Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε καλαμπουρι κάνουμε, ποτε δεν κατηγορουμε οποιοδήποτε όπλο , το επόμενο όπλο που θα πάρω όταν το παρω , θα είναι μια 1100 με σταθερή φουλ κανη 81 εκ αν βρω φυσικά
Έχει ο νονός μου 1100 φουλ τσοκ με 89 πόντους αν δεν κάνω λάθος
Άλλη αίσθηση αν μας αφήσουν φέτος θέλω να την πάρω για ένα κυνήγι για καμία φασσα

18.5 αυλός ιδανικός γιια 12αρι και για 32γρ κάτι που δεν αναφέρατε μελέτη άγγλων αν δουλεύεις διαφορετικά γρ θεωρητικά δεν εχεις την ιδανική απόδοση γι'αυτό και τα πολύ ακριβά σκοπευτικα όπλα που ρίχνουν λιγότερα γρ είναι 18.3 πχ perzzi

Και αν δουλεύεις πολλα γρ πας σε μεγάλους αυλους Αμερική στιλ αυτή είναι η λογική που βαδίζει η βλητικη τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει και ρίχνει με ότι βολεύεται υπόψιν τα περισσότερα Μέρκελ ειναι 18.55

Ήθελα να γράψω κ εγώ την εμπειρία μου καθώς ο πατέρας μου έχει μια 1100 για πάνω από 25 χρόνια. Ποτέ δεν έμεινε στο κυνήγι. Έχω δεί φοβερές τουφεκιές κ έχω κάνει κ εγώ τέτοιες. Συντήρηση σχεδόν μηδέν. Την έριχνα σκοπευτήριο για κάποιο διάστημα. Μετά από πάνω από 25 χρόνια και με περίπου ένα χρόνο σκοπευτήριο (πολλά φυσίγγια) έσπασε πρώτη φορά ο εξωλκέας. Το πήγα για φτιάξιμο και ήθελε αλλαγή και το φρένο κλείστρου. Αυτά, κοντά στα τριάντα χρόνια. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν όλα τα όπλα. Γούστα είναι αυτά, όποιος θέλει παίρνει αυτό που γουστάρει. Κ εγώ το 1100 το γουστάρω. Δεν είμαι κολλημένος, θα έπαιρνα και benelli θα επαιρνα και beretta. Πόσο μάλλον και τη v3. Σημασία έχει αυτός που κρατάει το όπλο να ξέρει να ρίχνει, να του κάθεται καλά το κοντάκι και να ρίχνει αξιοπρεπή φυσίγγια. Σημασία έχει η καλή παρέα, ο ωραίος κυνηγοτοπος, τα τοπία και φυσικά να υπάρχουν θηράματα. Αλλα προβλήματα μπορεί να βγάλουν όλα τα όπλα. Πανάκριβα beretta
Superpose έχω δει να βγάζουν προβλήματα σε αγωνα σκοποβολής. Συμβαίνουν και αυτά. Για τέννις πάς και έχεις δεύτερη ρακέτα. Ε αν πάς για κυνήγι στον έβρο, κανεις 1500 χιλιομετρα και ξοδεύεις ένα μηνιάτικο, ας έχεις και δεύτερο όπλο.

Υπαρχουν πολυ αξιοπιστα επώνυμα φυσιγγια. Στα γουρουνια θα πληρωσεις ναι. Επισης εχουν ανοιξει και πολλες παπιες απο αλλα επονυμα οπλα...αξιοπιστα αεριων
Δημητρη καλημερα.......απο μονοβολα ριχνω καποια συγκεκριμενα ,επωνυμα κ σχετικα οικονομικα που κανουν μιαχαρα την δουλεια τους αλλα απο δραμια εχω ριξει τα παντα κ εχω γνωμη για ολα ,για τα ΑΤ πολλα ακουγονται αλλα ειναι τα μονο με την μεγαλυτερη διατρηση,μπορει να μου πει καποιος οτι και εγω εχω βαρεσει γουρουνια με ρεμι η win η οτι θελει αλλα την διατρηση του ΑΤ κανενα,αλλα ο καθενας οτι θελει ριχνει..........εχω 2 μπερεττα κ 2 μπενελλι ,κυνηγαω με μπερεττα για τους δικους μου λογους αλλα συμφωνω μαζι σου της κανες της ρεμι δεν της

Τα ρεμινγκτον ειναι οπλα 60 και 70 χρονων. Απο τοτε τα φυσιγγια αλλαξαν, μεταβληθηκαν οι καννες,ανεβηκαν οι πιεσεις δοκιμης κλπ. Για να διαπιστωθει οτι πλεον τα οπλα αυτα βγαζουν θεματα επρεπε να περασουν δεκαετιες χρησης. Μιλαμε για καποια μοντελα 1100 1187. Αποτυχιες μοντελα 105 και βερσα. Πολλα προβληματα

Στο 50/50 των σχολιων ειναι τα θεματα που βγαζουν ,στο αλλο 50 οτι δεν βγαζουν θεματα.

