Δεν τα έχω κρατήσει Kastora . Είχα κάνει αρκετά τεστ . Ήταν πολύ καλά πάντως . Έχω IM & MΟD για την V3 -1187 , και MOD & FULL για την Α5Εχετε καποια δοκιμη η τι ποσοστα βγαζει περιπου?
Δεν τα έχω κρατήσει Kastora . Είχα κάνει αρκετά τεστ . Ήταν πολύ καλά πάντως . Έχω IM & MΟD για την V3 -1187 , και MOD & FULL για την Α5Εχετε καποια δοκιμη η τι ποσοστα βγαζει περιπου?
Μία από τα ίδια κι εγώ. Ελαφρός βελτιωμένη συγκέντρωση από το εργοστασιακό demi αλλά εκεί που κέρδιζε αρκετά ήταν στην ομοιομορφία της κατανομής.Εχετε καποια δοκιμη η τι ποσοστα βγαζει περιπου?
Μπερέτα?αυτά είναι άχρηστα ρε.καμμια σχέση με τη μυθική v3.και σκότωνε με το μπερετα?είσαι σίγουρος?Ναι Παύλο,κάτι πυρακια στην σκάνδαλοθηκη αν κατάλαβα καλά....στο μεσημεριανό relax που την έπιασε ο ψιλλακης στα χέρια του λύθηκε στο 10λεπτο το θέμα....κάποιος είχε ένα έξτρα μπερετα μαζί και όπως ξέρεις ο λεω δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί!
Αν ρίχνεις δράμια παρτο σε IM . Αν κι τώρα πάνω έχω το colonial IMDΕυχαριστω Νικολα
Εντάξει δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης μεταξύ των 2 όπλων αλλά κάτι έκανε....Μπερέτα?αυτά είναι άχρηστα ρε.καμμια σχέση με τη μυθική v3.και σκότωνε με το μπερετα?είσαι σίγουρος?
Σωστά.ωραιος λοιπόν αφού τα καταφερεΕντάξει δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης μεταξύ των 2 όπλων αλλά κάτι έκανε....
Έριξες την ζάρια κ έφερες ασοδυοΔεν υπάρχει συσχέτιση συστήματος λειτουργίας λειόκανου με διάτρηση σφαιριδίων/σκαγιών. Η μοναδική περίπτωση να ισχύει αυτό είναι μία και μοναδική: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ
Σαν συσφιξη εχω κατα νου μονο τα 2*Αν ρίχνεις δράμια παρτο σε IM . Αν κι τώρα πάνω έχω το colonial IMD
Πάρτο είναι πολύ καλό τσοκ.Σαν συσφιξη εχω κατα νου μονο τα 2*
Εχω 4 3 1 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Αφου κυλινδρο δε χρειαζομαι, λεω να παρω ενα 2αρι για ωραια εργα με 5αρια 4αρια .
Δε θελω φρενου. Να μπορει να ριξει μονοβολο ανα πασα στιγμη
Γιατί τα φρένου να μην μπορούν να ρίξουν μονοβολα ;Σαν συσφιξη εχω κατα νου μονο τα 2*
Αφου κυλινδρο δε χρειαζομαι, λεω να παρω ενα 2αρι για ωραια εργα με 5αρια 4αρια .
Ριχνουν κανονικα τα Κικς μονοβολα τυπου PallaΓιατί τα φρένου να μην μπορούν να ρίξουν μονοβολα ;
Αποστόλη το έσω έξω της εταιρίας δεςΣαν συσφιξη εχω κατα νου μονο τα 2*
Δεν ξερω φιλε, εχω ριξει 10 μεχρι τωρα πηγαν ολα μια χαρα, δεν παω για γουρουνια απλα εχω τρια στη ζωνη μηπως χρειαστουνΗ συσκευασια στο patternmaster anaconda εγραφε πως απαγορευεται να ριξεις μονοβολο.
Λογικο το βρισκω. Το φρενο επιβραδυνει τον συγκεντρωτηρα αλλα τα οχι την μαζα των σκαγιων πογ εχει τρομερη ενργεια κατα την εξοδο της. Στο μονοβολο η επιβραδυνση του βλημματος φανταστειτε τι καταπονηση θα προκαλεσει στην ενωση τσοκ -αυλου (σπειρωμα) .
Οπως το σκεφτομαι τουλαχιατον
Για καμία μακρινή καριολαΔεν ξερω φιλε, εχω ριξει 10 μεχρι τωρα πηγαν ολα μια χαρα, δεν παω για γουρουνια απλα εχω τρια στη ζωνη μηπως χρειαστουν
Τωρα το μαμησες ρε φιλαρακι...ειπαμε...Για καμία μακρινή καριολα