Μου αρέσει η σφαιρική, λεπτομερής και αδογμάτιστη γνώση σου πάνω στο θέμα.Είπαμε …. αν δεν ξέρουμε δεν τα ακουμπάμε γιατί τα χαλάμε ….
Και καλά θα κανείς παρε το ιταλικό να βρούμε την υγεία μας επιτέλους . Κουβέντα δεν ανοίγω μαζί σου φίλτατε , είσαι πικραμένο αγόρι από τους Αμερικανούς …Μου αρέσει η σφαιρική, λεπτομερής και αδογμάτιστη γνώση σου γνώση πάνω στο θέμα.
https://www.shotgunworld.com/bbs/viewtopic.php?t=113015
Άμα είναι να ανοίξω οπλουργείο για να συντηρήσω ενα όπλο, άστο καλύτερα.
Αγοράζω ιταλικό και μου μένουν τα ρέστα.
https://www.shotgunworld.com/bbs/viewtopic.php?t=113015
Έτοιμα τα έχεις αποθηκευμένα .. και τα πετάς κάθε φορά στο λεπτό ….
Τώρα τις κρύες νύχτες του χειμώνα θα το βλέπεις και θα θυμάσαι τις λαχταρες και τα παθήματα .Τώρα το έχω βάλει πάνω από το τζάκι.
Δεν θα χαλάσει ποτέ.
Δεν μπορουμε να κρίνουμε όπλα κ κάνες σε δυο διαφορετικούς χειριστές με διαφορετικά φυσίγγια, είναι τεράστια η διαφορα στο αποτέλεσμα όταν μπαίνει η τεχνική κ το κοντακι στην μέση, παντως στα ψιλά σκάγια υπερτερούν οι αχρωμιωτες κάνες κ γράφω ως κατοχος 2 αχρωμιωτων όπλωνΧιος τελη Οκτωμβρη πριν απο περιπου 10 χρονια σε περασμα τσιχλας με απνοια κ τα πουλια να περνανε στα συννεφα,
Στημενος με 81 cm full κ αυλο 18.4 με πολυ καλα φυσιγγια κ εχω διπλα μου καποιον με 1187 premier/ 71cm 3 αστρα.
Ριχναμε στο θεο κ ειχαμε σχεδον τα ιδια σκοτωματα, με τον τυπο να εχει ενα μικρο προβαδισμα σε πολυ μεγαλες αποστασεις.
Δεν ειναι ρεμινγκτονακιας ουτε κ φανατικος οπαδος καποιας μαρκας.
Οι καταβολες της ρεμι που ειδα τοτε συγκρινονται μονο με τις σημερινες που βλεπω με κικς φουλ.
Το οπλο ηταν αγορασμενο απο καταστημα στην Αμερικη.
Απο τοτε προσπαθω να αγορασω το συγκεκριμενο οπλο...
