Φίλε μου η μία βολή είναι με μάλλινη τάπα.Στα 25μ θα έριχνα μόνο μάλλινη τάπα, δοκίμασε μερικά.
Φίλε μου η μία βολή είναι με μάλλινη τάπα.Στα 25μ θα έριχνα μόνο μάλλινη τάπα, δοκίμασε μερικά.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι να είσαι καλαΚαι τα μαθαίνω τα νέα , αλλά και τα βλέπω , να τη χαίρεσαι Στέλιο .
Πολυ ωραιες Στελιο, το χαρτονι ποσο ειναι? Σε καλυπτει δηλαδη το ανοιγμα τουφεκιας για απογευματινο στα παπια η ειναι παλι πολυ κλειστη η τουφεκια?
Ε ειπα κι εγω ποτε θα γραψεις...θες να δεις μετρα εσυ δεν μπορεις αλλιωςΣτελαρα ασε τα 25 μετρα κ κανε καμια σοβαρη δοκιμη να δουμε το εργαλειο...
1χ1 είναι φίλεΠολυ ωραιες Στελιο, το χαρτονι ποσο ειναι? Σε καλυπτει δηλαδη το ανοιγμα τουφεκιας για απογευματινο στα παπια η ειναι παλι πολυ κλειστη η τουφεκια?
Άρη θα κάνω κι άλλες δοκιμές φίλε μου.Απλα με πιέζει ο χρονος.Εκανα αυτές τις δοκιμές με τα φυσίγγια που δουλεύω χρόνια με την maxus στα απογευματινα στα παπιά για να δω τις κατανομες του όπλου.Στελαρα ασε τα 25 μετρα κ κανε καμια σοβαρη δοκιμη να δουμε το εργαλειο...
τί είδες σε σχέση με την φτιαγμένη maxus Στέλιο ;
Φίλε είναι πολύ φονικό το όπλο και βγάζει πολύ δύναμη.Η μαξους έχει καλύτερες κατανομες με τα μανησια τσοκ αλλά δεν έχει κεντρατί είδες σε σχέση με την φτιαγμένη maxus Στέλιο ;
Βάλε ένα απλό Κάρλσον στην μαξους η τρούλοκ να δεις διαφοράΦίλε είναι πολύ φονικό το όπλο και βγάζει πολύ δύναμη.Η μαξους έχει καλύτερες κατανομες με τα μανησια τσοκ αλλά δεν έχει κεντρα
Φίλε έχω πάρει τα πάντα από τσοκ στην Μαξους.Σαν τα ανακοντα τιποταΒάλε ένα απλό Κάρλσον στην μαξους η τρούλοκ να δεις διαφορά
Ωραία δουλειά φίλε.Σουπερ φρεσκαρισμα.Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε Remington 1100
Δουλειά δεν είχε ο "χριστιανός", έψαξε και την βρήκε ...
Κρίμα σκέφτηκα να μην έχω κάνει ένα δώρο στη κυρία που με υπηρετεί ανελλιπώς τόσο καιρό, μέρες που είναι.
Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια μιας βαφής χρυσού σμάλτου μετάλλων, έδωσα χριστουγεννιάτικο χρώμα στο όπλο μου. Αν και πόσο θα αντέξει, θα δείξει στη πορεία, πάντως εγγυάται θερμοκρασίες >100°C και εξωτερική χρήση. Αν είναι να φύγει το σμάλτο, μάλλον θα είναι από χρήση καθαριστικών ...
Μέχρι τότε, ας καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Διαφορές στην ανάκρουση υπάρχει; ;Έχει ακουστεί ότι η V3 ψιλοκλοτσάει...Φίλε είναι πολύ φονικό το όπλο και βγάζει πολύ δύναμη.Η μαξους έχει καλύτερες κατανομες με τα μανησια τσοκ αλλά δεν έχει κεντρα
Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά.Συγκριτικα με την μαξους θα πω ότι η v3 κλωτσαει πολύ περισσότερο.Διαφορές στην ανάκρουση υπάρχει; ;Έχει ακουστεί ότι η V3 ψιλοκλοτσάει...
Βγαλτη τελειως να βρεις το φως σουΠαιδια τι σπειρωμα εχει η ακιδα στα Remington.
Θελω να βαλω μια πιο διακριτικη
Καλησπερα φιλε,Βγαλτη τελειως να βρεις το φως σου
Συμφωνα με τον Αntony Matareze το καλυτερο στοχαστρο ειναι να μην εχεις .Αν ομως το θελεις ,ο ιδιος προτεινει το μεσαιο πολυ μικρο που εχουν πολλες κανες , η ενα κομματι κοκκινο πλαστικο απο το WD 40Καλησπερα φιλε,
Θελω να εχει μια διακριτικη.
Παραδοσιακα πραγματα