Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν σκοτώνεις στα 40 μέτρα φάσσες και κουρούνες με 28 γρ επαναλαμβανόμενα και έβγαλες ντουφεκια σε υδροβιο στα 60 μέτρα τότε συγγνώμη αλλά εγώ είμαι ο Ναπολέων Βοναπάρτης
Χαρηκα για την γνωριμια Ναπολεων.
Κοιτα εκει που θες να πας.Αλλιως θα πηγαινεις εκει που κοιτας.

.sarcastic.
Αν υστερει βλητικα και διαλεγει φυσιγγια το ν3 με 18.55 και 5 cm κωννο μαλλον οταν σκοτωνα με 28γρ μισοταπα νο 8.5 επαναλαμβανομενα στα 40μ κουρουνες, στς 40 μ φασσες και οταν εβγαλα στα 60μ τουφεκια σε υδροβιο με σκαγια νο 5 ειχα παραισθησεις.
Ο Nikolasremi εβαλε ιουλιο μηνα τουφεκια με 3 αστρα και bp34gr στα 35μ με 79% συγκεντρωση και παλι απο οτι φαινεται ιδιοτροπη θα τανε.

Εδω 35μ με 3 αστρα και fantom 31gr no 10 με 1m² ωφελιμη σκοπευτικα τουφεκια , σου φαινεται ιδιοτροπη?.sarcastic.
Να κοψεις τα mushroom φιλαρακι μου για να φυγουν και οι παραισθησεις... .sarcastic.
Δεν μου κανουν καμια εντυπωση πλεον οι τουφεκιες και οι αποστασεις που γραφεις για τη V3 εχω δει τρελα πραγματα με τη 1100 G3 που εχω, αλλα ρε θηριο εκατσες και μετρησες ολα αυτα τα σκαγια;;;; χαρας το κουραγιο σου παιχτη μου!!!

.sarcastic.
Αν υστερει βλητικα και διαλεγει φυσιγγια το ν3 με 18.55 και 5 cm κωννο μαλλον οταν σκοτωνα με 28γρ μισοταπα νο 8.5 επαναλαμβανομενα στα 40μ κουρουνες, στς 40 μ φασσες και οταν εβγαλα στα 60μ τουφεκια σε υδροβιο με σκαγια νο 5 ειχα παραισθησεις.
Ο Nikolasremi εβαλε ιουλιο μηνα τουφεκια με 3 αστρα και bp34gr στα 35μ με 79% συγκεντρωση και παλι απο οτι φαινεται ιδιοτροπη θα τανε.

Εδω 35μ με 3 αστρα και fantom 31gr no 10 με 1m² ωφελιμη σκοπευτικα τουφεκια , σου φαινεται ιδιοτροπη?.sarcastic.
Τολη ένα μπενελι σας σώζει

Να κοψεις τα mushroom φιλαρακι μου για να φυγουν και οι παραισθησεις... .sarcastic.
Δεν μου κανουν καμια εντυπωση πλεον οι τουφεκιες και οι αποστασεις που γραφεις για τη V3 εχω δει τρελα πραγματα με τη 1100 G3 που εχω, αλλα ρε θηριο εκατσες και μετρησες ολα αυτα τα σκαγια;;;; χαρας το κουραγιο σου παιχτη μου!!!
Δε νομιζω να ξαναμετρησω ποσοστο με σκαγια κατω του νο 8 .sarcastic.
Τολη ένα μπενελι σας σώζει

Αν κυνηγουσα αγριοχοιρο τοτε θα ηταν το βασικο μου τουφεκι.
Απιστευτα γκρουπ και αποδωσεις με δραμια.

Καλό το παραμύθι ότι η ρεμικτον είναι ανώτερη βλητικα από τα πάντα αλλά δεν έχει δράκο παιδιά.

Με την 1100 στα χέρια μεγάλωσα μαζί με την α5
Αργότερα πήρα και την μαξους τις εχω ρίξει παρα πολύ και τις 3 με υγρασιες με ζεστες πρωί βράδυ κοντα μακριά θηράματα τενεκέδες .

Σαφώς και δεν έχω κάνει τεστ διατρισης με βαλλιστικό τζελ για να είμαι απόλυτος αλλα..... σε καμία περίπτωση δεν ήταν Ανώτερη η 1100 ίσως ελαφρώς κατώτερη.

Καλό το παραμύθι ότι η ρεμικτον είναι ανώτερη βλητικα από τα πάντα αλλά δεν έχει δράκο παιδιά.

Με την 1100 στα χέρια μεγάλωσα μαζί με την α5
Αργότερα πήρα και την μαξους τις εχω ρίξει παρα πολύ και τις 3 με υγρασιες με ζεστες πρωί βράδυ κοντα μακριά θηράματα τενεκέδες .

