Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν κατάλαβα καλά είναι μεταχειρισμένη ;
Αν ναι είναι πολλά !!!!

https://www.kalkantzakos.com/Product/2406/1187-sportsman-synthetic,-karampina-remington

Ποιον οπλουργό βρε παιδιά ... Τι θα δει ο οπλουργός ; Θα υπογράψει ότι το όπλο δεν παθαίνει εμπλοκές ;
Απλά θα δει αν έχει υπάρξει παρέμβαση ..
Οπλουργος θα δει αν εχει γινει παρεμβαση, θα κανει ελεγχο για ραγισματα και τυχον φθορα απο χρηση, αν εχει γινει σωστη συντηρηση κλπ καλο ειναι να το δει

Εγω αν ειχα το οκ απο τον οπλουργο μου θα την επαιρνα με κλειστα ματια γιατι τα μοντελα που εβγαλε η Remington τα εχει σε παραγωγη δεκαετιες, οχι σαν αλλες εταιριες που βγαζουν ενα οπλο για 5 χρονια και μετα το επομενο μοντελο ισως δεν εχει καν ιδιο μηχανισμο λειτουργιας. Αρα ανταλλακτικα θα υπαρχουν για παρα πολλα χρονια.
Για τα ανταλακτικα εκανα ερωτημα στο Διαμαντοπουλο και με διαβεβαιωσε οτι υπαρχουν και θα υπαρχουν διοτι η παραγωγη της 11-87 γινεται και σημερα και οτι τα ανταλακτικα των σημερινων ειναι ιδια ακριβως και πολυ ποιο βελτιωμενα ποιοτηκως.Τι να πω.

Οπλουργος θα δει αν εχει γινει παρεμβαση, θα κανει ελεγχο για ραγισματα και τυχον φθορα απο χρηση, αν εχει γινει σωστη συντηρηση κλπ καλο ειναι να το δει
Δεν είπα ότι είναι κακό. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για έναν που δεν εχει γνώσεις.
Αλλά δεν θα εγγυηθεί ότι το όπλο θα δουλέψει σωστά !!!

Δεν είπα ότι είναι κακό. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για έναν που δεν εχει γνώσεις.
Αλλά δεν θα εγγυηθεί ότι το όπλο θα δουλέψει σωστά !!!
και για ποιο οπλο υπογραφει ενας οπλουργος οτι δεν θα κανει εμπλοκη ποτε? Αν υπογραφουν για αλλα οπλα να παω να παρω και εγω ενα απο αυτα

Για τα ανταλακτικα εκανα ερωτημα στο Διαμαντοπουλο και με διαβεβαιωσε οτι υπαρχουν και θα υπαρχουν διοτι η παραγωγη της 11-87 γινεται και σημερα και οτι τα ανταλακτικα των σημερινων ειναι ιδια ακριβως και πολυ ποιο βελτιωμενα ποιοτηκως.Τι να πω.
Ο Διαμαντόπουλος αν πράγματι σου είπε ότι το όπλο παράγεται ακόμα είπε ψέματα.
Η rem ΣΗΜΕΡΑ βγάζει μόνο φυσίγγια.
Μπες και δες ...

www.remington.com

Ο Διαμαντόπουλος αν πράγματι σου είπε ότι το όπλο παράγεται ακόμα είπε ψέματα.
Η rem ΣΗΜΕΡΑ βγάζει μόνο φυσίγγια.
Μπες και δες ...

www.remington.com
Λέει ότι είναι δυο διαφορετικές εταιρείες τώρα άλλη για φυσιγγια και άλλη για όπλα;;;

και για ποιο οπλο υπογραφει ενας οπλουργος οτι δεν θα κανει εμπλοκη ποτε? Αν υπογραφουν για αλλα οπλα να παω να παρω και εγω ενα απο αυτα
Το "ποτέ" δεν το είπα εγώ. Εσύ το πρόσθεσες.
Αν λοιπόν ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένο και δεν ήμουν γνώστης μετά το οκ του οπλουργού θα πήγαινα και θα έριχνα τουλάχιστον 100 φυσίγγια από 24γρ - 50γρ για να βεβαιωθώ ότι το όπλο δεν έχει θέμα με εμπλοκές.

Xαιρετιζω τα μελη του φορουμ ως νεο μελος και ευχομαι για μια ευχαριστη και επικοδομητκη συνυπαρξη μαζι σας.Θα ξεκινησω με ενα αιτημα να με ενημερωσετε για την αγορα ενος remington 11-87 premier light contur mod.95 απο τον εδω αντιπροσωπο αγορασμενο και μου προσφερεται για αγορα.Προκειται να μου το παρουσιασουν την επομενη εβδομαδα και θα ηθελα τις γνωσεις σας εαν πρεπει η οχι να προβω σε μια τετοια αγορα .Εχω διαβασει στο φορουμ για αρνητικα σχολια αλλα τελικα τι κανει καποιος σημερα;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην παρέα μας αν θες περνά και από δω να μας πεις δυο λόγια για εσένα .
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/post-550751
Αν είναι το όπλο που αρέσει σε εσένα και είναι αυτό που θέλεις να αποκτήσεις τα λόγια περιτευουν , καλα θα κανείς που θα πας σε οπλουργο να ελενξει την γενική του κατάσταση , όσο για τα όπλα είπαμε είναι λαχείο εδώ βγαίνουν προβληματικά από το εργοστασιο.

