Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με δυναμίτες βαρουσατε bro
Είναι τα Remington δυναμίτες ? :):):)

Συνεχίζοντας ... ο δεύτερος ξάδερφός μου την 1187 την ονομάζει μονόκανο πολυτελείας (γιατί άραγε) και ο νονός μου την τελευταία φορά την πήγε σε μηχανουργό και όχι οπλουργό για επισκευή ...

4 στα 4 φίλοι μου ... ή 100% σε ποσοστά ...

Δεν πρέπει όμως να ακούτε εμένα αν θέλετε να αγοράσετε Remi λόγω προκατάληψης, με αυτά που έχω πάθει και έχω δει ... xaxxaxaxaxaxxaax

https://www.randywakeman.com/RemingtonScrewJob.htm

https://www.randywakeman.com/TheEndofRemington.htm

Όντως αυτό γράφει αλλά δεν το έγραφε πριν μερικές ημέρες.
Διάβασε όμως τα παραπάνω. Μην είσαι σίγουρος ότι η rem θα ξαναβγάλει όπλα.
Σήμερα πάντως ούτε παράγει ούτε πουλάει ούτε παράγει ανταλλακτικά για όπλα.
Αύριο είναι μια άλλη ημέρα ;)
Από επιχειρηματική άποψη πιστεύω ότι η Pinball-company, για την ακρίβεια το Hedge-Fund που κρύβεται από πίσω, θα προσπαθήσει να πουλήσει σε "καλή" τιμή και το brand, πχ. Remington Guns, αλλά και ότι άλλο έχουν στην κατοχή τους από Remington assets. Η Vista Outdoor Inc. είναι μία από τις μεγαλύτερες Gun & Ammunition Companies στην USA, ή η Ruger, μπορεί να ενδιαφερθούν. Σύμφωνα με στατιστικά βασισμένα στο Federal Excise Tax data η Remington ήταν από το 2008 μέχρι 2015 η πρώτη σε πωλήσεις μακρύκαννων όπλων στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους Southwick Associates είχε ένα ποσοστό 22,6% στα ραβδωτά και 18,3% στα λειόκανα, αυτά στις ΗΠΑ με συνολική αξία αγοράς 2,8δις δολλάρια. Στα πυρομαχικά ήταν η #3 στις ΗΠΑ.

Η διάλυση της Remington βασίζεται στην "απληστία" των Hedge-Fund που διαχειρίστηκαν την εταιρία τα τελευταία 7-8 χρόνια, καθώς και στην "ανικανότητά" τους να την τεμαχίσουν σε "ακριβά" κομμάτια.

Από επιχειρηματική άποψη πιστεύω ότι η Pinball-company, για την ακρίβεια το Hedge-Fund που κρύβεται από πίσω, θα προσπαθήσει να πουλήσει σε "καλή" τιμή και το brand, πχ. Remington Guns, αλλά και ότι άλλο έχουν στην κατοχή τους από Remington assets. Η Vista Outdoor Inc. είναι μία από τις μεγαλύτερες Gun & Ammunition Companies στην USA, ή η Ruger, μπορεί να ενδιαφερθούν. Σύμφωνα με στατιστικά βασισμένα στο Federal Excise Tax data η Remington ήταν από το 2008 μέχρι 2015 η πρώτη σε πωλήσεις μακρύκαννων όπλων στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους Southwick Associates είχε ένα ποσοστό 22,6% στα ραβδωτά και 18,3% στα λειόκανα, αυτά στις ΗΠΑ με συνολική αξία αγοράς 2,8δις δολλάρια. Στα πυρομαχικά ήταν η #3 στις ΗΠΑ.

Η διάλυση της Remington βασίζεται στην "απληστία" των Hedge-Fund που διαχειρίστηκαν την εταιρία τα τελευταία 7-8 χρόνια, καθώς και στην "ανικανότητά" τους να την τεμαχίσουν σε "ακριβά" κομμάτια.
Μακάρι να αγοράζουμε κανένα φυσίγγι ...

Μου διαθετει και τον χρονο του να το ριξουμε το οπλο με οτι φυσιγια θελω για την καλη λειτουργια του μετα τον ελεγχο του οπλουργου μου.Σε ερωτηση που εκανα σε γνωστο και φιλο καταστηματαρχη με βεβαιωσε οτι δεν θα εχω προβλημα κανενα με τα ανταλακτικα του εφοσον και ιδιος εχει επιλεξει ενα τετοιο οπλο και κανει ολα τα κυνηγια του ενελιπως.
Α καλα εσυ ρωτησες τον αντιπρωσοπο ρεμ και εναν ρεμινγκτονακια να σου πουνε γι αυτα καλα κρασια

Τη βλεπω για μεταφορα στην τουρκια

Τη βλεπω για μεταφορα στην τουρκια
Ετσι κι αλιως εκει στη recta ολα ετοιμα ειναι για 1100 1187 οι αμερικανοι ειναι οκ με τα τουρκικα οπλα εμεις διπλα περιμενουμε της v3 waterfoul pro και superpro και δε ξερω τι αλλο και περισοτερη κονομα για τα αφεντικα

