Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω επερνα 17 τα 8βολα με την χοντρη μπιλια κ 15 τα αλλα του 8βολα κ τα 10βολα του για μαγκνουμ μιλαμε...........κ στα ιδια επιπεδα τιμης κ τα ΑΤ
Και βασικα δεν παιζει η τιμη κ κανενα ρολο κ τα νομπελ κανουν πολυ ποιο φθηνα απο καποια αλλα πολυ ακριβα κ ειναι τα νομπελ πολυ καλυτερα

Έπιασα την v3 του Ηλία @elias930i . Δεν θυμάμαι να έχω επωμίσει άλλη Ρεμι. Μου άρεσε πάρα πολύ η πάπια. Νιώθεις ότι πιάνεις όπλο και γεμίζει το χέρι. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ελπίζω να κάτσει φάση να την ρίξω κιόλας.
Πριν τη ρίξει , βάλε στην άκρη ένα χιλιαρικακι καλού κακού :)

Xαιρετιζω τα μελη του φορουμ ως νεο μελος και ευχομαι για μια ευχαριστη και επικοδομητκη συνυπαρξη μαζι σας.Θα ξεκινησω με ενα αιτημα να με ενημερωσετε για την αγορα ενος remington 11-87 premier light contur mod.95 απο τον εδω αντιπροσωπο αγορασμενο και μου προσφερεται για αγορα.Προκειται να μου το παρουσιασουν την επομενη εβδομαδα και θα ηθελα τις γνωσεις σας εαν πρεπει η οχι να προβω σε μια τετοια αγορα .Εχω διαβασει στο φορουμ για αρνητικα σχολια αλλα τελικα τι κανει καποιος σημερα;Ευχαριστω εκ των προτερων.

Xαιρετιζω τα μελη του φορουμ ως νεο μελος και ευχομαι για μια ευχαριστη και επικοδομητκη συνυπαρξη μαζι σας.Θα ξεκινησω με ενα αιτημα να με ενημερωσετε για την αγορα ενος remington 11-87 premier light contur mod.95 απο τον εδω αντιπροσωπο αγορασμενο και μου προσφερεται για αγορα.Προκειται να μου το παρουσιασουν την επομενη εβδομαδα και θα ηθελα τις γνωσεις σας εαν πρεπει η οχι να προβω σε μια τετοια αγορα .Εχω διαβασει στο φορουμ για αρνητικα σχολια αλλα τελικα τι κανει καποιος σημερα;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Το θετικο ειναι οτι πωλουντε πολυ λιγες

Δεν την αγοράζεις. Απλά και καθαρά.
Η Remington USA έχει κλείσει.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και σύντομα θα υπάρχουν προβλήματα με ανταλλακτικά.
Όλοι προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα στοκαρισμένα ή προβληματικά όπλα.

Είναι σαν να έχει διαλυθεί η Fiat και να θες να αγοράσεις Fiat.
Ποιά εγγύηση και ποιά ανταλλακτικά ;;;

Εναλλακτικές benelli, winchester, browning, beretta από εμένα.

600ευρω και με ευκολια 3μηνη με κανη 71cm και 3 τσοκ στη βαλιτσα της.
Εγω αν ειχα το οκ απο τον οπλουργο μου θα την επαιρνα με κλειστα ματια γιατι τα μοντελα που εβγαλε η Remington τα εχει σε παραγωγη δεκαετιες, οχι σαν αλλες εταιριες που βγαζουν ενα οπλο για 5 χρονια και μετα το επομενο μοντελο ισως δεν εχει καν ιδιο μηχανισμο λειτουργιας. Αρα ανταλλακτικα θα υπαρχουν για παρα πολλα χρονια.

Παρατηρησα και εγω οτι δεν πωλουνται πολλα 11-87 σημαινει οτι δεν πωληθηκαν πολλα στην ελλαδα η δεν τα πωλουν για ιδιαιτερους λογους;Το οπλο με διαβεβαιωνει οτι ειναι αριστο και ο λογος ειναι οτι κανει εξοδα μετακινησης για να βρεθει στον οπλουργο μου.

600ευρω και με ευκολια 3μηνη με κανη 71cm και 3 τσοκ στη βαλιτσα της.
Αν κατάλαβα καλά είναι μεταχειρισμένη ;
Αν ναι είναι πολλά !!!!

https://www.kalkantzakos.com/Product/2406/1187-sportsman-synthetic,-karampina-remington

Ποιον οπλουργό βρε παιδιά ... Τι θα δει ο οπλουργός ; Θα υπογράψει ότι το όπλο δεν παθαίνει εμπλοκές ;
Απλά θα δει αν έχει υπάρξει παρέμβαση ..

Παρατηρησα και εγω οτι δεν πωλουνται πολλα 11-87 σημαινει οτι δεν πωληθηκαν πολλα στην ελλαδα η δεν τα πωλουν για ιδιαιτερους λογους;Το οπλο με διαβεβαιωνει οτι ειναι αριστο και ο λογος ειναι οτι κανει εξοδα μετακινησης για να βρεθει στον οπλουργο μου.
Πολύ θέλει να ξεφορτωθεί το όπλο.
Σε ποιά περιοχή είσαι ;

Status
Not open for further replies.
Back