Εγω που είμαι γνωστός berettakias αν αγόραζα τώρα όπλο θα έπαιρνα την V3
σου πιπιλίζει τα μυαλά η αγία τριάδα,ψιλλάκης μητσιάλης ανδρούτσος ;
του Μητσιάλη δεν έβγαλε πρόβλημα στα παπιά έναρξη ;
Η ερώτηση είναι γενική ή αναφέρεσαι στη δική μου τοποθέτηση ;Δηλαδή η 870 έχει ιδια τουφεκιά με την 1100 κάτω από ιδιες συνθήκες και μέτρα?
αποκλείεται να μη το γνωρίζεις, τόσο αβαβα το έκανε πιά ούτε και εσύ ;;;;
Καλα εγινε πολυ γαματο το οπλο φιλε να το καταευχαριστιθεις τωρα που δε σκουριαζει κιωλας ειναι οτι πρεπει για βαλτο
Προσωπικά δεν ειρωνευτηκαΕε πολύ ανώτερη η beretta ρε συ.. όσοι έχουν ρεμι τo έχουν μετανιώσει δεν κάνει το όπλο τι να λέμε τώρα μάπα το καρπούζι... ε @Alex76 ?
Ναι Παύλο,κάτι πυρακια στην σκάνδαλοθηκη αν κατάλαβα καλά....στο μεσημεριανό relax που την έπιασε ο ψιλλακης στα χέρια του λύθηκε στο 10λεπτο το θέμα....κάποιος είχε ένα έξτρα μπερετα μαζί και όπως ξέρεις ο λεω δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί!σου πιπιλίζει τα μυαλά η αγία τριάδα,ψιλλάκης μητσιάλης ανδρούτσος ; ειδικά των δύο πρώτων λόγω ιδιότητας ότι και να πουν κάποιοι στο fb αναιρείται αυτομάτος
ΠαρομοίωςΠροσωπικά δεν ειρωνευτηκα
Ο αλεξ δεν μου είπε ποτε κάτι τέτοιο,ούτε ότι το μετάνιωσε,ούτε ότι είναι μάπα το καρπουζιΠαρομοίως
Δεν το γνώριζαΟ αλεξ δεν μου είπε ποτε κάτι τέτοιο,ούτε ότι το μετάνιωσε,ούτε ότι είναι μάπα το καρπουζι
http://www.pshqeurope.com/Remington-RemChoke-Shotgun-Chokes.aspx
Ειναι φρενου αυτα παυλο?Τόλη τα cremator δεν τα βγάζει για το σπείρωμα σου ;
Ναι . Σε 1187 & V3 . Αρκετά καλά κι τίμια . Κανένα θέμα .
Σε Mod που το έχω σε Rem 1100 είμαι πολύ ευχαριστημένος.