Συνάδελφε περνά από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς, να σε γνωρίσουμε καλυτερα και να συνεχίσουμε να συζητάμε για οτιδηποτε αφορά την αγαπημένη μας δραστηριότητα.για σας ειχα εικοσι χρονια μια μπενελη σπεσιαλ λουσο σιγα σιγα κατι φιλαρακια αρχισαν να με ψινουν για αλλο οπλο
η μπενελη εχη λεει παλια τεχνολογια κανης εγω δεν ειχα θεμα με το οπλο μου αλλα μου λεγανε τα δικα μας σκοτνουν <<πιο καλα>>
σιγα σιγα ειπα μιπως οντος πρεπει να αλλαξω και τη <<σκοτωσα>> τη μπενελη για ενα 600αρη δεν εφταναν τα λεφτα για νεο
πηγα και πιρα τον οκτωβρη μια ρεμικρον β3 ολα καλα κατα τα χριστουγεννα δεν ειχα ριξει 15 κουτια φυσιγια ακομα μου σπαει τη βελονα στα καλα καθουμενα, ξενερωνω αλλαξα βελονα ελπιζω να μη μου βγαλη αλλα θεματα γτ η σπεσιαλ λουσο ηταν απροβλιματηστη και εφυγε και τσαμπα τωρα να πω οτι εχω μετανιωση οχι ακομα. αλλα οταν το ειχες δοσει 470 χιλιαρικα για σπεσιαλ λουσο και τη δινεις 600ασα και το καινουριο σου βγαζη ενα προβλημα χαζο απ το πουθενα δε νιωθεις ωραια
αυτα και καλα κυνιγια να εχουμαι
Πιπερι καυτερο πολυ φιλε μου αχαχαχαψαψαψαψαγια σας ειχα εικοσι χρονια μια μπενελη σπεσιαλ λουσο σιγα σιγα κατι φιλαρακια αρχισαν να με ψινουν για αλλο οπλο
η μπενελη εχη λεει παλια τεχνολογια κανης εγω δεν ειχα θεμα με το οπλο μου αλλα μου λεγανε τα δικα μας σκοτνουν <<πιο καλα>>
σιγα σιγα ειπα μιπως οντος πρεπει να αλλαξω και τη <<σκοτωσα>> τη μπενελη για ενα 600αρη δεν εφταναν τα λεφτα για νεο
πηγα και πιρα τον οκτωβρη μια ρεμικρον β3 ολα καλα κατα τα χριστουγεννα δεν ειχα ριξει 15 κουτια φυσιγια ακομα μου σπαει τη βελονα στα καλα καθουμενα, ξενερωνω αλλαξα βελονα ελπιζω να μη μου βγαλη αλλα θεματα γτ η σπεσιαλ λουσο ηταν απροβλιματηστη και εφυγε και τσαμπα τωρα να πω οτι εχω μετανιωση οχι ακομα. αλλα οταν το ειχες δοσει 470 χιλιαρικα για σπεσιαλ λουσο και τη δινεις 600ασα και το καινουριο σου βγαζη ενα προβλημα χαζο απ το πουθενα δε νιωθεις ωραια
αυτα και καλα κυνιγια να εχουμαι
Φιλε Δημητρη σωστα τα λες αλλα στην προκειμένη περίπτωση μιλησα για επαναλαμβανομενες καταβολες σε πολυ μεγαλες αποστασεις με καννη 71cm 3 αστρα. Δεν ξερω αν το κοντακι ηταν στα μετρα του η ποσα μετρα προσκοπευση εβαζε.Δεν μπορουμε να κρίνουμε όπλα κ κάνες σε δυο διαφορετικούς χειριστές με διαφορετικά φυσίγγια, είναι τεράστια η διαφορα στο αποτέλεσμα όταν μπαίνει η τεχνική κ το κοντακι στην μέση, παντως στα ψιλά σκάγια υπερτερούν οι αχρωμιωτες κάνες κ γράφω ως κατοχος 2 αχρωμιωτων όπλων
Αρι συμφωνώ σε ότι λες. Λογικα θα θυμάσαι τι σου περιέγραφα απο οταν αγορασα και εγω τη δική μου , (γιατι κρεμεσαι απο τα χείλη μου οταν μιλάω ) πριν 3 χρονια σχεδον. Συμφωνώ για το εξαιρετικό 4αρι, συμφωνώ για το μέτριο φουλ της αλλα διαφωνω για το μαμα 3. Ειναι τσοκάκι που εχω σαν σημείο αναφοράς σε δοκιμές τα 40μ , ενω με το καταλληλο φυσιγγιο ιδιογομωσης κάθε φορά που στελνεις την τουφεκια πανω στο θηραμα στα 60μ θα στο δωσει. Υπήρξαν αρκετες φορές σε ανοιχτό τερέν που εριχνα σε πραγματικα μεγαλες αποστασεις, και το θηραμα εσβηνε.Εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα αρκετά σε πίνακα τρείς ρεμινγκτον, μια 1100, μια 1187 κ μια v3... οι πρώτες δύο δεν με τρέλαναν, μάλιστα σε συγκέντρωση έμειναν αρκετά πίσω από τη μ2 μου, θα μου πείς φτιαγμένη... Φτιαγμένη ξεφτιαγμενη, αυτή είναι...