Το "ποτέ" δεν το είπα εγώ. Εσύ το πρόσθεσες.
Αν λοιπόν ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένο και δεν ήμουν γνώστης μετά το οκ του οπλουργού θα πήγαινα και θα έριχνα τουλάχιστον 100 φυσίγγια από 24γρ - 50γρ για να βεβαιωθώ ότι το όπλο δεν έχει θέμα με εμπλοκές.
εγραψες οτι δεν μπορει να εγγυηθει ο οπλουργος οτι θα δουλεψει σωστα, το δεν δουλευει σωστα σημαινει εμπλοκη αλλιως τι αλλο? Συμφωνω στη δοκιμη που λες να γινει με φυσιγγια διαφορα.

Xαιρετιζω τα μελη του φορουμ ως νεο μελος και ευχομαι για μια ευχαριστη και επικοδομητκη συνυπαρξη μαζι σας.Θα ξεκινησω με ενα αιτημα να με ενημερωσετε για την αγορα ενος remington 11-87 premier light contur mod.95 απο τον εδω αντιπροσωπο αγορασμενο και μου προσφερεται για αγορα.Προκειται να μου το παρουσιασουν την επομενη εβδομαδα και θα ηθελα τις γνωσεις σας εαν πρεπει η οχι να προβω σε μια τετοια αγορα .Εχω διαβασει στο φορουμ για αρνητικα σχολια αλλα τελικα τι κανει καποιος σημερα;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Φιλαράκι χωρίς να θέλω να σε σε επηρεασω είχα την σπορτσμαν. Δεν έχει την ντουφεκια της 1100 τουλάχιστον αυτή που είχα εγώ.Βαρυ( άγκυρα) μόνο καρτέρι, λαστιχάκια παραλαστιχακια κολιεδακια κλπ ,καθαρισμός βάσανο.Στην θέση σου θα πονηρευομουνα για κάνα καινούργιο υπάρχουν άριστα οπλα με 700,έως 800 και θα τα έχεις χρόνια. THINK!!!!!

Μου διαθετει και τον χρονο του να το ριξουμε το οπλο με οτι φυσιγια θελω για την καλη λειτουργια του μετα τον ελεγχο του οπλουργου μου.Σε ερωτηση που εκανα σε γνωστο και φιλο καταστηματαρχη με βεβαιωσε οτι δεν θα εχω προβλημα κανενα με τα ανταλακτικα του εφοσον και ιδιος εχει επιλεξει ενα τετοιο οπλο και κανει ολα τα κυνηγια του ενελιπως.

Μου διαθετει και τον χρονο του να το ριξουμε το οπλο με οτι φυσιγια θελω για την καλη λειτουργια του μετα τον ελεγχο του οπλουργου μου.Σε ερωτηση που εκανα σε γνωστο και φιλο καταστηματαρχη με βεβαιωσε οτι δεν θα εχω προβλημα κανενα με τα ανταλακτικα του εφοσον και ιδιος εχει επιλεξει ενα τετοιο οπλο και κανει ολα τα κυνηγια του ενελιπως.
Πάρτο τότε ...

Φιλαράκι χωρίς να θέλω να σε σε επηρεασω είχα την σπορτσμαν. Δεν έχει την ντουφεκια της 1100 τουλάχιστον αυτή που είχα εγώ.Βαρυ( άγκυρα) μόνο καρτέρι, λαστιχάκια παραλαστιχακια κολιεδακια κλπ ,καθαρισμός βάσανο.Στην θέση σου θα πονηρευομουνα για κάνα καινούργιο υπάρχουν άριστα οπλα με 700,έως 800 και θα τα έχεις χρόνια. THINK!!!!!
Ο φιλος καταστηματαρχης σε ερωτημα μου τι οπλο ειναι το νεο sportsam για αγορα καινουργη με την προσφορα των 750ευρω ηταν αρνητικος και με συμβουλευσε να βρω μια 11-87 σε καλη κατασταση διοτι δεν εχει καμμια σχεση ποιοτικως με το παλαιο μοντελο και μου εξηγησε τους λογους.Ετσι κατεληξα σε αναζητηση.

https://www.randywakeman.com/RemingtonScrewJob.htm

https://www.randywakeman.com/TheEndofRemington.htm

Όντως αυτό γράφει αλλά δεν το έγραφε πριν μερικές ημέρες.
Διάβασε όμως τα παραπάνω. Μην είσαι σίγουρος ότι η rem θα ξαναβγάλει όπλα.
Σήμερα πάντως ούτε παράγει ούτε πουλάει ούτε παράγει ανταλλακτικά για όπλα.
Αύριο είναι μια άλλη ημέρα ;)

Status
Not open for further replies.
Back