουρουνες, στς 40 μ φασσες και οταν εβγαλα στα 60μ τουφεκια σε υδροβιο με σκαγια νο 5 ειχα παραισθησεις.Εντελώς υποκειμενικά και συγκρίνοντας με την berreta 350 που κυνηγάω 2 σαιζόν υστερεί παντού,κυρίως βλητικα ,τα κυνηγώ μαζί από την έναρξη είναι ιδιοτροπη σε αρκετά φυσιγγια η αποθήκη κολλάει και δεν βγάζει όλες τις μάρκες φυσιγγιων.Καποια στιγμή είχε πέσει στα χέρια μου μια 1100 πλαστική προσφορά από Διαμαντοπουλο 500€ το όπλο κεντουσε σε αποστάσεις απίστευτες και δεν είχε ιδιοτροπίες το πούλησα μόνο λόγω βάρους ήταν κοντά 4 κιλά.Με την σκέψη σε αυτήν που είχα αγόρασα την ν3 αλλά ψιλοαπογοητευτηκα,κρατάω μια επιφύλαξη ως το τέλος της σαιζόν εκεί θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
Αν σκοτώνεις στα 40 μέτρα φάσσες και κουρούνες με 28 γρ επαναλαμβανόμενα και έβγαλες ντουφεκια σε υδροβιο στα 60 μέτρα τότε συγγνώμη αλλά εγώ είμαι ο Ναπολέων Βοναπάρτης
Αν υστερει βλητικα και διαλεγει φυσιγγια το ν3 με 18.55 και 5 cm μαλλον οταν σκοτωνα με 28γρ μισοταπα νο 8.5 επαναλαμβανομενα στα 40μ κουρουνες, στς 40 μ φασσες και οταν εβγαλα στα 60μ τουφεκια σε υδροβιο με σκαγια νο 5 ειχα παραισθησεις.
Ο Nikolasremi εβαλε ιουλιο μηνα τουφεκια με 3 αστρα και bp34gr στα 35μ με 79% συγκεντρωση και παλι απο οτι φαινεται ιδιοτροπη θα τανε.
Εδω 35μ με 3 αστρα και fantom 31gr no 10 με 1m² ωφελιμη σκοπευτικα τουφεκια , σου φαινεται ιδιοτροπη?