Η v3 που βλέπω τώρα είναι αισθητά πιο σφιχτή από τις άλλες δύο ρεμι, γεγονός που το αποδίδω ξεκάθαρα στον πιο μακρύ κώνο...
Ειδικά η απόδοση της με τα 4 άστρα είναι πραγματικά αξιοζήλευτη κάτι που δεν συμβαίνει με το 3 κ πολύ περισσότερο με το φουλ...
Το κέρδος από αυτές τις κανες κ ο μύθος που κουβαλάνε πιστεύω ότι ωφειλεται στην πολυ δυνατή περιφέρεια... Για κάποιον καλό σκοπευτή αυτή η περιφέρεια τον κάνει εξαιρετικό στο κυνήγι... Την απόδοση της στις μεταβολές της θερμοκρασίας θα την δω σε βάθος χρόνου, άλλωστε γι αυτό την πήρα, για να δώσει τροφή στην περιέργεια μου...
Την μ2 μου σαν σύνολο δεν νομίζω ότι θα την πιάσει ποτέ, αλλά το κέρδος με τα όπλα, όπως κ με τα σκυλιά, όπως κ με τα φυσίγγια είναι να μην τα χρησιμοποιεις για να καλύψεις τις ανασφάλειες σου αλλά να μην είσαι κολλημένος κ να κρίνεις αντικειμενικά... Όπως με έναν σκύλο, δεν πρέπει να χτυπιέσαι ότι ο δικός σου είναι καλύτερος, πρέπει να γνωρίζεις τα θετικά κ τα αρνητικά του κ να τον κρίνεις σαν σύνολο...
Προσωπικά με τα όπλα, τα σκυλιά κ τα φυσίγγια, δεν έχω κόλλημα, πάντα θα υπάρχει κ καλύτερο, σκοπός είναι αυτό που έχουμε να κάνει εμάς ευτυχισμένους...
Τόλη αυτά που μου έλεγες Παρασκευή τα λέω τώρα Σάββατο κ το παίζω μάγκας...Αρι συμφωνώ σε ότι λες. Λογικα θα θυμάσαι τι σου περιέγραφα απο οταν αγορασα και εγω τη δική μου , (γιατι κρεμεσαι απο τα χείλη μου οταν μιλάω ) πριν 3 χρονια σχεδον. Συμφωνώ για το εξαιρετικό 4αρι, συμφωνώ για το μέτριο φουλ της αλλα διαφωνω για το μαμα 3. Ειναι τσοκάκι που εχω σαν σημείο αναφοράς σε δοκιμές τα 40μ , ενω με το καταλληλο φυσιγγιο ιδιογομωσης κάθε φορά που στελνεις την τουφεκια πανω στο θηραμα στα 60μ θα στο δωσει. Υπήρξαν αρκετες φορές σε ανοιχτό τερέν που εριχνα σε πραγματικα μεγαλες αποστασεις, και το θηραμα εσβηνε.
Το χρησιμοποιω στο 85% της σεζόν.
Αρη εχεις μετρησει αυλο κ τσοκακια στομιο;Τόλη αυτά που μου έλεγες Παρασκευή τα λέω τώρα Σάββατο κ το παίζω μάγκας...
Το φουλ είναι αδιάφορο, αυτό είναι δεδομένο... Το 3 είναι πολύ καλό, δεν είπα το αντίθετο... Απλά η αποκάλυψη για μένα είναι τα 4 άστρα που για κάποιον που τουφεκα μέχρι 40 μέτρα απλά το κολλα πάνω με ηλεκτροκόλληση κ ξενοιαζει... Γενικά το 3 κ το 4 παρόλο που είναι μια σταλιά είναι εξαιρετικά...
Πολυ καλα αλλα να χαμε και τη δυνατοτητα για ραβδωτες κανες μια χαρα θα ηταν