Μπράβο ρε παίχτη!!!!Καλησπέρα στην ομάδα δεύτερη εξόρμηση με το εργαλείο σήμερα.Μπορω να πω ότι θέλει διασποράς στα βραδινά.Πολυ
συγκέντρωση λεμε!
upload pictures free
Μπράβο ρε παίχτη!!!!Καλησπέρα στην ομάδα δεύτερη εξόρμηση με το εργαλείο σήμερα.Μπορω να πω ότι θέλει διασποράς στα βραδινά.Πολυ
συγκέντρωση λεμε!
upload pictures free
Νομιζω θα σε καλυψει ΣτελιοΜήπως γνωρίζει κάποιος φίλος του φόρουμ αν μπορώ να βρω κάπου ένα τσοκακι αφτερ μάρκετ για την ρεμι σε κύλινδρο?
Ότι λέει ο Άλεξ, το έχω πάρει και εγώ .Νομιζω θα σε καλυψει Στελιο
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/page-120
Μπράβο παίχτη !Καλησπέρα στην ομάδα δεύτερη εξόρμηση με το εργαλείο σήμερα.Μπορω να πω ότι θέλει διασποράς στα βραδινά.Πολυ
συγκέντρωση λεμε!
upload pictures free
ΔΕΝ είναι η κάννη της V3 αλλά η τυποποιημένη κάννη (test barrel) του SAAMI (Sporting Arms and Ammunition Manufactures' Institute) που δημιουργήθηκε από το 1926, προκειμένου να επιφέρει τη τυποποίηση όπου ήταν απαραίτητο (ιδιαίτερα σε θαλάμες, αντοχές μετάλλων, κλπ.)https://images.app.goo.gl/y9qwkJJx2Ww75vHX8 . Το ανέβασε πριν λίγο ο Μπουρατζής και είναι από απάντηση του Randy Wakeman σε φόρουμ για την V3. Δεν είχα ξανά δει να δίνουν τέτοιες λεπτομέρειες. Έχει δει κάποιος και για άλλα Remington;
Ναι έχεις δίκιο τώρα που το διάβασα αναλυτικά το λέει ξεκάθαρα ότι είναι test barrel και τα σχετικάΔΕΝ είναι η κάννη της V3 αλλά η τυποποιημένη κάννη (test barrel) του SAAMI (Sporting Arms and Ammunition Manufactures' Institute) που δημιουργήθηκε από το 1926, προκειμένου να επιφέρει τη τυποποίηση όπου ήταν απαραίτητο (ιδιαίτερα σε θαλάμες, αντοχές μετάλλων, κλπ.)
Ωραιες τουφεκιες και ειδικα η τελευταια μου αρεσει πολυ ...! Απο την μεχρι τωρα χρηση πως την βλεπεις την V3; ευχαριστημενος?
Καλησπέρα φίλε.Δεν την έχω πολύ καιρό αν και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.Τωρα για τα δράμια δεν ξέρω γιατί δεν κυνηγάω γουρούνια.Εριξα για χάρη ενός φίλου για να δει πως τα ρίχνει.Στα σκάγια πάντως είναι πολύ φονικό το όπλο έχει απίστευτη δύναμη.Ωραιες τουφεκιες και ειδικα η τελευταια μου αρεσει πολυ ...! Απο την μεχρι τωρα χρηση πως την βλεπεις την V3; ευχαριστημενος?
Ωραιος και ευχαριστω! Τα δραμια μια χαρα τα παει...που να δοκιμασεις κ με full!!!.....Απο αποψη λειτουργικοτητας ειχες καποια εμπλοκη κλπ.?Καλησπέρα φίλε.Δεν την έχω πολύ καιρό αν και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου.Τωρα για τα δράμια δεν ξέρω γιατί δεν κυνηγάω γουρούνια.Εριξα για χάρη ενός φίλου για να δει πως τα ρίχνει.Στα σκάγια πάντως είναι πολύ φονικό το όπλο έχει απίστευτη δύναμη.
Μέχρι στιγμής μια χαρά δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι.Οτι έχω δοκιμασει το έχει ρίξει χωρίς πρόβλημαΩραιος και ευχαριστω! Τα δραμια μια χαρα τα παει...που να δοκιμασεις κ με full!!!.....Απο αποψη λειτουργικοτητας ειχες καποια εμπλοκη κλπ.?
Ευχαριστω για την απαντηση! Καλα κυνηγια να εχεις και να την ευχαριστηθεις....και οταν κανεις δοκιμες να βαζεις καμια φωτο να παιρνουμε "ματι"....Μέχρι στιγμής μια χαρά δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι.Οτι έχω δοκιμασει το έχει ρίξει χωρίς πρόβλημα
Εεεεεεεεε θα μας κάνεις να μπούμε σε έξοδα , στο τέλος .
Φιλαρακι το εργαλείο κενταειΕεεεεεεεε θα μας κάνεις να μπούμε σε έξοδα , στο τέλος .
Και τα μαθαίνω τα νέα , αλλά και τα βλέπω , να τη χαίρεσαι Στέλιο .Φιλαρακι το εργαλείο κενταει
Στα 25μ θα έριχνα μόνο μάλλινη τάπα, δοκίμασε μερικά.