Αυτα τα βλεπει ο κοσμος και διαμορφωνει αντιληψη λαθεμενη. V3 κανενα θενα,g3 επισης τιποτα , 1100 sporting κανενα θεμα.

Προσωπικα ακομα και στην επαναληπτικη δεν θα εβαζα φυσιγγια τα οποια δεν ειναι μεγαλου σοβαρου κατασκευαστη. Πλεον υπαρχουν πολυ αξιοπιστα οπλα ...καπου θα χανεις ,καπου θα κερδιζεις ΠΑΝΤΑ και παντου. Πχ μια benelli δεν θα σε προδοση ποτε! Αλλα απο τα 5 θα παει τα 3 φυσιγγια

Μια ρεμινγκτον θα σε πουλησει αν σπασει ο εξολκεας αλλα απο τα 5 θα παει τα 10 φυσιγγια

Τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι αναπαραγωγη σχολιων που διαβασα στο ιντερνετ ειναι συμπερασματα δικα μου και πολυ στενων φιλων,επισης εκατομμύριων ανθρωπων. Το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι υπαρχει μεριδα κυνηγων που επιλεγει να κρατα 3 αξιοπιστα οπλα που δεν θα σε πουλησουν ποτε και που θα πανε τα 3 απο τα 5 φυσιγγια και δεν επιλεγουν 1 απροβληματιστο κι ενα οπως λενε προβληματικο που θα τα παει ολα.

Και σιγα τη μλκ την αδρανεια. Στον εβρο οι αλλοι βαρουσαν σφαλιαρες στα μ2 για να κλεισουν τα κλειστρα στην παγονια και τα μαξυς κοβαν δαχτυλα χωρις καμια εμπλοκη. Αμα δεν ηταν λιγο προοδευτικες οι μπαρουτες και φορτωμενα ,μονακανα θα γινοντουσαν τα αξιοπιστα
Δημητρη θελω να παρω μια ρεμι κ εγραψες αποτυχια η βερσα ,επειδη δεν γνωριζω θελω την γνωμη σου γιατι λες "αποτυχια η βερσα"

Δημητρη θελω να παρω μια ρεμι κ εγραψες αποτυχια η βερσα ,επειδη δεν γνωριζω θελω την γνωμη σου γιατι λες "αποτυχια η βερσα"
Σπαγανε λι ουρες κλειστρου σε αρκετες και τα μπουτον απελευθερωσης φυσιγγιων .οχι σε ολα αλλα σε πολλα μοντελα. Υπαρχουν εδω πιο εμπειροι σε θεματα οπλων να σου πουν

Δημητρη καλημερα.......απο μονοβολα ριχνω καποια συγκεκριμενα ,επωνυμα κ σχετικα οικονομικα που κανουν μιαχαρα την δουλεια τους αλλα απο δραμια εχω ριξει τα παντα κ εχω γνωμη για ολα ,για τα ΑΤ πολλα ακουγονται αλλα ειναι τα μονο με την μεγαλυτερη διατρηση,μπορει να μου πει καποιος οτι και εγω εχω βαρεσει γουρουνια με ρεμι η win η οτι θελει αλλα την διατρηση του ΑΤ κανενα,αλλα ο καθενας οτι θελει ριχνει..........εχω 2 μπερεττα κ 2 μπενελλι ,κυνηγαω με μπερεττα για τους δικους μου λογους αλλα συμφωνω μαζι σου της κανες της ρεμι δεν της
Δε μπορω να σου πω κατι γιατι απαντησα παραπανω για εμενα πως δεν θα τα εβαζα στα δικα μου οπλα για δικους μου λογους.

https://www.e-hunter.gr/index.php?act=viewProd&productId=480

Και δε μπορω να καταλαβω την τιμη γιατι δεν ξερω κιολας.

Θα θελα να ρηξω τα 36γρ του καποια στιγμη.

Ειδες οταν εχεις οπλο αεριων που ριχνει οπως και να επωμιζεις τι παθαινεις? Ο τυπος επωμιζει στην ενωση του δικεφαλου με τον δελτοειδη... δωστε του μια benelli να στρωσει χαρακτηρα.yel. Περα απο την πλακα, εδω βλεπουμε ενα ολικο liftimg σε μια" γρια" 1100

Last edited:
Και εμείς έχουμε ρίξει και ΑΤ και όλα τα αμερικανικά δράμια και nsi και Σόνικ την διάτρηση του Σόνικ μόνο το ΑΤ την έφτανε πολύ κοντά 1) Σόνικ 2) ΑΤ μετά από δοκιμές πολλών και πάνω σε γουρούνια αλλά και σε στόχους που έβαζαν κάποιοι.....