Α καλα εσυ ρωτησες τον αντιπρωσοπο ρεμ και εναν ρεμινγκτονακια να σου πουνε γι αυτα καλα κρασια
Ο ανθρωπος ειναι φιλος καλος και εμπιστος και δεν εχει κανενα συμφερον να μου πει κατι αστοχο και μου κοστισει αδικα.Ομως δεν υπαρχει καποιος φιλος στο φορουμ που διατηρει ακομα μια 11-87 και την κυνηγαει ανελιπως μεχρι σημερα να μου πει την αποψη του;Ολοι τις εχουν αποσυρει λογω βλαβων;

Ο ανθρωπος ειναι φιλος καλος και εμπιστος και δεν εχει κανενα συμφερον να μου πει κατι αστοχο και μου κοστισει αδικα.Ομως δεν υπαρχει καποιος φιλος στο φορουμ που διατηρει ακομα μια 11-87 και την κυνηγαει ανελιπως μεχρι σημερα να μου πει την αποψη του;Ολοι τις εχουν αποσυρει λογω βλαβων;
Δεν ειπα οτι θελει να σε παρασυρει απλα ολοι πενεβουμε την επιλογη οπλου που εχουμε κανει και ο αλλος τη δουλεια του

που διατηρει ακομα μια 11-87 και την κυνηγαει ανελιπως μεχρι σημερα να μου πει την αποψη του;Ολοι τις εχουν αποσυρει λογω βλαβων;
Δεν παίζουν ρόλο τα χρόνια κτήσης αλλά τα πυρομαχικά που έχουν καταναλωθεί από το όπλο.

Έχει ένας συγγενής μου αν αυτό μετράει έχει έρθει από Αμερική το όπλο......ούτε ένα πρόβλημα εδώ και 36 χρόνια περίπου και χωρίς εμπλοκές από όσο γνωρίζω αλλά με λιγοστά φυσίγγια κάθε σεζόν λόγο κυνηγιού ( γουρούνι) τα πρώτα χρόνια την κυνήγησε και λίγο φάσσα αλλά πρόβλημα ποτέ!!!!

Εγώ την κυνηγάω φίλε PITER ανελλιπώς. Πέρυσι όλη την περίοδο και φέτος όσο πρόλαβα πρίν την καραντίνα. Επίσης πήγα και μια φορά τώρα. Εγώ την έχω στο υδρόβιο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ αγόρασα το όπλο μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και είς γνώση μου όμως για τις εμπλοκές που έκανε. Το όπλο ήταν σχεδόν καινούριο. Το έδωσα σε οπλουργό στην Άρτα και μου το έφτιαξε σε δύο μέρες, ρολόι. Απο τότε δεν ξαναείδα εμπλοκή. Ρίχνει οτι φυσίγγια θες, και στον βάλτο της πίνω το αίμα μέχρι εκεί που δεν πάει. Της χώνω από 34 γρ. μέχρι .... Μόλις γυρίζω σπίτι, ένα σκουπισμάτακι και λίγο λάδι εξωτερικά και είναι έτοιμη για την επόμενη φορά.

Δεν γνωριζω ποτε την αγορασες αλλα θεωρεις οτι ειναι ακριβη η αγορα της στα 600ευρω για το οπλο αυτο;
Αν δεις τις αγγελίες, τόσο πουλιούνται οι περισσότερες. Είναι μια 76αρα με λίγο κάτω από 600 ευρώ και οι άλλες είναι εκεί, στα 600 και λίγο παραπάνω. Εμένα είναι του 2006.

Εγώ την κυνηγάω φίλε PITER ανελλιπώς. Πέρυσι όλη την περίοδο και φέτος όσο πρόλαβα πρίν την καραντίνα. Επίσης πήγα και μια φορά τώρα. Εγώ την έχω στο υδρόβιο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ αγόρασα το όπλο μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση και είς γνώση μου όμως για τις εμπλοκές που έκανε. Το όπλο ήταν σχεδόν καινούριο. Το έδωσα σε οπλουργό στην Άρτα και μου το έφτιαξε σε δύο μέρες, ρολόι. Απο τότε δεν ξαναείδα εμπλοκή. Ρίχνει οτι φυσίγγια θες, και στον βάλτο της πίνω το αίμα μέχρι εκεί που δεν πάει. Της χώνω από 34 γρ. μέχρι .... Μόλις γυρίζω σπίτι, ένα σκουπισμάτακι και λίγο λάδι εξωτερικά και είναι έτοιμη για την επόμενη φορά.
Να ξερεις οτι αν σου ανοιξε τις οπες αεριων απο τον μαστο της κανης δεν εχει πολυ ζωη το οπλο

Να ξερεις οτι αν σου ανοιξε τις οπες αεριων απο τον μαστο της κανης δεν εχει πολυ ζωη το οπλο
Δε το λεω κακοπροαιρετα φιλε μου με ξερεις δεν ειμαι τετιος απλα αλαζη η ταχυτητα του κλειστρουβκαι ειναι καταστροφικο

Status
Not open for further replies.
Back