Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι Παύλο,κάτι πυρακια στην σκάνδαλοθηκη αν κατάλαβα καλά....στο μεσημεριανό relax που την έπιασε ο ψιλλακης στα χέρια του λύθηκε στο 10λεπτο το θέμα....κάποιος είχε ένα έξτρα μπερετα μαζί και όπως ξέρεις ο λεω δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί!
Μπερέτα?αυτά είναι άχρηστα ρε.καμμια σχέση με τη μυθική v3.και σκότωνε με το μπερετα?είσαι σίγουρος? :oops:

Το είχα ξαναπεί και το ξαναζηταω. Ναι θα έπαιρνα ξανά μπερεττα αλλά τώρα δινω. Μπορεί να βγει κάποιος που κυνηγά στον Έβρο η στο εξωτερικο (πολλές τουφεκιες, ακραίες καιρικές συνθήκες, συνήθως μέτρια φυσίγγια για νούμερα) και να μας πει μια εντύπωση αν τα αμερικανικά γενικά η τα ευρωπαϊκά γενικά (ας είναι και ιδανικος αυλός 18,5) νικάνε σε καταβολές, διαχειρηση φυσιγγίων κλπ?
Φιλικα εάν κάποιος πει ότι δεν είναι διαφορά εγώ προσωπικά δεν θα το πιστέψω. Συγκριτικά με τον Χ πχ που κυνηγησε πέρσι υδρόβια έξω εγώ έχω ρηξει το 1 100στο των φυσιγγίων πχ στη ζωή μου και είδα διαφορες από την πρώτη έξοδο.

Last edited:
Δεν υπάρχει συσχέτιση συστήματος λειτουργίας λειόκανου με διάτρηση σφαιριδίων/σκαγιών. Η μοναδική περίπτωση να ισχύει αυτό είναι μία και μοναδική: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ
Έριξες την ζάρια κ έφερες ασοδυο

Αν ρίχνεις δράμια παρτο σε IM . Αν κι τώρα πάνω έχω το colonial IMD
Σαν συσφιξη εχω κατα νου μονο τα 2*
Εχω 4 3 1 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Αφου κυλινδρο δε χρειαζομαι, λεω να παρω ενα 2αρι για ωραια εργα με 5αρια 4αρια .
Δε θελω φρενου. Να μπορει να ριξει μονοβολο ανα πασα στιγμη

Αφου κυλινδρο δε χρειαζομαι, λεω να παρω ενα 2αρι για ωραια εργα με 5αρια 4αρια .
Πάρτο είναι πολύ καλό τσοκ.

Γιατί τα φρένου να μην μπορούν να ρίξουν μονοβολα ;

Η συσκευασια στο patternmaster anaconda εγραφε πως απαγορευεται να ριξεις μονοβολο.
Λογικο το βρισκω. Το φρενο επιβραδυνει τον συγκεντρωτηρα αλλα τα οχι την μαζα των σκαγιων πογ εχει τρομερη ενργεια κατα την εξοδο της. Στο μονοβολο η επιβραδυνση του βλημματος φανταστειτε τι καταπονηση θα προκαλεσει στην ενωση τσοκ -αυλου (σπειρωμα) .
Οπως το σκεφτομαι τουλαχιατον

Αποστόλη το έσω έξω της εταιρίας δες

Η συσκευασια στο patternmaster anaconda εγραφε πως απαγορευεται να ριξεις μονοβολο.
Λογικο το βρισκω. Το φρενο επιβραδυνει τον συγκεντρωτηρα αλλα τα οχι την μαζα των σκαγιων πογ εχει τρομερη ενργεια κατα την εξοδο της. Στο μονοβολο η επιβραδυνση του βλημματος φανταστειτε τι καταπονηση θα προκαλεσει στην ενωση τσοκ -αυλου (σπειρωμα) .
Οπως το σκεφτομαι τουλαχιατον
Δεν ξερω φιλε, εχω ριξει 10 μεχρι τωρα πηγαν ολα μια χαρα, δεν παω για γουρουνια απλα εχω τρια στη ζωνη μηπως χρειαστουν

Κι εγώ ερηξα σε ενα παρατημένο ντουβαρι με το κικς το φουλ με στη σχ3 (πες μπερεττα οπτιμα...) 2 και δεν είδα κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον κίνδυνο να φραξει κάτι. Κι εγώ για προστασία κουβαλάω μαζί μου.

Status
Not open for further replies.
Back