Mafia Calabria
Moderator
Όσο για την sportsman μην την συγκρινουμε με την 11-87 premier ήταν ένα φθηνότερο αντίγραφο μπας και κάνει πωλήσεις έναντι των ανατολιτικων που κατέκτησαν την αγορα τους .
Εγώ το ξερά από χρόνια Βασίλη εδώ ζω ;;; Το χα πει ότι κάτι δεν πάει καλα με την Ρεμί καιρό εδώ πέρα , στην Ελλάδα δεν ξέρω τι έχει στοκ ο αντιπρόσωπος εδώ πάντως υπάρχει απόθεμα για γενιες.https://www.randywakeman.com/RemingtonScrewJob.htm
https://www.randywakeman.com/TheEndofRemington.htm
Όντως αυτό γράφει αλλά δεν το έγραφε πριν μερικές ημέρες.
Διάβασε όμως τα παραπάνω. Μην είσαι σίγουρος ότι η rem θα ξαναβγάλει όπλα.
Σήμερα πάντως ούτε παράγει ούτε πουλάει ούτε παράγει ανταλλακτικά για όπλα.
Αύριο είναι μια άλλη ημέρα
Έχω και εγώ ανταλλακτικά αν θέλετε από μια 5άκις σπασμένη 1187 premier light contour.Εγώ το ξερά από χρόνια Βασίλη εδώ ζω ;;; Το χα πει ότι κάτι δεν πάει καλα με την Ρεμί καιρό εδώ πέρα , στην Ελλάδα δεν ξέρω τι έχει στοκ ο αντιπρόσωπος εδώ πάντως υπάρχει απόθεμα για γενιες.
Επειδή έσπασε ένα όπλο δεν σημαίνει ότι θα κάνουν και όλα συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες , έχω δει Ρεμί σκυλια είτε 1100 είτε 11-87 έχω δει και αλλά με συχνά προβλήματα είπαμε λαχειοΈχω και εγώ ανταλλακτικά αν θέλετε από μια 5άκις σπασμένη 1187 premier light contour.
Παρολο που εχεις κακη εμπειρια μου προτεινες να την παρω.Έχω και εγώ ανταλλακτικά αν θέλετε από μια 5άκις σπασμένη 1187 premier light contour.
Αν ήταν μια καλώς. Είναι όμως ΌΛΕΣ όσες γνωρίζω.Επειδή έσπασε ένα όπλο δεν σημαίνει ότι θα κάνουν και όλα συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες , έχω δει Ρεμί σκυλια είτε 1100 είτε 11-87 έχω δει και αλλά με συχνά προβλήματα είπαμε λαχειο
Αφού την θες τόσο πολύ ... Τι να σου πώ ; Πάρτην και ο Θεός βοηθός.Παρολο που εχεις κακη εμπειρια μου προτεινες να την παρω.
Θα ειχαν τιποτα benelli και δεν θα το ειχαν με το ξεκολλημα του κλειστρου πανω στη φαση γιαυτο. Πλακα πλακα σε οποιο βιντεο με γουρουναδες εχω δει να τουφεκανε γουρουνια εχουν μαθει να ξεκολλανε το κλειστρο ποιο γρηγορα απο οσο κανω να οπλισω εγω τη χραπα χρουπα, ολα ειναι εκπαιδευση παιδια!!!!Πριν λιγο επικοινωνησα με τον οπλουργο μου και ειναι και οικογενειακος φιλος για να κλεισω το ραντεβου και μου λεει ακριβως οτι εαν δεν τη θελησω να την παρω εγω δεν υπαρχει θεμα τις ζητανε κατα καπνου οι γουρουναδες κυνηγοι .Γιατι αυτο;
Μήπως πέρασε ο Κουλης από τα μέρη σαςΑν ήταν μια καλώς. Είναι όμως ΌΛΕΣ όσες γνωρίζω.
Οι οποίες όμως δουλεύουν και δεν ρίχνουν 50 φυσίγγια τον χρόνο.
Ίσως να είναι τυχαίο ... ίσως όχι.
Γιατί όταν βλέπουν REM τα γουρούνια πέφτουν μόνα τους χαχαχαχατις ζητανε κατα καπνου οι γουρουναδες κυνηγοι .Γιατι αυτο;
Γέλα Κώστα, γέλα με τον πόνο μουΜήπως πέρασε ο Κουλης από τα μέρη σας
Ποιος ειναι ο πονος σου φιλε;Με συγχωρεις κιολας.Και σε ποια περιπτωση θα ηταν ευκαιρια;Γέλα Κώστα, γέλα με τον πόνο μου
Φίλε αφού έχεις αποφασίσει πριν καν ξεκινήσεις την συζήτηση εγώ σου εύχομαι από τώρα καλορίζικο και καλοντουφεκοΕπιπλεον εχω υποδαυλισθει απο ενα συγγενη μου διοτι μου κανει δωρο και μια κανη καινουργια 3 κυνηγια εκανε κατασκευη 2000 light contour και αγορασμενη στον Διαμαντοπουλο το 2002 66cm με τσοκ εαν σε περιπτωση αγορασω ενα τετοιο οπλο.
Σε ευχαριστω αλλα δεν εχω αποφασισει τιποτα απολυτως.Ειμαι εργαζομενος σε αναστολη και καταλαβαινεις.Πρεπει να το μελετησουμε καλα γιαυτο το λογο και ζητησα βοηθεια.Φίλε αφού έχεις αποφασίσει πριν καν ξεκινήσεις την συζήτηση εγώ σου εύχομαι από τώρα καλορίζικο και καλοντουφεκο
Η κάνη δεν έχει θέματα, μια χαρά είναι άμα την φροντίζεις ... Τα σπασίματα στον μηχανισμό και στις βάσεις είναι θέμα.Επιπλεον εχω υποδαυλισθει απο ενα συγγενη μου διοτι μου κανει δωρο και μια κανη καινουργια 3 κυνηγια εκανε κατασκευη 2000 light contour και αγορασμενη στον Διαμαντοπουλο το 2002 66cm με τσοκ εαν σε περιπτωση αγορασω ενα τετοιο οπλο.
Ο πόνοςΠοιος ειναι ο πονος σου φιλε;Με συγχωρεις κιολας.Και σε ποια περιπτωση θα ηταν ευκαιρια;
Με δυναμίτες βαρουσατε broΚαι αν δεν έχετε δει σπασμένες βάσεις, να δυο ... της δικιάς μου 1187 και του ξαδέρφου μου της 1100.
Τα όπλα δουλεύουν μια χαρά και με σπασμένες βάσεις ... αυτό στα +
Στο ίδιο σημείο σπάσανε ... τυχαίο ? Δεν νομίζω ...