Σαφώς και δεν έχω κάνει τεστ διατρισης με βαλλιστικό τζελ για να είμαι απόλυτος αλλα..... σε καμία περίπτωση δεν ήταν Ανώτερη η 1100 ίσως ελαφρώς κατώτερη.
Από την auto 5 φίλε;δεν νικιεται όπλο ελατηρίου με 70 θαλαμη σε διάτρηση

Last edited:
Καλημέρα σε όλους
Κυριακή, ντεμπούτο του Project 11-87 Waterfowl V3 Look Εdition σε υδρόβια , δηλαδή για αυτό που φτιάχτηκε
Καιρός καλοκαιρινός, αποστάσεις βολής 40 μέτρα +
Τσοκ Carlson Cremator Long Range , Φυσίγγια NSI steel , No4, 35 γραμμάρια μπλε κουτί των 10 τεμαχίων .

5758

5759

Η παραλλαγή Mossy Oak Blades με τα καλάμια είναι τρομερή

5760

Κάποια στιγμή θα αποκτήσω την ξύλινη V3 ( αφού κάναμε την 11-87 Waterfowl) , για απολαυστικές Smooth τουφεκιές σε κυνήγια φέρμας με τσοκ BRAIN BELL το οποίο έχω ήδη για την 11- 87 και μου έχει χαρίσει τρελές φάσεις.

΄Οσοι έχουν Remington πίνουν στο όνομα της νερό και δεν νομίζω να τις δίνουν εύκολα ανεξάρτητα πόσα άλλα όπλα έχουν .

Καλό Βράδυ.

View attachment 5759

Υποθέτω οτι το σκυλί είναι εκεί για να σου θυμίζει που έβαλες το όπλο. Με τέτοια παραλλαγή εύκολα το χάνεις μέσα στα καλάμια. .sarcastic. .

Ωραίο κυνήγι μπράβο ....congrats.

ΥΓ: Ερώτηση: καλοκαιρινός καιρός και παπιά δεν συνδυάζονται εύκολα. Που είναι περίπου αυτός ο κυνηγότοπος; όχι λεπτομέρεια, έτσι στο περίπου περιοχή, νομό, περιφέρεια ότι να' ναι για να ξέρουμε κι εμείς που για να πάρουμε ένα παπί τρώμε το κρύο της αρκούδας στα ρύζια στα Κύμηνα..hair.

Να εχει κατωτερη κανη η Rem απο Auto5 το θεωρω πολυ δυσκολο...οσο για την διαφυγη αεριων ειναι ενας τεραστιος μυθος!!!
Πολλα ατομα ειχαν και εχουν Rem και ολοι ειχαν σημειο αναφορας την βλητικη αποδοση, καποιοι παροπλησαν τις 1100 λογω βαρους και μερικων εμπλοκων αλλα εχουν να λενε για την συγκεντρωση και τη διατρηση τους!

Καλημέρα σε όλους
Κυριακή, ντεμπούτο του Project 11-87 Waterfowl V3 Look Εdition σε υδρόβια , δηλαδή για αυτό που φτιάχτηκε
Καιρός καλοκαιρινός, αποστάσεις βολής 40 μέτρα +
Τσοκ Carlson Cremator Long Range , Φυσίγγια NSI steel , No4, 35 γραμμάρια μπλε κουτί των 10 τεμαχίων .

View attachment 5758

View attachment 5759

View attachment 5760

Κάποια στιγμή θα αποκτήσω την ξύλινη V3 ( αφού κάναμε την 11-87 Waterfowl) , για απολαυστικές Smooth τουφεκιές σε κυνήγια φέρμας με τσοκ BRAIN BELL το οποίο έχω ήδη για την 11- 87 και μου έχει χαρίσει τρελές φάσεις.

΄Οσοι έχουν Remington πίνουν στο όνομα της νερό και δεν νομίζω να τις δίνουν εύκολα ανεξάρτητα πόσα άλλα όπλα έχουν .

Καλό Βράδυ.
Καλα εγινε πολυ γαματο το οπλο φιλε να το καταευχαριστιθεις τωρα που δε σκουριαζει κιωλας ειναι οτι πρεπει για βαλτο

Auto 5, Breda Apollo, Franki Al 48, κ η βασίλισσα Cosmi. Οι βασίλισσες της διάτρησης. Όλες ελατηρίου. Οι πολλές συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες.
Δεν υπάρχει συσχέτιση συστήματος λειτουργίας λειόκανου με διάτρηση σφαιριδίων/σκαγιών. Η μοναδική περίπτωση να ισχύει αυτό είναι μία και μοναδική: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ

Η V3 έβγαλε ελαφρός καλύτερη τουφεκιά σε σχέση με την σταθερή mod που είναι η 1100. Και η V3 με το μαμά τσοκ . Μπορεί όμως η 1100 με τσοκ κι ενδιάμεσα νούμερα (IM )να ξεπερνάει την V3 η έστω να την φτάνει άνετα. Δεν έχω όμως 1100 με τσοκ για να δοκιμάσω. Την 1187 θέλω να δοκιμάσω με την V3 κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο με τα ίδια τσοκ . Τώρα για το αν κολανε τα φυσίγγια στην αποθήκη με μεγάλο παφυλα όπως είπε χτες ο φίλος ποιο πάνω, εμένα δεν κολανε ούτε με παφυλα ούτε τα 3' ινσες που πάω για γουρουνια. Μια χαρά βγαινουν από την αποθήκη. (Και ένα στην γλώσσα).

Status
Not open for further replies.
Back