Και εμείς έχουμε ρίξει και ΑΤ και όλα τα αμερικανικά δράμια και nsi και Σόνικ την διάτρηση του Σόνικ μόνο το ΑΤ την έφτανε πολύ κοντά 1) Σόνικ 2) ΑΤ μετά από δοκιμές πολλών και πάνω σε γουρούνια αλλά και σε στόχους που έβαζαν κάποιοι.....
Τα σονικ τα εριχνα κ εγω φιλε κ τα δυο 8βολα κ τα 10βολα τα μαγκνουμ .......το σονικ ουτε που πλησιαζει την διατρηση του ΑΤ κ σε γουρουνιαμκ οπου θες .......πρωτα σε συγκεντρωση κ διατρηση τα ΑΤ ,δευτερα του Υψηλου κ μετα τα νομπελ

Δε μπορω να σου πω κατι γιατι απαντησα παραπανω για εμενα πως δεν θα τα εβαζα στα δικα μου οπλα για δικους μου λογους.

https://www.e-hunter.gr/index.php?act=viewProd&productId=480

Και δε μπορω να καταλαβω την τιμη γιατι δεν ξερω κιολας.

Θα θελα να ρηξω τα 36γρ του καποια στιγμη.
Δεν καταλαβαινω τη θες να πεις για την τιμη .......τα ΑΤ γυρω στα 15 με 17 ευρω κ τα Σigma τα απλα 8βολα κ 6βολα κ 6+1 γυρω στα 10 ευρω

Τα σονικ τα εριχνα κ εγω φιλε κ τα δυο 8βολα κ τα 10βολα τα μαγκνουμ .......το σονικ ουτε που πλησιαζει την διατρηση του ΑΤ κ σε γουρουνιαμκ οπου θες .......πρωτα σε συγκεντρωση κ διατρηση τα ΑΤ ,δευτερα του Υψηλου κ μετα τα νομπελ
Ο κάθε ένας με αυτά που του άρεσαν ρίχνει εγώ μιλάω για καμία 25-30 άτομα που έριχναν ΑΤ και το γύρισαν σε Σόνικ που είναι και πιο ακριβά σκέψου!!!!!
topic.

Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά εν μέρη, υπάρχουν οπλα που διαλέγουν φυσίγγια αλλά αυτά που στα 5 φυσίγγια πάνε τα 10 είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και όποιος τα έχει δεν τα πουλάει. Έχω αλλάξει δεκάδες οπλα από όλες τις μάρκες και μερικά από δύο φορές.Συμπερασμα ένα συρματερο δικανο του πατέρα μου με πυρκαλ μαύρα όλα τα κυνήγια χειμώνα καλοκαίρι και μια 123 του 1975.Από ρεμινκον είχα 1100,sportsman και v3 μόνο στη 1100 έβλεπα διαφορά σε σκοτώματα οχι σε φυσίγγια Εαν έχεις στον οπλοβαστο σου όπλο που πάει όλα τα φυσίγγια αποδεδειγμένα και το πουλάς στείλε μου πμ και δεν θα τα χαλάσουμε στην τίμή.

Ο κάθε ένας με αυτά που του άρεσαν ρίχνει εγώ μιλάω για καμία 25-30 άτομα που έριχναν ΑΤ και το γύρισαν σε Σόνικ που είναι και πιο ακριβά σκέψου!!!!!
topic.
Νταξει δεν παει βαση συσχετισμου με ποσοστα.κι εγω ξερω ολη την ελλαδα που ριχνει supreme..

Νταξει δεν παει βαση συσχετισμου με ποσοστα.κι εγω ξερω ολη την ελλαδα που ριχνει supreme..
Ναι εντάξει ούτε βάση τιμής πάει αχχα έγω τα έχω βάλει με αυτήν της σειρά προτεραιότητας άλλος τα βάζει με άλλη βάση αυτόν που έχει δει!!!!

Σημασία έχει η καλή παρέα, ο ωραίος κυνηγοτοπος, τα τοπία και φυσικά να υπάρχουν θηράματα.
+1000
Ας βράζει ο τόπος από θηράματα κι ας είσαι και με σφεντόνα! Δηλ. αν κάποιος πήγαινε Αργεντινή στα τρυγόνια, θα τον χάλαγε αν του δίναν ένα Boito στο πόστο;

Νομίζω ότι ο στόχος των κυνηγών και των φορέων διαχείρισης της θήρας, θα πρέπει να είναι η αειφορία και ο θηραματικός πλούτος. Τα υπόλοιπα (περισσότεροι κυνηγοί, κοινωνική αποδοχή, οικονομικός κύκλος κτλ) προκύπτουν από τη δυναμική του πλούτου των θηραμάτων. Σκεφτείτε τι αντιπροσωπεύουν τα υδρόβια και το κυνήγι τους στην Β. Αμερική και συνδέστε το και με την Ducks Unlimited.

H μαγική λέξη είναι conservation, αλλιώς θα γκρινιάζουμε για τα τρυγόνια και τις τσίχλες που πλέον δεν έρχονται/δεν υπάρχουν, θα ζούμε με τις ιστορίες άλλων περασμένων εποχών (κοινώς μνημόσυνα) και θα μας μένουν οι σούπερ ντουπερ καραμπίνες, τα high tec φυσίγγια και ηλεκτρονικά στην ντουλάπα να τα βλέπουμε και να μαραζώνουμε.

Status
Not open for further replies.
Back