Καλησπέρα
Ως προς την ανησυχία σου σχετικά με πιθανή αγορά της 11-87/ Μοντέλο 1995 Light Contour 3' Magnum θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι την έχω φέρει ο ίδιος από την Αμερική το 1995 τον Ιούλιο.
Αγορασμένη από Super Market Walmart ,στοTexas.
Πριν την 11/9/2001 έπαιρνες με την Ταυτότητα όπλο στο Texas μετά από τηλεφωνική έγκριση της Αστυνομίας που από τότε ήταν Οn Line και τσέκαραν με το FBI αν εκκρεμεί σε όλες τις Πολιτείες ένταλμα εις Βάρος σου ή έχεις Criminal Record (Βεβαρυμμένο Ποινικό Μητρώο)
Διαδικασία από την στιγμή που διάλεξα το όπλο 25 λεπτά.
Αξία $550 Ελληνικές Δραχμές τότε 128.000 και 20.000 Τελωνείο.
Σύνολο 148.000 Δραχμές
Ακριβώς η μισή τιμή από την τιμή στην Ελλάδα τότε.
Δηλαδή στα ίδια χάλια είμαστε ακόμα. Διπλάσια τιμή η V3 από ότι κάνει στην Αμερική.
Από τότε δουλεύει αδιαλείπτως σε όλα τα περδικοκυνήγια μου και στα καρτέρια 25 χρόνια
Από τότε που φόρεσε το BRAIN BELL λίγο έλλειψε να υποσκελίσει τα δικανάκια μου, και το μαμά τσόκ 4* κεντούσε αλλά με τοBell έγινε Hoover
(ΣΚΟΥΠΑ)
Προβλήματα ΟΥΔΕΝ.
Αλλαγή μόνο τα O rings.
Μέχρι που ξέβαψε στα χέρια μου.
Αν δεν καθαρισθεί ίσως δημιουργηθούν προβλήματα, αν μετά τον Βάλτο δεν καθαρισθεί λιπανθεί - Θρύλος Ολυμπιακός από Σκουριά.
Λάδι Συντήρησης RemOil (Με Teflon) ή CLP ή 96.
Πρόσφατη Ανακαίνιση - Αναβάθμιση σε Βαλτοτούφεκο το 2019. ( Cerakote- Πλαστικά Μέρη όπως η νέα V3, new follower, μοχλός οπλίσεως τύπου Tactical.
Η μόνη Ατσάλινη μασίφ που κυκλοφορεί ακόμη αν δεν κάνω λάθος, (Η θρυλική Breda έχει σταματήσει Δεκαετίες).
Στην θέση σου θα την έπαιρνα τυφλά.
Επειδή με λύπη μου πληροφορήθηκα από εσάς ότι το Εργοστάσιο Μοιράστηκε το χρησιμοποίησα σαν άλλοθι( Με έτρωγε...από πολύ καιρό ) και προχώρησα σε παραγγελία για νέα αναβάθμιση SURE CYCLE ( ΟΛΑ ΙΝΟΧ Πιστόνι πίσω, 2 επανατατικά ελατήρια βίδα ασφαλείας και ελατήριο αποθήκης ) Το κιτ θα έρθει πρώτα Ο Θεός το καλοκαίρι με δικό μου άνθρωπο.
https://www.surecycle.com/technology/
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/REM01
Και λίγες φωτό για να θυμόμαστε τις χρονιές που κυνηγούσαμε.
View attachment 22647View attachment 22648View attachment 22649View attachment 22650View attachment 22651