Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εάν θέλουμε να προοδευσουμε και να πάμε μπροστά σαν Ελλάδα θα πρέπει να τους αντιγράψουμε και να κάνουμε ακριβώς τα ίδια και όχι να τους χλευαζουμε. Προσωπικά δεν θα αγοράσω τούρκικο προϊόν ότι και να είναι αυτό λόγω ιδεολογίας.Αλλα αυτό δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια τους να εκσυχρονισθουν Όχι μόνο στα οπλα αλλά παντού, τους βγάζω το καπέλο,τους ζηλεύω γιατί εμείς ότι καλό είχαμε το κλείσαμε,το συνδικάλισαμε το κρατικοποιησαμε και στο τέλος το πτωχεύσαμε.
Πολύ σωστά!

Εκανα ενα ερωτημα στον κ.Διαμαντοπουλο για τα πλαστικα της 11-87 sportsman κοντακι και παπια.Ακουτε τιμη 149ευρω.Τι περιμενετε απο τις εταιρειες σημερα οπως εχει διαμορφωθει η οικονομια να μας προσφερουν το ποιοτικοτερο υλικο και το τελειο φινιρισμα;Η κατασταση αυτη εχει οδηγησει πολους υποψηφιους αγοραστες να προσανατολιζονται σε παλαιοτερα μοντελα καλη ωρα οπως και εγω.Ισως ομως να μη συμφωνησουμε ολοι σε αυτο.
Εγω συμφωνω απολυτα φιλε μου οπλο της δεκαετιας του 80= πιοτητα

Εγω συμφωνω απολυτα φιλε μου οπλο της δεκαετιας του 80= πιοτητα
Η ποιοτητα λοιπον ειναι η αρχη του παντος οταν βεβαια ειναι δυνατον να επιτευχθει.Αυριο παω να δω το 302 και να ιδω τι ποιοτητα εχει και αυτο το οπλο.Οψομεθα.

Παιδια ολα ειναι σχετικα. Εχω γνωρισει κυνηγους που δεν γνωριζουν πως βγαινει ο μηχανισμος σκανδαλης και γιαυτο δεν τον ειχαν βγαλει ποτε. Εγω τους τα καθαρισα, το ενα οπλο μπενελι και το αλλο ρεμι 1100. Το τι χαρα εκαναν οταν τραβηξαν το κλειστρο πισω δεν λεγεται. Τωρα οταν τα οπλα τους παθαιναν εμπλοκες, εφταιγαν τα οπλα? Ποσοι κυνηγοι γνωριζουν οτι μετα απο καποιες βολες οι καραμπινες θελουν αλλαγη επανατατικου ελατηριου? Εχω καθαρισει μπερετα 303 και το μπρατσο που σπρωχνει το κλειστρο κουνουσε στα πριτσινια απο πεσμενο ελατηριο, δικος μου ανθρωπος το ειχε, εγω του εκανα δωρο ενα νεο ελατηριο και το τοποθετησα. Δεν ειναι καλες οι 303? Τωρα για το τι θα γινει ο κολοσσος Remington μενει να το δουμε, θεωρω οτι οσοι κανουμε κεφι αυτα τα οπλα θα εκπλαγουμε ευχαριστα. Δεν ειναι Ελλαδα η Αμερικη (με ποναει αυτο που λεω, γιατι θα ηθελα μια συλλογη με ΕΛΛΗΝΙΚΑ οπλα, αλλα....) δεν αυτοκαταστρεφονται αυτοι.

Σκεφτομαι οτι μετα απο οσα υποθετετε για παραγωγη της Ρεμι στην Τουρκια η 11-87 usa θα αποκτησει ακομα μια μεγαλητερη υπεραξια.Περα απο το γεγονος αυτο θα υπαρχουν και ανταλακτικα για τα σημερινα μοντελα της.Πως το εκτιμαται αυτο;
Υπεραξία θα υπάρχει στα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς στο μέλλον.

Σημερα δοκιμασα την 302 του πατριωτη .ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε ολα τα σημεια .Το μελανο σημειο ειναι οτι δεν το ενοιωσα και τοσο οικειο στην επωμηση.Με μια διορθωση προσαρμογης ισως να ταιριαξω μαζι της.Η μια φαση τελειωσε την επομενη εβδομαδα η σειρα της 1187 για να ολοκληρωσουμε την παρουσιαση -δοκιμη και να αποφασισουμε.Υπομονη λιγο ακομα.Ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ το 2021 σε ολα τα μελη του forum και οτι καλιτερο για ολους και τον καθενα μας ξεχωριστα.

Φιλοι του forum ζητω την κατανοηση σας για τον τροπο με τον οποιο επανηλθα και για το πως εθεσα το θεμα για την αγορα της 11-87.Σκοπος μου δεν ηταν να ξεγελασω την καλοσυνη σας και την νουμοσυνη σας αλλα καθε αλλο εχω εγλωβιστει σε μια επιθυμια να αγορασω μια 11-87 αλλα φοβαμαι τα οσα εν καιρω ειχα διαβασει απο τους συναδελφους για βλαβες και αποτροπες για αυτο το οπλο ενοιωθα την αναγκη να ζητησω μια επιπλεον βοηθεια για να καταληξω την επομενη εβδομαδα που θα μου το παρουσιασουν.Επικουρικα εχω στην κατοχη μου αυτη την στιγμη μια κανη των 66cm και φοβαμαι μηπως με παρασυρει σε μια αστοχη αγορα απο να την πωλησω και να ξεφυγω .Ζητω συγνωμη .

Φιλοι του forum ζητω την κατανοηση σας για τον τροπο με τον οποιο επανηλθα και για το πως εθεσα το θεμα για την αγορα της 11-87.Σκοπος μου δεν ηταν να ξεγελασω την καλοσυνη σας και την νουμοσυνη σας αλλα καθε αλλο εχω εγλωβιστει σε μια επιθυμια να αγορασω μια 11-87 αλλα φοβαμαι τα οσα εν καιρω ειχα διαβασει απο τους συναδελφους για βλαβες και αποτροπες για αυτο το οπλο ενοιωθα την αναγκη να ζητησω μια επιπλεον βοηθεια για να καταληξω την επομενη εβδομαδα που θα μου το παρουσιασουν.Επικουρικα εχω στην κατοχη μου αυτη την στιγμη μια κανη των 66cm και φοβαμαι μηπως με παρασυρει σε μια αστοχη αγορα απο να την πωλησω και να ξεφυγω .Ζητω συγνωμη .
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη φίλε.
Η 302 και η 1187 είναι δύο διαφορετικής φιλοσοφίας όπλα.
Δες τα χαρακτηριστικά τους, δες και ποιο από τα δύο σου αρέσει στην επωμιση και πάρτο.
Τα μέτρα έρχονται πάνω σου, μην σε αποθαρρύνει αν κάποιο δεν σου έρχεται.

Δες τα χαρακτηριστικά τους, δες και ποιο από τα δύο σου αρέσει στην επωμιση και πάρτο.
Άστον να ζητήσει και καμία συγνώμη αυτός μας πουλάει και μας αγοράζει όλους σε κυνηγετικά θέματα

Σε ευχαριστω για την κατανοηση φιλε μου γνωριζω καλα τι πρσφερει το καθε οπλο ξεχωριστα διοτι τα εχω δουλεψει ομως σημερα επανερχομαι για αγορα της 11-87 και θετω τον προβληματισμο αποκτησης .Επικοινωνησα επισης με καποιο κυριο που πωλει μια 11-87 στα 950ευρω σε αμεταχειριστη σχεδον κατασταση .Εχει το οπλο αυτο μια τετοια αξια μεταχειρισμενου σημερα περαν του οτι καταλαβαινω ο καθενας πωλει κατα την εκτιμηση του;

Άστον να ζητήσει και καμία συγνώμη αυτός μας πουλάει και μας αγοράζει όλους σε κυνηγετικά θέματα
Την συγνωμη την ζητησα απο καρδιας γιατι νοιωθω οτι ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια.Ειμαι σε θεση οπως σταματησα την παρουσια μου στο παρελθον για ανωτερους λογους να το ξανακανω. Κατα τα αλλα ειμαι κοντα σας για να μοιραστουμε τις εμπειριες μας και τις γνωσεις ωστε να καταστουν ωφελειμες και να περασουμε ευχαριστα λιγα λεπτα της ημερας σε αυτες τις δυσκολες εποχες που μας εχουν υποχρεωσει να βιωνουμε.

Σε ευχαριστω για την κατανοηση φιλε μου γνωριζω καλα τι πρσφερει το καθε οπλο ξεχωριστα διοτι τα εχω δουλεψει ομως σημερα επανερχομαι για αγορα της 11-87 και θετω τον προβληματισμο αποκτησης .Επικοινωνησα επισης με καποιο κυριο που πωλει μια 11-87 στα 950ευρω σε αμεταχειριστη σχεδον κατασταση .Εχει το οπλο αυτο μια τετοια αξια μεταχειρισμενου σημερα περαν του οτι καταλαβαινω ο καθενας πωλει κατα την εκτιμηση του;
Ο καθένας ζητάει όσα του λείπουν ... αυτό θεώρησέ το σαν αξίωμα.
Και εσύ το κουράζεις πολύ το θέμα ...
Αν είσαι και επιρρεπής στις κάνες "θρύλους" πολύ φοβάμαι ότι θα σε πιάσουν Κώτσο.

Αγόρασε το όπλο που σου κάθεται καλύτερα και έχει μια λογική τιμή. (Λογική τιμή για μένα για όπλο 20ετίας είναι <50% της πρόσφατης τιμής αγοράς ή αντίστοιχου όπλου της ίδιας εταιρίας)
Κάνε το οποιοδήποτε όπλο βίδες πριν την αγορά.

Φιλικά στα λέω τα παραπάνω ...

Last edited:
Ο καθένας ζητάει όσα του λείπουν ... αυτό θεώρησέ το σαν αξίωμα.
Και εσύ το κουράζεις πολύ το θέμα ...
Αν είσαι και επιρρεπής στις κάνες "θρύλους" πολύ φοβάμαι ότι θα σε πιάσουν Κώτσο.

Αγόρασε το όπλο που σου κάθεται καλύτερα και έχει μια λογική τιμή. (Λογική τιμή για μένα για όπλο 20ετίας είναι <50% της πρόσφατης τιμής αγοράς ή αντίστοιχου όπλου της ίδιας εταιρίας)
Κάνε το οποιοδήποτε όπλο βίδες πριν την αγορά.

Φιλικά στα λέω τα παραπάνω ...
Ρε για κοίτα τιμές που πιάνουν οι σωλήνες 20 ετιας και ένα τζιπ της bmw 15ετιας από 65000 πιάνει 5000.

Φίλε αν πάρεις ρεμι, δες την καινούργια που κελαηδάει από 24 έως 56γρ

Status
Not open for further replies.
Back